🌟 Результати конкурсу "Аль Мор: Потраплянці до нашого світу" 🌟

Політика конфіденційності

Сайт arkush.net (далі Сайт або ми) відповідально ставиться до конфіденційності та збереження ваших персональних даних і вживає всі необхідні заходи для забезпечення високого рівня захисту від несанкціонованого доступу.

Ця політика конфіденційності описує як ми збираємо та використовуємо персональні дані, коли ви користуєтесь Сайтом. Створюючи обліковий запис, користуючись Сайтом або надаючи нам персональні дані, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з цією політикою конфіденційності.

Якщо ви не згодні з умовами цієї політики конфіденційності, ви маєте припинити користуватися Сайтом.

Перелік персональних даних, які ми обробляємо

Ми збираємо і обробляємо лише дані необхідні для повноцінного використання Сайту. В залежності від сервісів які ви використовуєте, ми можемо обробляти наступні дані:

Мета обробки персональних даних

Збір та обробка персональних даних виконується у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» і використовується для:

Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, який відвіданий сайт надсилає браузеру. Він допомагає сайту запам'ятати потрібну інформацію, щоб вам було зручніше відвідувати сайт наступного разу.

Ми використовуємо файли cookie виключно для авторизації користувача, збереження деяких налаштувань обраних користувачем, збору статистики. Ви можете змінити налаштування файлів cookie у своєму браузері. Зміна налаштувань браузера може обмежити функціональність Сайту.

Наші заходи безпеки

Ми постійно вдосконалюємо наші фізичні, програмні, технологічні та організаційні процеси стосовно убезпечення ваших даних від втрати, псування, несанкціонованого доступу та використання.
Доступ до персональних даних надається виключно співробітникам котрим необхідні такі дані для виконання своїх обов’язків.
Сайт використовує виключно захищений протокол https, що забезпечує шифрування всіх переданих даних між браузером та нашим сервером.

Ваші права щодо персональних даних

Ви можете подати нам запит для зміни, видалення або повідомлення про несанкціоноване використання ваших персональних даних.

Внесення змін

Наша політика конфіденційності може змінюватись в односторонньому порядку.
Політика конфіденційності з внесеними змінами вступає в силу з моменту її публікації на Сайті.

Увага!
Сайт працює у режимі альфа-тесту. Про помилки пишіть Аркушу або на support@arkush.net!
Новини
🌟 Результати конкурсу "Аль Мор: Потраплянці до нашого світу" 🌟
21.09.2022

Слава Україні, аркушики! 🇺🇦

Витримавши невелику паузу, раді оголосити результати конкурсу "Аль Мор: Потраплянці до нашого світу"! 🌟✨
Щиро вітаємо переможців! 🥳🥳🥳

... Детальніше
Блоги
Новини Тіффані_К
27.09.2022
Доброго дня. Сьогодні сталася чудова подія. СБ знову ожив. І він буде українським. З іншої сторони я ... Детальніше
Моє оповідання на конкурс "Усмішка Богів"Олександр Молодецький
27.09.2022
Ще до повномасштабного вторгнення я задумав і майже повністю написав оповідання на конкурс РБЖ-Азиму ... Детальніше
ЗСУ та ПрометейПані Торі
27.09.2022
Доброго вечора усім, сьогодні я помітила схожість Українських захисників та Прометея. Вони як і він ... Детальніше
Літературна гра✨Євгенія Лютневська
27.09.2022
Маючи ліричний настрій, пропоную пограти в літературну гру✨ Умови прості. За заданим словом написати ... Детальніше
Моя перша книжка. КінецьKatarina Lynx
27.09.2022
Про те, що не вірю, що це усе закінчилося, я писала у главі «Від авторки», та все ж хочу поділитися ... Детальніше
Ми гайтекували-гайтекували, і скоро вигайтекуємоЛана Філлі
27.09.2022
Доброго ранку! Хай він буде таким. Як ваші успіхи в читанні та оцінюванні? Впоралися вже, чи святий ... Детальніше
На Аркуші вже:
4163читачів
22661коментарів
Щиро вдячні всім, хто підтримав нас переказами на рахунок!
А також всім, хто приєднався до нас на Патреоні!
Наші патрони
Всі кошти підуть на розробку та розвиток Аркуша! А підтримати нас можна тут: