Дві філіжанки з молоком

Мініатюра, опублікована у 2014 році в збірці "Теплі історії про кохання". https://brightbooks.ua/tepli-istoriyi-pro-kokhannya Тоді я публікувалась під дівочим прізвищем.) Маю надію, ця історія про кохання, пронесене через усе життя, вам сподобається.☺️
261710206
Публікація: 31.01.2022
Мініатюра
Завершено
Сторінок: 2
Символів: 1 745
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.
Катерина Сапожнікова
29.02.2024 18:40
До частини "Дві філіжанки з молоком"
Вітаю. Тільки-но зареєструвалась на Аркуші і почала переглядати авторів та їх твори. Ваш - перший. Наша мова прекрасна і у Вас війшло передати її красу, стиль письма затишний та душевний, а ще захотілось до Вашого кафе по каву).
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Вікторія Бура
    02.07.2022 23:55
    До частини "Дві філіжанки з молоком"
    Мій коментар буде трішки у тезовому форматі: – не подобається, коли слово "посмішка" вживають у розуміння приємна усмішка; – як незвично бачити твір, де головні герої не "схиблені" на каві; – хоч це й мініатюра, проте багато чого можна в ній знайти; – накрила хвиля ностальгії й аж ніяк не хочеться старіти!
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Libertyn
    06.01.2023 00:09
    До частини "Дві філіжанки з молоком"
    Пробачте, за мої п'ять (а може десять, як вийде)) копійок, але прочитав ваш блог, про пошук читачів, і вирішив ознайомитись з вашими творами. І цей чомусь обрав першим. Мене, як читача, цілком зачепило. Але не міг не помітити одну річ, яку я не люблю, оскільки сам є автором (правда не тут). Вам у коментарі підказали на рахунок "посмішка - усмішка" і зауваження слушне, але ви подякували, пообіцяли виправити, і... Справа ж звісно не в самому слові, а в принципі. Чесно кажучи, мене "таке" відношення авторів дратує, і на інших ресурсах коли автор не реагує на зауваження - у мене особисто відпадає бажання коментувати його твори в майбутньому. Хоч читати продовжую, якщо цікаво. Тож якщо шукаєте фідбеку, то може варто дивитись в цей бік "медалі"? Сподіваюсь не був занадто категоричним. Без претензій, з найкращими побажаннями. Успіхів!
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Анна Дейна
    06.01.2023 00:10
    Дякую за коментар. Мабуть, я просто забула її виправити. Тепер точно виправлю. Я стараюсь за можливості виправляти усі помилки, на які вказують читачі.) Ще буває не після кожної помилки біжу виправляти, а коли їх набереться деяка кількість аби виправити усі разом.) Прошу вибачення за незручність.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Анна Дейна
    06.01.2023 00:13
    Виправила, ще раз прошу вибачення за незручність. Я дійсно якось забула, що обіцяла це виправити. 😅
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Libertyn
    06.01.2023 00:48
    Ну що ви! Не треба вибачатись! Ви гарно пишете і нікому нічого не винні. Мені навіть незручно стало тепер. Я б і не писав того, якби не ваш блог. Просто здалось це вчасним. Був запит, так би мовити. Всім не вгодиш. Я наприклад давно вже припинив зважати на коментарі) Анонімно похвалюсь вам, що мені (точніше творам) в різні часи, говорили компліменти люди, зі світу літератури, котрі мають персональні сторінки в вікіпедії і знаєте що, я не став від того краще писати) І гірше ніби не став. І негативні відгуки теж були. І я через них бувало що й писати кидав на довго, особливо коли чіпляються не до тексту, а до світогляду, ідей, тем.... Зараз на подібних ресурсах не зустрінеш таких жорстких срачів і диспутів, які були колись. Тепер прийнято лише хвалити або мовчати. Не знаю що краще. Але іноді бачиш - людина справді має талант, і десь можна щось допомогти підправити, і по доброті щось напишеш, а та людина так нездорово реагує, що вже інший раз і не хочеться. Не знаю навіщо я все це вам написав. Хотів сказати, що не варто вибачатись перед кожним, невідомо ким)
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Богдан Бедрій
    06.06.2022 10:57
    До частини "Дві філіжанки з молоком"
    Привіт. Дуже чуттєва сцена, буквально відчуваєш аромати та бачиш ту парочку. Все доречно і на місці. Сподобалася частиночка про те, що бачать інші та як себе почувають закохані. А каву можна без кофеїну😉 Дякую!
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Ігор Лобзік
    14.02.2022 22:20
    До частини "Дві філіжанки з молоком"
    Обожнюю короткий аркуш, коли за допомогою сотні слів можна передати сотню років однією сценою! Вам вдалося на всі сто, дякую!
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Malena
    07.02.2022 23:56
    Мені дуже сподобалось! Така коротка, проте водночас довга історія. Від щирого серця ставлю вподобайку)
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше