Зміст
  • Пролог
  • Пригода Перша. Дівочі посиденьки - 1. Гендерна кріза
  • 2. Шукачка пригод
  • 3. Тікай з городу!
  • 4. Жертва обставин
  • 5. Темне волохате ЩОСЬ
  • 6. Дзеркальна пастка
  • 7. Перший хлопець на селі
  • 8. Іменем залізних бікіні!
  • 9. Не за планом
  • 10. Аста ла віста, бейбі!
  • Пригода 2. Буферна зона - 1. Поява богині
  • 2. Айдол
  • 3. Возз'єднання родини
  • 4. Рояль в кущах
  • 5. Скаржтеся на це своєму депутатові
  • 6. Пан або пропав
  • 7. Goodbye, Moonmen
  • Пригода 3. Велика та жахлива - 1. Маски та ролі
  • 2. Врятувати рядового Пампушку
  • 3. Резиденція зла
  • 4. Конфлікт самців
  • 5. Нова пані старої столиці
  • 6. Примарні спогади
  • Пригода 4. Ох вже ці магічні академії! - 1. Світло науки
  • 2. Педагогічний талант
  • 3. Ціна знань
  • 4. Біжи, ельфе, біжи!
  • Пригода 5. Звездарик - 1. Мотиви та рішення
  • 2. Космічна одіссея
  • 3. А за журбинкою журбинка
  • 4. Броунівський рух
  • 5. Машина судного дня
  • 6. Алконафти
  • 7. Імперія завдає удару у відповідь
  • 8. Невідома довбана ХРІНЬ
  • 9. Найзліші злодіяння злого двійника
  • 10. Чорна дірюка
  • 11. Хуйло і в космосі хуйло
  • 12. Задірюківські ліберальні опозиціонери
  • 13. Скільки кацапові унітаз не показуй — все одно куди попало сратиме
  • Пригода 6. Недоліки досконалості - 1. Пропозиція, від якої неможливо відмовитися
  • 2. Прихована загроза
  • 3. Корпорація змов
  • 4. Відволікаючий маневр
  • Пригода 7. Мізки! - 1. Вони «просто заблуділісь на учєніях!»
  • 2. Видіння
  • 3. Апокаліптична сюїта
  • 4. Дзеркальник
  • 5. Кара божа
  • 6. Шукачі мізків
  • Пригода 8. Мультивсесвіт божевілля - 1. Тиха стежка
  • 2. Срака наближається
  • 3. Журба та бентега
  • 4. Набутий героїзм
  • 5. Рибка до рибалки пливе
  • 6. Яке їхало, таке й здибало
  • 7. Пан або пропав
  • Епілог
  • 7. Імперія завдає удару у відповідь

    Скориставшись панікою, я витягла у Влайда з кишені два дзеркала і підбігла до уламків. Знайшовши найбільші, спрямувала на них дзеркальця, а через секунду розгледіла надійно полонені тіні, які стрибали у відображеннях. Після цього мені знадобилося ще вісім секунд на те, щоб направити на ватну матусю дзеркальце, раніше приготоване для неандертальця. На щастя, дітей виловлювати не довелося — вони самі затягнулися у відображення разом з планшетами та «Машею» в них, щойно там опинилася і самка гопниця.

    Гном’ячий генерал ще з півхвилини розглядав пляшку, яка сиротливо впала на підлогу... після чого в кімнату ввірвалася юрба народу з бластерами, остаточно позбавивши мене можливості подумати над тим, чому ж в світі активізувалася друга тінь.

    — Іменем великої Дристальской Імперії, здавайтеся або помріть! — войовничо прокричала цицькаста кралечка в чорному латексному скафандрі, сріблястих ботфортах і високих рукавичках.

    — Нє за што, мерзенна космічна тварюко! — з викликом пробурчав гном’ячий генерал.

    — Ти недовго будеш таким зухвалим, нікчемо! — презирливо фиркнула краля.

    Патосно змахнувши копицею довгого чорного волосся в зачісці а ля Аріана Ґранде, жінка зацокала двадцятисантиметровими шпильками і, хитаючи стегнами, впритул підійшла до гнома, впершись в нього гордо випнутими грудьми.

    — Я буду ще і не такім зухвалим, коли віддам тєбя на забаву моїм солдатам! — самовпевнено засміявся генерал. — Мій прадєд уже втоптав вашу алку Імперію в землю на ТОЙ САМОЙ ВОЙНЄ! Невже ви так і не усвоіли, дє ваше мєсто?

    — Будь впевнений, я сповна відіграюся за своїх предків! — задерла носа дівчина. — Бо я Сіллайза, перша принцеса великої Дристальской Імперії! А разом зі мною чотири мої сестри!

    Відразу після слів принцеси в кімнату велично увійшли дівчата з білим, червоним, синім і зеленим волоссям, одягнені в сукні відповідних кольорів, причому абсолютно різних фасонів.

    На біловолосій було довге шифонове плаття, що дозволяло споглядати принади фігури і мереживну білизну. Дівиця з червоним волоссям красувалася в коротенькому шовковому платтячку, яке відкривало ефектний вид ззаду, варто було їй зовсім трохи нахилитися. Синьоволоса красувалася в довгому легкому плаття з розрізом до самих трусів і глибоким декольте спереду і ззаду. А краля з зеленими волоссям й поготів притягувала погляди бюстом, що вивалювався з корсета, зате витісняла всіх і вся двометровим криноліном!

    Що тут скажеш, весь набір від дизайнера Фансервіса Світлофоровича!

    — Раптово відчувши поклик крові, ми зібрали війська і вирушили на війну, щоб показати вам, що таке гнів нашої помсти! — млосно повідомила червоноволоса дівчина. Недовго думаючи, вона сіла на колону, з якої нещодавно було зметено дзеркало, і закинула ногу на ногу в кращих традиціях Шерон Стоун з «Основного інстинкту».

    — Тож бійся, мерзенний! — гмикнула Сіллайза, спробувавши збити гнома з ніг ударом грудей.

    — Даже не подумаю, імперська шлюха! — нахабно відповів генерал.

    — Я сказала, бійся! — наполягала принцеса.

    Вони тут що, і правда тріпатися зібралися? А як же «здавайтеся або помріть»? Невже не можна ось так просто взяти і вбити того, хто не здався, замість того, щоб розводити балаканину на три години?

    — Ми пролетіли стоп’ятсот мільйонів світлових років і на цей раз розчавимо вас за дві секунди! — манірно повідомила дівчина із зеленими волоссям. При цьому махнула криноліном так, що й справді підчавила ним парочку гномів, що стояли неподалік.

    — Цікаво, що на такій відстані від Землі роблять гуманоїди, які ще й розмовляють українською? — пробурчала я, вкотре за сьогодні отримавши ліктем під ребро від Євгена. — Ні, ну правда! Я, читаючи всі ті книжки і дивлячись всякі Стартреки, ніколи не могла зрозуміти, звідки в далеких галактиках, де еволюція йшла зовсім іншими шляхами, могли взятися сексапільні принцеси із зовнішністю типових земних топ-моделей?

    — Просто головним героям космоопер обов'язково потрібно всучити парочку інопланетних красунь. А згустки слизу з фіолетовими щупальцями цільова авдиторія в особі типових земних чоловіків навряд чи визнала б привабливими. Це просто ще один безглуздий закон жанру, змирися з ним і не мороч мені голову!

    — Хто б казав оце «А-а-а! Не розумію! Чому в космічному вакуумі видно постріли бластерів?!».

    — Так, Юлю, слухай!..

    — Гей, а ви взагалі хто? — раптом поцікавилася синьоволоса принцеса, нетактовно тицьнувши в нас пальцем.

    Ну ось, досперечалися до того, що на нас звернули увагу!

    — Та ми так, просто...

    — Це мої особєнні полонені! — гордо повідомив гном. — Вони прибульці з другого світу і мій главний трофей!

    — З іншого світу, кажеш? — наморщила носик біловолоса принцеса, очевидно намагаючись зрозуміти, говорить гном правду, чи просто біла гарячка взяла гору.

    — Так, з другого! — продовжував палити контору генерал, дивлячись на не дуже приховані шифоном принади особи королівської крові. — Вони попалі сюди через чарівне дзеркало, яке находітся в запечатаній кімнаті рядом. І ці четверо...

    —...Тепер наші полонені! — закінчила Сіллайза, давши гномові копняка за мить до того, як вузлуваті пальці встигли вхопитися за одягнену в білі мережива округлість її молодшої сестрички.

    — Ей, почєму це? — обурився генерал.

    — Тому що якщо вже ми захопили тебе, то і всі твої бранці тепер наші.

    Владно наступивши на генерала сріблястим чобітком, принцеса натиснула на каблук... і гном видав повний екстазу крик. Чорт забирай, невже йому сподобалося? От же старий п'яний збочинець!

    — Значить так, слухайте мене! — гордовито повідомила Сіллайза. — Зараз всі ви, як мої особливі полонені, підете кланятись нашому батькові, великого Імператору Острадонту!

    — Ну ось, мало було нам ельфа з ім'ям, схожим на назву ліків від нежиті... так тепер з'явився ще й імператор з ім'ям, яке занадто нагадує назву засобу для зміцнення ясен. Може ми потрапили в приховану рекламу якоїсь космічної аптеки? — фиркнула я і, на щастя, жодна із зайнятих гномом-мазохістом принцес мене не почула.

    Минуло не менше двадцяти хвилин, перш ніж принцеси, закінчивши догоджати полоненому тортурами, повели всіх нас в уже, можна сказати, рідний кабінет капітана, в кріслі якого на цей раз сидів сам Імператор, що нагадував велику жовту пляму. Правда от, як він помістився в крісло — та ще загадка! Гном’ячий генерал, і той не був таким огрядним, широкоплечим і товстозадим. У порівнянні з цим типом навіть Влайд здавався тендітною мініатюрною дівчинкою.

    — Бляндер Самкрутс, Ваша Неохопленість! — повідомила Сіллайза, ефектно віддавши честь. — Ми привели вам особливих полонених, Перед вами Спінофлекс, генерал мерзенної раси гномів.

    — Що, і у нього теж ім'я з аптеки?! — роздратовано прошипіла я, і знову отримала від Євгена свою дозу ліктя під ребрами. — Ні, ну серйозно, може вони вважають за бога якогось фармацевта?

    — Капітан цього ельфійського корабля все ще розшукується, — продовжувала принцеса. — Поки що нам попався тільки якийсь п'яний халамидник, який стверджує, що він і є капітан. Але ясна річ, це самозванець — просто якийсь волоцюга, що мабуть затаївся на кораблі і жив за рахунок того, що викидав екіпаж.

    — Продовжуй пошуки, гордість крові моєї, — патосно промовив Імператор.

    — Як накажете, батько! Во славу Імперії, Бляндер Самкрутс! — відсалютувала принцеса. — Крім того, Ваше Неохопленість, я привела вам чотирьох бранців, які прибули з іншого світу через чарівне дзеркало, яке ельфи приховують на цьому кораблі. Передаю їх у ваше розпорядження і на ваш розсуд. Я ж продовжу пошуки капітана та дізнаюся від нього якомога більше про це чарівне дзеркало.

    — Благословляю тебе сузір'ями, гордість крові моєї! Бляндер Самкрутс! — урочисто вигукнув Імператор. — А тепер, полонені, розкажіть мені...

    Аж раптом Імператор затнувся. Захекавшись, він згорнувся в три погибелі і впав під стіл! Але судячи з реакції принцес, які навіть оком не змигнули, це або було в порядку речей, або дівчатка вирішили змістити татуся і підсипали йому чого у водичку.

    Минуло вже п'ять хвилин, а Імператор так само катався по підлозі, коли нарешті затих. При цьому... можливо, мені здалося, але він почав займати значно менше простору!

    — Ну що ж, пропоную почати розпитування, — посміхнулася фігуриста блондинка в жовтій сукні, яка тепер сиділа в кріслі.

    — Ем... вибачте, а де Імператор? — здивовано запитала я, не стримавши язика за зубами.

    — Це я, — чарівно кивнула жінка.

    — Але... але... ви ж щойно були чоловіком!

    — І завтра теж буду, — відповіла красуня. — О, то ви не знаєте? Тоді повідомлю вам зараз, щоб уникнути зайвих питань. Наша раса складається з двостатевих особин. Раз в день ми міняємо свою стать.

    — Тобто, всі ви? — здивовано перепитав гном’ячий генерал. Схоже, про це його «прадід, який воював», все-таки вирішив промовчати. І я навіть здогадуюся, чому!

    — Так, всі, — підтвердила Імператриця, в той час як я, обернувшись, помітила, що стать змінив не тільки Імператор!

    П'ятеро принцес стояли в тих же відвертих костюмчиках, ось тільки тепер вони були великими м'язистими мужиками. І можна було тільки здогадуватися про те, що творилося на душі у гном'ячого генерала, який дорогою до кабінету, встиг ж встиг облапати «біленьку»! Боюся, ця скорбота генетично передасться його нащадкам через покоління. Якщо, звичайно, після того, що сталося, він не прийме целібат до кінця своїх днів, і все-таки обзаведеться цими нащадками.

    Атмосфера нагніталася і, незважаючи на променисту посмішку Імператриці, загрожувала кров'ю гномя’чого генерала. Який, судячи з усього, вже роздумував над тим, щоб врятувати свою честь, покінчивши з життям. У принців тим часом все було добре, у охоронців за їхніми спинами теж, а сама правителька Імперії вже почала задавати нам якісь питання. Аж раптом корабель струсонуло!

    — Ваше Неохопленість, наш корабель захопили! — прокричав штурмовик, вбігши в кабінет.

    — Ну і хто ж на цей раз? — роздратовано пробурчала я.

    Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

    Вподобати!
    Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.