День народження Великого Кобзаря! 💙💛

Конкурси на Аркуші

Конкурс «Еробум»

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 15.01.2024 - 14.02.2024
Всього творів: 125
Твори Умови Результати
Дихання збите, серце калатає, а збудження наростає? Хочеться поділитися цим станом з іншими? Тоді надсилайте свої еротичні твори на конкурс "Еробум"! Не бійтеся експериментів, як у ліжку, так і з жанрами! Захопливі пригоди, наукові відкриття чи навіть (тссс, нікому не кажіть, що так можна) ванільна романтика! Все це буде чудовим доповненням до вашої еротичної історії. На старт виходить "Еробум"!

Конкурс «Жахлива романтика»

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 13.12.2023 - 24.01.2024
Всього творів: 188
Твори Умови Результати
У вас пітніють руки, серце починає битися швидше. Зіниці розширяються, а дихання стає уривчастим… Що це? Що з вами відбувається? Ви налякані? Чи, може… закохані? Жахіття перетворюються на історії кохання, а романтичні вечері на найкращі горорні історії. Приправте це чарами та магією — і вийде просто вибуховий коктейль. Організатори конкурсу “Жахлива романтика” вже з нетерпінням чекають на ваші неймовірні історії.

Конкурс "Квантова Україна"

Статус: Прийом творів завершено, триває голосування
Час проведення: 23.11.2023 - 15.03.2024
Всього творів: 81
Твори Умови
Крізь час... крізь простір... єдина думка... Думка, що існує завжди і пронизує нескінченний мультивсесвіт... Україна - це особлива думка, унікальна ідея, що мандрує часопростором. От лише деякі з її граней: незламність, боротьба за свободу, гідність, справедливість, любов до рідної землі, прагнення до розвитку та прогресу, гармонія існування у Всесвіті, яким би неосяжним він не виявився. Пропонуємо поміркувати разом над варіантами української ідеї в безмежному мультивсесвіті!

Конкурс «Безмежний космос»

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 09.11.2023 - 16.12.2023
Всього творів: 45
Твори Умови Результати
Майбутнє, минуле, незвідане поряд і приховане у далеких-далеких галактиках — все це однаково бентежить людину. Білі плями приховують від погляду простір і час. Наше з вами завдання — розкрити частину таємниць Безмежного Космосу, а допоможуть у цьому наші герої та героїні, злодії та негідники, тирани та визволителі. Тож маємо використати силу своєї уяви та майстерність, аби відправити їх на зустріч пригодам, невдачам та здобуткам.

Конкурс "Фентезі поезія" від проєкту "Аль Мор"

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 01.11.2023 - 17.02.2024
Всього творів: 199
Твори Умови Результати
Поети, нумо творити! Другий конкурс фентезі-поезії у межах Проєкту «Аль Мор» чекає на вас. Не стримуйте свою уяву, експериментуйте та створюйте нові поетичні фентезі історії!

Конкурс «Хроніки супергероїв»

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 05.07.2023 - 12.08.2023
Всього творів: 82
Твори Умови Результати
Творів про супергероїв багато не буває! Незліченна кількість, на будь-який смак. Але всі вони чомусь проживають десь далеко від нас, там, де їх вигадали автори. А що ж "тут"? Невже на теренах України немає місця для супергероїв? Чи, можливо, вони просто чекають на свого творця? Пропонуємо вам створити нових, колоритних і в усіх сенсах "наших" супергероїв!

Конкурс "Аніме-фестиваль"

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 28.06.2023 - 12.07.2023
Всього творів: 28
Твори Умови Результати
Організація "FRANIME FEST" оголошує конкурс, присвячений першому аніме-фестивалю в Івано-Франківську. Авторам пропонують поміркувати на тему фестивалю і написати свої цікаві історії :)

Конкурс "Аль Мор": "Магія свят"

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 01.06.2023 - 30.06.2023
Всього творів: 97
Твори Умови Результати
Конкурс фентезійних оповідань "Магія свят" від проєкту "Аль Мор". Чекаємо позитивні фентезійні твори, у яких значну міру займає святкування чогось в іншому або нашому світі.

Конкурс "Неопалима Купина"

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 07.05.2023 - 15.06.2023
Всього творів: 74
Твори Умови Результати
"Сила українського народу завжди була в єдності та згуртованості. Неопалима купина — поетичне відображення долі України та українського народу." Конкурс «Неопалима Купина» присвячується річниці перемоги наших мужніх захисників під Києвом та вигнанню московитської орди з північних областей України у квітні минулого року. Темою конкурсу є різноманітні приклади стійкості та незламності українців у час російської агресії (від 20 лютого 2014 року або від 24 лютого 2022 року).

Конкурс "ЗОРЯНІ ОПОВІДКИ: Темрява та Cвітло на космічних перехрестях"

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 23.04.2023 - 08.06.2023
Всього творів: 91
Твори Умови Результати
З давніх-давен, всіяне колючими голочками тисяч зірок небо, вабило та лякало людину одночасно. Колись зоряне небо було прихистком богів та містичних сутностей. Нині, у нескінченній тиші та холоді навколоземного простору, ми ладні шукати шляхи розширення ареалу мешкання та, чим не жартує Всесвіт, представників позаземного життя. Давайте разом пофантазуємо, що чекатиме на людство, яке врешті-решт залишить свою земну домівку, освоїть Сонячну систему та зазіхне на світи, що обертаються навколо далеких, чужих зірок.

IX Всеукраїнський літературний конкурс «VivArt»

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 17.03.2023 - 01.09.2023
Всього творів: 262
Твори Умови Результати
Команда мистецької спільноти VivArt спільно з видавництвом «Дружко» запрошують літераторів віком від 14 до 45 років до участі у нашому IX Всеукраїнському літературному конкурсі прози та поезії.

Конкурс "Міфи серед нас"

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 01.02.2023 - 28.02.2023
Всього творів: 355
Твори Умови Результати
Ми, українці, споконвіку у щось віримо: у богів, у духів стихій та пір року, у потойбічні світи та паралельні виміри. Подібні вірування часто перетворювалися у народні легенди та міфи, які ми так любимо читати та переказувати з покоління в покоління. Міфологія нашого народу дуже багата, але меж для неї не існує, тож розширимо їх ще більше. Гайда творити нові міфи!

Конкурс детективів "Це сталось на Різдво"

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 08.09.2022 - 30.12.2022
Всього творів: 66
Твори Умови Результати
Перший конкурс детективів від Букбанда! Ми настільки віримо в ЗСУ, що вже запускаємо зимовий конкурс. Чекаємо на ваші оповідання із закрученими сюжетами, присмачені мандаринами й імбирними пряниками. Ми чекаємо на нетривіальних героїв і підступних злочинців, на їхній карколомний ментальний двобій.

Конкурс "Український Hi-Tech"

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 05.08.2022 - 15.09.2022
Всього творів: 58
Твори Умови Результати
Наближається День Незалежності України і, не дивлячись на важкий для всіх нас час, Аркуш хоче продовжити традицію і на честь цього надважливого для кожного українця дня, оголосити конкурс фантастичних оповідань “Український Hi-Tech”! ✊🇺🇦 Будемо писати про наше майбутнє! 💙💛

Конкурс "Аль Мор: Потраплянці до нашого світу"

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 23.07.2022 - 20.09.2022
Всього творів: 78
Твори Умови Результати
Головне завдання конкурсу - поділитися з читачами позитивними емоціями і хоч на короткий час відволіктися від думок про війну.

Літній Табір VIVART22

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 13.06.2022 - 25.07.2022
Всього творів: 73
Твори Умови Результати

Конкурс фентезі поезії "Аль Мор"

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 10.12.2021 - 10.01.2022
Всього творів: 131
Твори Умови Результати
Другий конкурс фентезі-поезії у межах Проєкту «Аль Мор». Партнери конкурсу літературна платформа “Аркуш”, журнал «Однокласник», творче об’єднання «VivArt», журнал «Бористен».

Конкурс дитячих оповідань "Казкочас"

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 20.11.2021 - 10.12.2021
Всього творів: 73
Твори Умови Результати
Конкурс дитячої казки для діток з особливими потребами від видавництва "БукБанда".

Конкурс фентезі прози "Аль Мор"

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 20.10.2021 - 20.12.2021
Всього творів: 126
Твори Умови Результати
Четвертий конкурс літературної прози у жанрі фентезі «Аль Мор»! Дивовижні світи чекають, щоб ви про них розповіли! Партнери конкурсу: видавництво «Моторний Равлик», веб-журнал «Світ Фентезі», літературне об’єднання «Зоряна фортеця», видавництво «БукБанда», проєкт «Бабай», присвячений «темному» мистецтву, та літературна платформа «Аркуш».

Конкурс фантастичних оповідань "День Незалежності 2120"

Статус: Конкурс завершено
Час проведення: 01.08.2021 - 17.08.2021
Всього творів: 56
Твори Умови Результати
Конкурс фантастичних оповідань до 30-тої річниці Незалежності України від Аркуша! ?????? Зазирнемо у майбутнє, минувши 99 років, та спробуємо уявити, що ж такого могло трапитись у День Незалежності, щоб людство назавжди закарбувало в своїй пам'яті 24 серпня... ??
Увага!
Сайт працює у режимі альфа-тесту. Про помилки пишіть Аркушу або на support@arkush.net!
Новини
День народження Великого Кобзаря! 💙💛
09.03.2024

Слава Україні, аркушики! 🇺🇦

«Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!»

Т.Г.Шевченко

... Детальніше
Блоги
"#БЕЗЛЮБОВІ: Дівчинка на гойдалці"Дарина Березіна
19.03.2024
Коли в 2019 році я починала працювати над цим романом, я не замислювалася над тим, чи вийде він коли ... Детальніше
Сонечко для вампіра Юлія Богута
19.03.2024
Запрошую вас до новинки "Сонечко для вампіра": https://arkush.net/book/19051 "— Не хвилюйтеся, мій г ... Детальніше
Як човен назвеш, так він і попливе? Чи дійсно це так?Ія Лін & Ізумі Хо
18.03.2024
Коли вибирала собі псевдонім, усі знайомі, хто в темі, звичайно ж, ставили одні й ті самі питання: " ... Детальніше
Познайомимося?Сонечко
18.03.2024
Вітаю! Радий бачити кожного на своїй сторінці. Вирішив, що варто познайомитися трохи ближче та розп ... Детальніше
Є проблемаGhost Lake
18.03.2024
Не можу читати електронні книги. Скільки раз намагався і (майже) завжди кидав "електронку" на півдор ... Детальніше
Чи достатньо мати просто талант?Кіт у зграї
16.03.2024
Мав чималий час, щоб ознайомитися з творчістю письменників на Аркуші. І признатися чесно, знайшов ту ... Детальніше
На Аркуші вже:
9932читачів
110989коментарів
Щиро вдячні всім, хто підтримав нас переказами на рахунок!
А також всім, хто приєднався до нас на Патреоні!
Наші патрони
Всі кошти підуть на розробку та розвиток Аркуша! А підтримати нас можна тут: