Перша і остання

У Марічки була мрія - стояти в красивій сукні, туфлях на шпильці, з модною зачіскою посеред великого яскраво освітленого залу, щоб всі, хто заходить, розуміли – перед ними богиня. Не так: БОГИНЯ! Якщо приземленіше, то вона з дитинства мріяла стати продавчинею в модному бутіку. Щоб довкола завжди багато гарних речей і спілкування.

Мама сказала: «Треба вища освіта. Хочеш спілкування – іди вчитися на психолога». Вступила Марічка до ВНЗ. На першій парі спала, до останньої не витримувала., курсову роботу звантажила з мережі, дипломну купила.

Отримавши свободу дівчина спрямувала свою енергію на шлях до мрії, та знову обставини виявилися сильнішими. Завагітніла. Вийшла заміж. Народила. Оговталась від післяродової депресії.

Дитина підросла і стало скучно, а тут в стрічці на ФБ: «Сидіти з дитиною і заробляти як...», «Почни заробляти сьогодні»...

Зрозуміла Марічка, то "знак" і подалася в блогери. Писати особливо було ні про що, то ж вона стала вести сторінку для матусь. Постила фоточки свого «масіка», викладала сторізи: «в нас прорізався зубікчик». Через рік її аудиторія зі ста активних підписників знизилась до одного – її мами, навіть свекруха втомилася ставити «вподобайки».

«Все. З дитячими блогами зав'язую», - вирішила Марічка. Піду в бьюті-блогери. Ця тема була їй ближча, і, навіть, трошки наближала до життєвої мети. До нової справи Марічка підійшла серйозно. Вона передивилася тисячі відео у ютубі на тему "як вести бьюті-блог", щоправда, їх основне гасло було: «Підписуйтесь на наш канал та тисніть дзвіночок», але дівчина не здавалась. Вона пішла ще далі: записалася на курси: «Запусти свій проєкт з нуля, зароби на цьому перший мільйон та досягни успішного успіху не виходячи з дому». Вона так перейнялася цією темою, що нарешті вирішила не розкручувати новий блог, а відразу запустити власну on-line школу з підготовки блогерів.

У процесі розробки цього глобального проєкту вона попутно пройшла марафон: «Як розбудити в собі німфу», «Як притягувати гроші» та «Передбачення майбутнього через стрічку в Facebook». Останню навчальну програму вона обрала орієнтуючись на те, що вже має диплом психолога, тож успіх було гарантовано. Її тільки дивувала назва «факебук», але вона вирішила, що це якесь таємне послання.

За всіма цими захопливими проєкт Марічка не помітила, як синок підріс і пішов до школи, а вона раптом стала вільною жінкою з дев'ятої до сімнадцятої. З'явився час гуляти містом. Дівчина отримувала надзвичайну радість, ступаючи бруківчатим тротуаром та ловлячи власне відбиття у відполірованих блискучих вітринах.

Одного разу вона побачила, що великий магазин модного одягу шукає продавчиню і зрозуміла – то доля.

Нарешті Марічка стала щасливою та знайшла справжню себе.

Щиро дякую. що витратили свій неоціненний час на читання мого твору. Для мене дуже важлива ваша думка і я буду вдячна за коментар. Також ви можете поставити "сердечко" цій книзі та "підписатися на автора", щоб читати інші твори.

Більше оповідань на моєму сайті: http://skulovatova.tilda.ws

Аудіокниги на ютуб-каналі: "Олена Скуловатова" https://cutt.ly/wgvMTr4

До нових зустрічей!

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.