З Днем Вишиванки! 💙💛

Політика конфіденційності

Сайт arkush.net (далі Сайт або ми) відповідально ставиться до конфіденційності та збереження ваших персональних даних і вживає всі необхідні заходи для забезпечення високого рівня захисту від несанкціонованого доступу.

Ця політика конфіденційності описує як ми збираємо та використовуємо персональні дані, коли ви користуєтесь Сайтом. Створюючи обліковий запис, користуючись Сайтом або надаючи нам персональні дані, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з цією політикою конфіденційності.

Якщо ви не згодні з умовами цієї політики конфіденційності, ви маєте припинити користуватися Сайтом.

Перелік персональних даних, які ми обробляємо

Ми збираємо і обробляємо лише дані необхідні для повноцінного використання Сайту. В залежності від сервісів які ви використовуєте, ми можемо обробляти наступні дані:

Мета обробки персональних даних

Збір та обробка персональних даних виконується у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» і використовується для:

Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, який відвіданий сайт надсилає браузеру. Він допомагає сайту запам'ятати потрібну інформацію, щоб вам було зручніше відвідувати сайт наступного разу.

Ми використовуємо файли cookie виключно для авторизації користувача, збереження деяких налаштувань обраних користувачем, збору статистики. Ви можете змінити налаштування файлів cookie у своєму браузері. Зміна налаштувань браузера може обмежити функціональність Сайту.

Наші заходи безпеки

Ми постійно вдосконалюємо наші фізичні, програмні, технологічні та організаційні процеси стосовно убезпечення ваших даних від втрати, псування, несанкціонованого доступу та використання.
Доступ до персональних даних надається виключно співробітникам котрим необхідні такі дані для виконання своїх обов’язків.
Сайт використовує виключно захищений протокол https, що забезпечує шифрування всіх переданих даних між браузером та нашим сервером.

Ваші права щодо персональних даних

Ви можете подати нам запит для зміни, видалення або повідомлення про несанкціоноване використання ваших персональних даних.

Внесення змін

Наша політика конфіденційності може змінюватись в односторонньому порядку.
Політика конфіденційності з внесеними змінами вступає в силу з моменту її публікації на Сайті.

Увага!
Сайт працює у режимі альфа-тесту. Про помилки пишіть Аркушу або на support@arkush.net!
Новини
З Днем Вишиванки! 💙💛
19.05.2022

Щиро вітаємо всіх аркушиків з Днем Вишиванки! 🙂💙💛

... Детальніше
Блоги
Етер у VivArt: цікаве та корисне про Аркуш 🙂Аркуш
27.05.2022

Вчора спілкувалися з письменницею та кураторкою мистецького проєкту VivArt Марією Дружко. Про Аркуш говорили багато і довго. Сподіваємось, що було цікаво та корисно 🙂
Запис етеру можна подивитись на сторінці мистецького проєкту VivArt.

... Детальніше
Верлібри про війну, то щось неймовірнеРоман Коцький
27.05.2022
Навряд зараз зустрінеш багато щирих слів, вдало спресованих у послідовні твори. Я не бачу їх у себе. ... Детальніше
Слава Україні, аркушикиНезнайомка з країни мрій
26.05.2022
Слава Україні , аркушики! "Просто друг , або Дівчина з мого сну" Завершена! Запрошую до читання І щ ... Детальніше
Мій переїзд з ЖЖМ. М. Безрук
26.05.2022
У зв'язку з широкомасштабним російським вторгненням в Україні блокують увесь російський домен Інтерн ... Детальніше
Нове оповідання "Земля крові"Віталій Дуленко
25.05.2022
Написав я оповідання "Земля крові" на тему патріотичної містики. Для мене це було чудовою можливістю ... Детальніше
Таласум 2Айя Нея
24.05.2022
Таласум чоловік може грати на кавалі або на гайді. Таласум може мати форму тварини — буйвола, барана ... Детальніше
На Аркуші вже:
2661читачів
10891коментарів
Щиро вдячні всім, хто підтримав нас переказами на рахунок!
А також всім, хто приєднався до нас на Патреоні!
Наші патрони
Всі кошти підуть на розробку та розвиток Аркуша! А підтримати нас можна тут: