Кривава анатомія

— На наступний урок підготуєте реферати на тему «Будови ока». Тільки не робіть CTRL+C CTRL+V, бо в усіх буде по одиниці! Зрозуміло? — Наталія Іванівна востаннє грізно подивилася в екран монітору, щоб впевнитись у тому, що до учнів таки дійшло і попрощалася.

Жінка закрила ноутбук і потерла руки, які почали нити від крепатури. Вона встала, пройшлася до кухні, де на плиті стояла миска з пиріжками і прибрала її у холодильник. Сама ж одягла білого фартуха всіяного півоніями і спустилася до підвалу заміського будиночку дочки.

На кушетці посередині лежав роздягнутий молодик, кінцівки якого були міцно прив’язаними. Голова його також була зафіксована ременями, що не давали поворухнутися, а в роті знаходилась червона кулька. Усе це приладдя Наталія Іванівна завчасно замовила в інтернеті на одному із сайтів для сексуальних ігор. Та сьогодні вона планувала пограти у щось інше.

— Привіт, Максим! — жінка ляснула хлопця декілька разів по обличчю, щоб він прийшов до тями. За її підрахунками це вже повинно було статися.

Парубок відкрив мутні очі і почав ними крутити на всі боки, намагаючись збагнути, де це він. Потім розгледів жінку і на обличчі з’явився переляк.

Наталія Іванівна взяла до рук скальпель і посміхнулася:

— Не бійся, боляче не буде! Я ввела тобі епідуралку.

Трохи непевною рукою вона зробила перший надріз на животі. З отвору почала потроху витікати кров.

— Ммммммм! Ммммммммм! — намагався щось прокричати Максим, але Наталія Іванівна з поглядом хижачки зиркнула на нього і продовжила свою справу.

Наступний розріз вона робила впевненіше і за декілька секунд вчителька вже милувалася червоним хрестиком на правій стороні живота хлопця.

Наталія Іванівна відігнула пелюстки шкіри, взяла інший скальпель і прийнялася до жирової тканини, якої у хлопця, дякувати неправильному харчуванню, виявилося небагато. Зрештою шлях до печінки був прочищений.

Підвалом розійшовся запах свіжини і хлопець знову почав нервувати і намагатися звільнитися.

— Не бійся, я більше ніж треба не візьму.

Гладенька печінка, як з вітрини м’ясного відділу, так і спокушала своїм виглядом. Наталія Іванівна на око відміряла половину і запустила скальпель у черево Максима, а потім переможно підняла видалену частину печінки.

— Ось! — її обличчя розпливлося у посмішці.

Юнак почав безперервно мугикати, його обличчя спочатку розчервонілося, а потім потроху почало бліднути.

Жінка поклала печінку на залізну тацю, витерла руки і змінила скальпель.

— А очі в тебе гарні, — сказала вона, підійшовши до голови.

Зіниці юнака розширилися і він почав крутити головою настільки, наскільки міг.

— Будеш неслухняним, я можу зачепити й друге око. Сам собі гірше зробиш. Навіщо воно тобі? — лагідно сказала Наталія Іванівна.

Жінка затиснула віки хлопця, розсікла кон’юктиву, змінила скальпель на гачок і почала відсікати око від м’язів. Від булькаючих звуків, що лунали підвалом, юнака почало нудити. Проте він втримався, адже збагнув, що через кульку може захлинутися.

Картинка перед очима (тобто вже оком) хлопця змінилася і трохи з’їхала, а між пальцями вчительки красувалося його каре око.

Здавалося, що він навіть сам себе бачить зі сторони, немовби те око й досі посилає сигнали до мозку.

Зуби впилися у пластмасову кульку.

— Черепно-мозкова травма і чисельні переломи, — вимовила вчителька і знову заходилася змінювати приладдя.

Думки юнака розсіялися, він вже розслабився. Можливо, змирився. Після видалення печінки він ще сподівався на порятунок. А що тепер? Йому ж тільки-но виповнилося 18! Навіщо жити без ока? Чи є такі операції, що можуть його відновити? Батько повинен щось знайти! Він завжди допомагає! Темінь.

Наталія Іванівна зачинила підвал і піднялася нагору. Надворі яскраво сяяло сонце. На доглянутій клумбі яскраво розпустилися півонії. «Її улюблені» — майнуло в голові. Вчителька відрізала шість квіток і повернулася до хати.

У дальній кімнаті на телевізорі, прикрашеному білою в’язаною серветкою, стояла світлина. На ній чоловік припав до величенького живота дівчини, обіймаючи і цілуючи його. Чорна стрічка, яка виднілась у кутку, нагадувала про те, що це фото останнє.

Наталія Іванівна поклала півонії біля світлини. Їхній аромат розійшовся кімнатою.

Жінка втомлено натиснула на кнопку телевізора і присіла поруч за столом. Сьогодні в неї був важкий день.

Дикторка новин розповідала про те, що вже другу добу тривають пошуки скандального сина відомого депутата. Саме він місяць назад, святкуючи День Народження, насмерть збив молоду сім’ю, від чого чоловік помер на місці, а жінка з численними переломами та іншими травмами була госпіталізована. Лікарям довелося видалити постраждалій око і частину печінки, проте під час операції вона померла разом з ненародженою дитиною.

На екрані з’явилося фото хлопця, якого розшукують. Фото Максима.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.