Бурштинова ящірка

Жителі села, що знаходиться поряд з покладами бурштину, пограбували, побили й вигнали, групу не місцевих копачів. Ситуація не нова. Але цього разу постраждали не лише люди і це матиме непередбачувані наслідки.
8552 902
Публікація: 19.05.2021 - 25.01.2023
Роман
Завершено
Сторінок: 371
Символів: 555 480
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.
Ольга Ткач
26.09.2022 20:08
Проблема нелегального і безвідповідального видобутку бурштину і для України, і для української літератури не нова. Є з чим порівняти, тому, читаючи “Бурштинову ящірку” постійно порівнювала її з надрукованим у видавництві і читаним мною раніше. Сюжет захоплює відразу, і відразу дивуєшся, чому те, що виглядає як містика, в тегах прописане як наукова фантастика. Далі все стає зрозумілим — таки фантастика! Але ж інтрига! Герої цікаві і самобутні, особливо та, яка своєю несподіваною появою раптом пускає шкереберть життя кількох людей. Але це лише спершу здається, що шкереберть, насправді ладу в тому житті від втручання головної героїні стає лише більше. І ладу, і людей, життя яких змінюється.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше