Мисливці за міськими легендами. Невдахи та тіні

Не знайшовши нормальної роботи з дипломами журналісток, Василина та Ліза вирішили заробляти... Паранормальними розслідуваннями. Все пішло шкереберть після замовлення від міського духа, що мешкав у підвалі будинку із могильних плит. Бо виявилось, що вулицями нишпорить готична лоліта із силами незрозумілої природи, з вини якої відкриваються розломи в реальності! Тут буде лише початок! Очікується перевидання паперової книжки! Те, що було розбито попереднім видавцем на 1 і 2 частини, вийде одним томом! (орієнтовно - осінь). Тоді її знову можна буде придбати!
1766265
Публікація: 14.11.2022 - 26.12.2023
Роман
Уривок
Сторінок: 14
Символів: 20 965
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.
Ольга Мігель
02.01.2023 19:11
Дякую! Сподіваюсь, половина накладу розійдеться якнайшвидше, і тоді видавець зможе послати на друк другу частину :)
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Ольга Мігель
    02.01.2023 20:18
    От щодо того, як скоро - наразі сказати важко. Кажу ж - як продадуть половину накладу. А ситуація в країні наразі така, що люди не так активно купують книжки. А видавництво невеличке, рекламний бюджет нульовий, і т.д. Тож я не можу сказати, як скоро це буде. Книжка то лежить вже зверстана, але на друкарню видавець її пошле лише коли половину накладу першої розпродадуть. Єдине, що можу порадити... якщо хочете, аби це сталося скоріше, то: 1) порадьте книжку своїм друзям, аби вони теж її придбали (найкраще - напряму в мене, з автографом - через ПП в моїх соцмережах, але можна і на сайті видавництва) 2) напишіть на книжку позитивний відгук на Гудрідз та Якабу - так більше людей, вирішуючи, чи купити книжку, приймуть рішення її придбати, і це прискорить процес)) 3) також напишіть позитивний відгук у своїх соцмережах та різних спільнотах з відгуками (на кшталт Враження.юа), аби про книжку дізналося більше людей)
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Ольга Мігель
    03.01.2023 05:10
    Такі читачі - то мега-любов)))) Бо чим більше відгуків по всім усюдам від тих, кому книжка сподобалась, тим це більше нереально допомагає авторові та видавцеві далі старатися та радувати читачів новими виданнями :)
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше