Пролог

Невеличка хатинка посеред лісу. Двоє закоханих, які, заради свого щастя, втекли від всього світу, відмовились від спадку своїх родин. Одружені таємно, вони чекають найбільшого дива – народження бажаної дитини. Вони і вагітність мають зберігати в таємниці. Одна тільки людина знатиме про вагітність – мама щасливої жінки. Рідна душа не викаже і підтримає, бо це дитя, що має от-от народитися – стане могутньою жінкою, яка виконає своє призначення. Про це сказано у пророцтві багато років назад, ще до Першої Великої Битви Світла і Темряви. Від неї залежить мир і спокій, який вже понад триста років чекають всі жителі Великого Континенту.

- Коханий, що з тобою?

- Нас виявили. Мій батько… Він якось дізнався про нас, магічний захист зламано. Зараз тут будуть темні воїни. Ти маєш тікати. Сховайся і збережи дитину! Якщо буде зовсім погано, зв’яжися зі своїм татом. Він обов’язково пробачить і допоможе тобі. Рушай! – з тривогою в голосі сказав чоловік.

Поцілував дружину, обійняв… Може востаннє в житті. Доторкнувся до її животика і промовив, можливо, останні слова:

- Я затримаю їх. Тікай! Збережи себе і дитя. Благаю, знайди шлях додому.

Вона пішла. Заплакана і налякана, як ніколи в житті. Відійшовши якнайдалі від сховку, де вона була щаслива ще мить назад, сіла перепочити. Подивилася на нічне небо і побачила знамення, яке віщувало, що скоро, дуже скоро має народитися Вона.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.