В ПОШУКАХ ЧЕРВОНОЇ КНИГИ АБО ДИВНА ПОДІЯ У БУДИНКУ ПІД СЬОМИМ НОМЕРОМ

Історія, що посіла третє, призове, місце на Конкурсі "Аль Мор: Потраплянці до нашого світу" Якщо Тобі, читачу, здається, що життя третього, молодшого помічника чарівника, та відомого на весь Світ Уламків знавця чуд - річ безхмарна, Ти сильно помиляєшся! У нього повно роботи. От лишень - забув нагодувати чорну як ніч, трихвотсу кішку-мисливицю, що сумує за веселими полюваннями на берегах Кришталевих озер, і - клац - вона обов'язково відкусить тобі носа! А коли справа доходить до подорожі між світами - тут без нашого героя, до речі, його звуть Дам'єн, чи Дімон? або все ж таки Д .... Якщо вдалось тебе зацікавити, читачу - нумо до пригод. Інші світи та чарівні артефакти вже зачекались на тебе!
92318208
Публікація: 29.07.2022
Оповідання
Завершено
Сторінок: 14
Символів: 19 871
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.
Рін Марі
23.09.2022 10:25
До частини "В ПОШУКАХ ЧЕРВОНОЇ КНИГИ АБО ДИВНА ПОДІЯ У БУДИНКУ ПІД СЬОМИМ НОМЕРОМ"
Чудова робота 😍 Окреме спасибі за структурованість і відредагованість тексту. Злюка то любов :з В якийсь момент жучки здались легкою панацеєю від всіх проблем, але з іншого боку: це ж магічні штучки іншого світу, так що все закономірно. ✨ Стиль написання теж прекрасний і сподіваюсь, що в майбутньому продовжите творити спільні проекти. 🌚🔥
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Давидкін Микола (Ангелнік)
    23.09.2022 10:57
    До частини "В ПОШУКАХ ЧЕРВОНОЇ КНИГИ АБО ДИВНА ПОДІЯ У БУДИНКУ ПІД СЬОМИМ НОМЕРОМ"
    Дуже дякуємо за теплі слова! Надзвичайно приємно. Щиро хотіли, аби історія вийшла цікавою й посміхнула колег та читачів. Тож не менш щиро радіємо, якщо це вдалося. Щодо жучків - як ви й казали, враховуючи магічність і покладену на них функцію за задумом вони мали вписатися до сюжету. "Злюка" - Олександрова тваринка, тож гадаю йому буде приємно ) Щодо спільних робіт, впевнений, вони обов'язково будуть. Ще раз дяка від нас за приділений час та враження!
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Давидкін Микола (Ангелнік)
    14.09.2022 08:38
    До частини "В ПОШУКАХ ЧЕРВОНОЇ КНИГИ АБО ДИВНА ПОДІЯ У БУДИНКУ ПІД СЬОМИМ НОМЕРОМ"
    Щиро дякуємо! Авторам дуже-дуже приємно. Радіємо, що історія викликала емоції, які прагнули, аби їх відчув читач. На рахунок продовження - такі перспективи можливі.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Давидкін Микола (Ангелнік)
    29.07.2022 20:11
    Величезна дяка за добрі слова! Надзвичайно приємно! Не дивуйтесь будь-ласка, що отримали дві відповіді на коментар. Історія народилась завдяки співпраці двох авторів. Ще раз щиро дякуємо!
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше