Результати опитування "Як давно ви на Аркуші?” 🙂

Політика конфіденційності

Сайт arkush.net (далі Сайт або ми) відповідально ставиться до конфіденційності та збереження ваших персональних даних і вживає всі необхідні заходи для забезпечення високого рівня захисту від несанкціонованого доступу.

Ця політика конфіденційності описує як ми збираємо та використовуємо персональні дані, коли ви користуєтесь Сайтом. Створюючи обліковий запис, користуючись Сайтом або надаючи нам персональні дані, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з цією політикою конфіденційності.

Якщо ви не згодні з умовами цієї політики конфіденційності, ви маєте припинити користуватися Сайтом.

Перелік персональних даних, які ми обробляємо

Ми збираємо і обробляємо лише дані необхідні для повноцінного використання Сайту. В залежності від сервісів які ви використовуєте, ми можемо обробляти наступні дані:

Мета обробки персональних даних

Збір та обробка персональних даних виконується у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» і використовується для:

Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, який відвіданий сайт надсилає браузеру. Він допомагає сайту запам'ятати потрібну інформацію, щоб вам було зручніше відвідувати сайт наступного разу.

Ми використовуємо файли cookie виключно для авторизації користувача, збереження деяких налаштувань обраних користувачем, збору статистики. Ви можете змінити налаштування файлів cookie у своєму браузері. Зміна налаштувань браузера може обмежити функціональність Сайту.

Наші заходи безпеки

Ми постійно вдосконалюємо наші фізичні, програмні, технологічні та організаційні процеси стосовно убезпечення ваших даних від втрати, псування, несанкціонованого доступу та використання.
Доступ до персональних даних надається виключно співробітникам котрим необхідні такі дані для виконання своїх обов’язків.
Сайт використовує виключно захищений протокол https, що забезпечує шифрування всіх переданих даних між браузером та нашим сервером.

Ваші права щодо персональних даних

Ви можете подати нам запит для зміни, видалення або повідомлення про несанкціоноване використання ваших персональних даних.

Внесення змін

Наша політика конфіденційності може змінюватись в односторонньому порядку.
Політика конфіденційності з внесеними змінами вступає в силу з моменту її публікації на Сайті.

Увага!
Сайт працює у режимі альфа-тесту. Про помилки пишіть Аркушу або на support@arkush.net!
Новини
Результати опитування "Як давно ви на Аркуші?” 🙂
29.04.2024

Слава Україні, аркушики! 🇺🇦

Нещодавно ми продовжили опитування у нашому телеграм каналі на тему "Як давно ви на Аркуші?” 🙂

... Детальніше
Блоги
Є два стільці з критикоюКіт у зграї
20.05.2024
1 - ти сприймаєш всю критику та враховуєш її. Можливо де що береш близько до серця, сумуєш і падаєш ... Детальніше
Привіт, Аркуш і талановита спільното!Аліса Корж
20.05.2024
Всім привіт! Раз вже вирішила вести тут блог, то треба, мабуть, представитись) Мене звуть Аліса і я ... Детальніше
Квантове вгадуняткоЯрина Мартин
23.12.2023
Текстів на Квантовій Україні щось мало, сподіваюся це зміниться, а поки решта авторів дописують, щоб ... Детальніше
Пательня. Знайомтесь, авторstas
20.05.2024
Вітаю авторів Аркуша. Сьогодні у нас перший випуск Пательні. Спочатку коротко про правила. В кожному ... Детальніше
Марафончик взаємного читання.Крапка
07.05.2024
Бачу на Аркуші різні конкурси та цікавинки. От і собі вирішила спробувати. Хочу перенести досвід з ... Детальніше
Моя ініциатива. Як одержати багато коментарів та підняти активність на Аркушіstas
19.05.2024
Поважне товариство. Хочу звернутися до вас з цікавою ініціативою. Про що я? А, от, чи хотіли б ви де ... Детальніше
На Аркуші вже:
10940читачів
125140коментарів
Щиро вдячні всім, хто підтримав нас переказами на рахунок!
А також всім, хто приєднався до нас на Патреоні!
Наші патрони
Всі кошти підуть на розробку та розвиток Аркуша! А підтримати нас можна тут: