🥳 Розпочався конкурс "Аль Мор": "Магія Свят"! 🥳

Політика конфіденційності

Сайт arkush.net (далі Сайт або ми) відповідально ставиться до конфіденційності та збереження ваших персональних даних і вживає всі необхідні заходи для забезпечення високого рівня захисту від несанкціонованого доступу.

Ця політика конфіденційності описує як ми збираємо та використовуємо персональні дані, коли ви користуєтесь Сайтом. Створюючи обліковий запис, користуючись Сайтом або надаючи нам персональні дані, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з цією політикою конфіденційності.

Якщо ви не згодні з умовами цієї політики конфіденційності, ви маєте припинити користуватися Сайтом.

Перелік персональних даних, які ми обробляємо

Ми збираємо і обробляємо лише дані необхідні для повноцінного використання Сайту. В залежності від сервісів які ви використовуєте, ми можемо обробляти наступні дані:

Мета обробки персональних даних

Збір та обробка персональних даних виконується у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» і використовується для:

Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, який відвіданий сайт надсилає браузеру. Він допомагає сайту запам'ятати потрібну інформацію, щоб вам було зручніше відвідувати сайт наступного разу.

Ми використовуємо файли cookie виключно для авторизації користувача, збереження деяких налаштувань обраних користувачем, збору статистики. Ви можете змінити налаштування файлів cookie у своєму браузері. Зміна налаштувань браузера може обмежити функціональність Сайту.

Наші заходи безпеки

Ми постійно вдосконалюємо наші фізичні, програмні, технологічні та організаційні процеси стосовно убезпечення ваших даних від втрати, псування, несанкціонованого доступу та використання.
Доступ до персональних даних надається виключно співробітникам котрим необхідні такі дані для виконання своїх обов’язків.
Сайт використовує виключно захищений протокол https, що забезпечує шифрування всіх переданих даних між браузером та нашим сервером.

Ваші права щодо персональних даних

Ви можете подати нам запит для зміни, видалення або повідомлення про несанкціоноване використання ваших персональних даних.

Внесення змін

Наша політика конфіденційності може змінюватись в односторонньому порядку.
Політика конфіденційності з внесеними змінами вступає в силу з моменту її публікації на Сайті.

Увага!
Сайт працює у режимі альфа-тесту. Про помилки пишіть Аркушу або на support@arkush.net!
Новини
🥳 Розпочався конкурс "Аль Мор": "Магія Свят"! 🥳
01.06.2023

Слава Україні, аркушики! 🇺🇦

Недостатньо конкурсів щоб відволіктися від дратуючих атак ворога? Тоді ось вам новий позитивний конкурс "Магія свят" від проєкту "Аль Мор"! 🥳
Що писати? Звісно ж, фентезі! 😄 Це ж "Аль Мор"! 🍀✨

... Детальніше
Блоги
Лотерея за донат в UAAnimals Ріна Райтер
06.06.2023
Друзі, ми всі сьогодні в шоці від новин щодо Херсонщини і Каховської дамби. Я використовую цю платфо ... Детальніше
Червневе повстання Лео Нур
06.06.2023
Цього дня 6 червня 1918 року , відбулася маловідома подія - виступ лівих есерів , проти своїх вчораш ... Детальніше
ЖАНРОВИЙ КОНКУРС З АНТИУТОПІЇМорган Рей
06.06.2023
"Orwell & Huxley Антиутопія" СТАРТ КОНКУРСУ! НАБІР ВІДКРИТИЙ! Команда SBAWARDS щаслива повідомит ... Детальніше
А знаєте, про яке місто на Аркуші пишуть найчастіше?Нівроку
15.12.2022
На Аркуші публікують свої твори вже 1162 автори з різних куточків України. Є письменники як зі сходу ... Детальніше
Коректор книгОлена. Коректор
06.06.2023
Шановні автори! Хочу запропонувати послуги коректора. Я філолог, маю досвід роботи з художньою, наук ... Детальніше
Тремтіння душМаксим Вороненко
06.06.2023
Зараз я опублікував пролог своєї іншої книги. Він написан давно, тому на вплив нових розділів "Закон ... Детальніше
На Аркуші вже:
6702читачів
55420коментарів
Щиро вдячні всім, хто підтримав нас переказами на рахунок!
А також всім, хто приєднався до нас на Патреоні!
Наші патрони
Всі кошти підуть на розробку та розвиток Аркуша! А підтримати нас можна тут: