Глава 5

Знову ж таки, куди я мала бігти з цим? До батьків, з якими щойно примирилася і пообіцяла, що такого не повториться? Я пішла до Каті, але всього і їй не розповіла, лише сказала, що написала Вові, що нам краще не спілкуватися, а він вирішив помститися. Катя запитала як, і я відповіла, що зламав мою сторінку інстаграм, і я видалила її. Катя теж була рада моєму поверненню в реальний світ.

Йшов час, і я намагалася хоч трохи догнати однолітків в знаннях. Але давалося мені це нелегко. Катя, як справжня подруга, запропонувала допомогти, і домашку тепер ми робили, майже завжди разом, в мене чи в неї вдома. Я давно створила інші сторінки в соцмережах, але майже там не сиділа. Історія з Вовою мене навчила, що друзів слід берегти реальних, а не шукати віртуальних.

Але в один день мені прийшло повідомлення, яке дало чітко зрозуміти, що історія з колишнім другом, ще не завершилася і я сповна отримаю, за свою нерозумність.

-Привіт кицю! Я не готовий тебе відпустити! Ти думала, що зміниш акаунт, написавши не свою фамілію, і введеш ім'я на англійський, і я тебе не знайду? Ти ж памятаєш, що я люблю тебе? Так ось я знаю, про все що ти робиш. Не бешкету так більше, мені це не подобається!

Все це він написав мені з нового акаунту, але я точно знала, хто це, а ще додав моє фото, де я вчора з Катею ходили гуляти в парк. Фото було зроблене здалеку, але все можна було добре роздивитися, це не на жарт мене налякало. Бо це означало, що цей придурок стежить за мною. Чим це може обернутися для мене?

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.