Жахливе місто Зп

Міські байки швидко виникають і швидко зникають. Мине якихось 15 років, і вже ніхто не пам'ятає балачки про трамвай-привид, або про те, що в покинутій книгарні оселилася нечиста сила. Та й книгарні вже нема. Вона щезла разом з кнопочними мобілками, самотніми маршрутчиками-приватниками, інтернет уже давно не розкіш, а на шабаш сотони злітаються інші політики. Але ось вам трохи міського фольклору з нульових. Люди, описані в цих історіях - існували насправді. Ситуації... Ну звісно ж ні. А там - хтозна.
4019111 120
Публікація: 31.08.2021 - 31.08.2021
Оповідання
В процесі
Сторінок: 115
Символів: 171 921
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.
Богдан Бедрій
23.06.2022 09:22
До частини "Трамвай, що заблукав"
Привіт, Дійно моторошно і темно від моменту потрапляння героя в трамвай. Відчувається якийсь сюрреалізм чи що. Але чомусь текст якось спотикаються в голові, не знаю чому, щось в побудові речень. Помічник Ігор - класика) Дякую
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Оксана Ковальчук
    07.09.2021 14:49
    Гарна збірка, сподобалася кожна історія. Хоча вони й подібні за стилем, та не приїдаються, бо у кожної свій оригінальний сюжет, несподіваний, життєво зрозумілий. Саме такий горор мені до смаку - заварений на побуті, де до страшних вчинків штовхає чи не менш страшна буденність. Це автор гарно передав - краєвиди міста, гнітюча атмосфера. Z є чи не головною дійово особою у кожному оповіданні, червоною ниткою прошиває усі історії, об'єднує воєдино. Сподобались образи і метафори, вміння створити настрій. Подекуди є огріхи, як то ті росіянізми в авторській мові, але це забирається професійним редагуванням. В цілому від збірки приємні враження, прочитала із задоволенням.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Оксана Ковальчук
    07.09.2021 22:11
    У мене тільки одне припущення щодо назви міста виникло)) не знаю, чи вгадала) але озвучувати не буду, хай кожен читач складе власну думку.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше