🍉 Українські кавуни! 🍉

Політика конфіденційності

Сайт arkush.net (далі Сайт або ми) відповідально ставиться до конфіденційності та збереження ваших персональних даних і вживає всі необхідні заходи для забезпечення високого рівня захисту від несанкціонованого доступу.

Ця політика конфіденційності описує як ми збираємо та використовуємо персональні дані, коли ви користуєтесь Сайтом. Створюючи обліковий запис, користуючись Сайтом або надаючи нам персональні дані, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з цією політикою конфіденційності.

Якщо ви не згодні з умовами цієї політики конфіденційності, ви маєте припинити користуватися Сайтом.

Перелік персональних даних, які ми обробляємо

Ми збираємо і обробляємо лише дані необхідні для повноцінного використання Сайту. В залежності від сервісів які ви використовуєте, ми можемо обробляти наступні дані:

Мета обробки персональних даних

Збір та обробка персональних даних виконується у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» і використовується для:

Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, який відвіданий сайт надсилає браузеру. Він допомагає сайту запам'ятати потрібну інформацію, щоб вам було зручніше відвідувати сайт наступного разу.

Ми використовуємо файли cookie виключно для авторизації користувача, збереження деяких налаштувань обраних користувачем, збору статистики. Ви можете змінити налаштування файлів cookie у своєму браузері. Зміна налаштувань браузера може обмежити функціональність Сайту.

Наші заходи безпеки

Ми постійно вдосконалюємо наші фізичні, програмні, технологічні та організаційні процеси стосовно убезпечення ваших даних від втрати, псування, несанкціонованого доступу та використання.
Доступ до персональних даних надається виключно співробітникам котрим необхідні такі дані для виконання своїх обов’язків.
Сайт використовує виключно захищений протокол https, що забезпечує шифрування всіх переданих даних між браузером та нашим сервером.

Ваші права щодо персональних даних

Ви можете подати нам запит для зміни, видалення або повідомлення про несанкціоноване використання ваших персональних даних.

Внесення змін

Наша політика конфіденційності може змінюватись в односторонньому порядку.
Політика конфіденційності з внесеними змінами вступає в силу з моменту її публікації на Сайті.

Увага!
Сайт працює у режимі альфа-тесту. Про помилки пишіть Аркушу або на support@arkush.net!
Новини
🍉 Українські кавуни! 🍉
30.01.2023

Слава Україні, аркушики! 🇺🇦

Ворог продовжує нахабніти, тож прийшов час реалізувати наші Українські кавуни! 🍉🍉🍉
Сьогодні підсумовуємо гру, проведену на честь звільнення Херсону! ✊🇺🇦

... Детальніше
Блоги
Конкурс "Що відбувається у темряві"Бура Вікторія
19.01.2023
Привітик) Мій твір опублікували на порталі Експеримент на конкурс "Що відбувається у темряві". Запро ... Детальніше
Конкурс "ХАЩІ ЧУМАЦЬКОГО ШЛЯХУ Фантастичні рослини і як з ними жити"Таміла Тарасенко
30.01.2023
Весна! Зима відступає, а все живе – починає (контр)наступати, і робить це досить-таки безжально! А п ... Детальніше
Насилля як тема творівВіталій Дуленко
27.01.2023
Помітив, що в моїх оповіданнях досить часто зображується насилля, як психологічне, так і фізичне. Чи ... Детальніше
Публікуватиму короткий огляд квір-літературиAndrew K
22.01.2023
Я вирішив систематизувати враження і поступово ділитися оглядами літератури за тегами "ЛГБТІК" та "к ... Детальніше
Рефлексія🙄Євгенія Лютневська
27.01.2023
Усім привіт! Сподіваюся, ваш вечір п'ятниці минає чудово, в компанії друзів і рідних) або ж власних ... Детальніше
Джерело достаткуДіана Гобой
29.01.2023
Якщо думка про нестачу - грошей, визнання, любові, стала частиною вашого самосприйняття, вам завжди ... Детальніше
На Аркуші вже:
5422читачів
32454коментарів
Щиро вдячні всім, хто підтримав нас переказами на рахунок!
А також всім, хто приєднався до нас на Патреоні!
Наші патрони
Всі кошти підуть на розробку та розвиток Аркуша! А підтримати нас можна тут: