Епіграф

Здається, що люди ніколи не припинять боятися темряви. Мільйони років еволюції шепочуть підсвідомості, що там, де закінчується світло від вогнища, починається небезпека. У темряві чатують хижаки, ворог та твоя смерть. І ніякі нові технології не здатні приглушити прадавній страх. Якщо ти хочеш вижити ти маєш уникати пітьми.

Ці кілька містичних та страшних історій, які переказані нижче, об'єднує лише одне — вони НЕ вигадані. У штучному світі електричних ламп нам все ще є чого жахатись. Найчастіше, на жаль, собі подібних.

А тепер уявіть, що ми сидимо у щільному колі на колодах біля вогнища. Його нерівномірне світло лягає на наші обличчя, деформуючи риси. Найкращий час нагадати собі, що ми боїмося, а значить, що ми все ще живі.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.
Таліана
08.05.2021 11:49
До частини "Епіграф"
Дуже-дуже дякую! :) Для себе вирішила, що поки не буду завершувати Оповідки. Поступово дізнаюся від друзів і знайомих їх історії й записую їх. Тож "далі буде...":)
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Айя Нея
    08.05.2021 11:30
    До частини "Епіграф"
    Я вже читала і дуже-дуже раджу! Читати на ніч (ідеально як біля справжнього вогнища, але просто коло свічки теж атмосферно). Обожнюю такі опопвідочки
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше