Q&A із засновниками Аркуша 🤓

Політика конфіденційності

Сайт arkush.net (далі Сайт або ми) відповідально ставиться до конфіденційності та збереження ваших персональних даних і вживає всі необхідні заходи для забезпечення високого рівня захисту від несанкціонованого доступу.

Ця політика конфіденційності описує як ми збираємо та використовуємо персональні дані, коли ви користуєтесь Сайтом. Створюючи обліковий запис, користуючись Сайтом або надаючи нам персональні дані, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з цією політикою конфіденційності.

Якщо ви не згодні з умовами цієї політики конфіденційності, ви маєте припинити користуватися Сайтом.

Перелік персональних даних, які ми обробляємо

Ми збираємо і обробляємо лише дані необхідні для повноцінного використання Сайту. В залежності від сервісів які ви використовуєте, ми можемо обробляти наступні дані:

Мета обробки персональних даних

Збір та обробка персональних даних виконується у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» і використовується для:

Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, який відвіданий сайт надсилає браузеру. Він допомагає сайту запам'ятати потрібну інформацію, щоб вам було зручніше відвідувати сайт наступного разу.

Ми використовуємо файли cookie виключно для авторизації користувача, збереження деяких налаштувань обраних користувачем, збору статистики. Ви можете змінити налаштування файлів cookie у своєму браузері. Зміна налаштувань браузера може обмежити функціональність Сайту.

Наші заходи безпеки

Ми постійно вдосконалюємо наші фізичні, програмні, технологічні та організаційні процеси стосовно убезпечення ваших даних від втрати, псування, несанкціонованого доступу та використання.
Доступ до персональних даних надається виключно співробітникам котрим необхідні такі дані для виконання своїх обов’язків.
Сайт використовує виключно захищений протокол https, що забезпечує шифрування всіх переданих даних між браузером та нашим сервером.

Ваші права щодо персональних даних

Ви можете подати нам запит для зміни, видалення або повідомлення про несанкціоноване використання ваших персональних даних.

Внесення змін

Наша політика конфіденційності може змінюватись в односторонньому порядку.
Політика конфіденційності з внесеними змінами вступає в силу з моменту її публікації на Сайті.

Увага!
Сайт працює у режимі альфа-тесту. Про помилки пишіть Аркушу або на support@arkush.net!
Новини
Q&A із засновниками Аркуша 🤓
08.12.2023

Слава Україні, аркушики! 🇺🇦

Ви не чекали, а ми запрошуємо вас на зустріч із засновниками Аркуша 😎
Що там буде? Відповіді на питання! А ми знаємо, що їх у вас багато 🤓

... Детальніше
Блоги
Конкурсна критика: як її пережити й отримати задоволенняЛана Філлі
24.12.2021
Вітаю всіх аркушиків! Щось давно ми не міркували на різні загальні теми, вам не здається? Щойно за ... Детальніше
Історії успіху та історії невдачі починаються однаковоБодісон
08.12.2023
Пару тижнів тому мені виповнилося 29 років. Це вже той момент, коли до пенсії та немовляти однаковий ... Детальніше
А що, як і ви в душі - Гобіт?В.В. Кайола
09.12.2023
Проєкт "Аль Мор" і Екскурсії Більбо Беггінса представляють казку за мотивами творчості Джона Роналда ... Детальніше
ВгадуняткоМарі К
09.12.2023
Підозрюю, правила ви знаєте: пишіть свої варіанти хто автор тих чи інших творів на "Безмежному космо ... Детальніше
Зміна виставлення нових підглав романів "Мореходки" Мореас Фрост
09.12.2023
До сьогоднішнього дня в мене було почергове виставлення обох романів "Мореходки" по мірі перекладу з ... Детальніше
Де рекламувати свої тексти?Анна Дейна
09.12.2023
Кожному автору потрібні читачі. І виникає питання, де ж їх шукати? Адже самі по собі, попри те, що к ... Детальніше
На Аркуші вже:
8540читачів
84662коментарів
Щиро вдячні всім, хто підтримав нас переказами на рахунок!
А також всім, хто приєднався до нас на Патреоні!
Наші патрони
Всі кошти підуть на розробку та розвиток Аркуша! А підтримати нас можна тут: