11. ЯК ВІДБИТИ КОХАНОГО В СУПЕРНИЦІ

Давайте домовимось: йдеться не про подружню зраду, коли коханка «вкрала» вашого чоловіка. Все інакше. Він просто вибрав не вас. Хочете його відбити в неї?

Це можливо. Відбити, забрати, заморочити… Щоб забув про іншу, а бачив лише вас одну. От тільки доведеться… померти. Забути про болі і переконання, про минуле. Є лише ТЕПЕР. Є ваша мета. А вас – такої, як зараз – немає. Бо така не змогла його привернути чи втримати. Отже, вона мусить відійти на другий план. Ви готові так познущатися над собою? Що ж…

Почніть із відпустки. Хоча б на тиждень, а краще на місяць зникніть зі звичного оточення, переключіться на нові враження, «почистіть пір’ячко». Не уникайте спілкування з представниками сильної статі, проте, ні в які романчики краще не влізати. Просто шліфуйте навички спілкування.

Часто трапляється, що після відпустки коханий уже не такий милий і потрібний, як здавалося. У вас не так? Тоді до справи:

1. Передусім необхідно возлюбити… свою суперницю. Ніхто більше не повинен чути від вас жодного лихого слова про неї. Зробіть вигляд, що змирилися з їхніми стосунками. Навіть себе саму – переконайте. Не виходить? Тоді залишіть його – їй.

2. Не варто переслідувати парочку. Краще за все навіть ходіть різними дорогами. Якщо ж раптово їх зустрінете – посміхніться приязно, привітайтеся – і ВСЕ! Не просіть його познайомити вас, не видушуйте надміру солодких компліментів. Навіть якщо вона не здогадувалася про ваше існування – може щось відчути, запідозрити і багато чого зіпсувати.

3. Якщо вам горить цей чоловік, мусите займатися з ним спільною справою. Некрологи пишіть, іграшки продавайте, банки грабуйте, звіти складайте – все, що завгодно, але разом. Причому не висіть на ньому безкінечно. Так, і про допомогу час від часу просіть, і дякуйте щиро. Але нехай коханий не стільки співчуває тендітній жінці, скільки захоплюється талановитою красунею.

4. Ненав’язливо дайте зрозуміти, що знайомі часто питають у вас поради стосовно стосунків із протилежною статтю. Ненав’язливо! Можете навіть «залучити» його, описуючи іноді ситуації, які трапляються із вашими подругами і просячи прокоментувати з чоловічої позиції. Вам потрібно, щоб, коли у нього із його симпатією виникнуть якісь непорозуміння (а вони будуть, це тільки байдужі одне до одного мирно співіснують, та й то не завжди), коханий прийшов саме до вас. За порадою, звісно. Не намагайтеся «заспокоїти-напоїти-звабити»! Не тому, що не вийде. Швидше за все, якраз навпаки. Але після цього він може розкаятися і повернутися до неї, а вас точно десятими дорогами оминатиме. Тому – підтримайте людину. Скажіть, що всі помиляються, але у них точно все буде добре. Порадьте щось путнє. Так! Нехай помиряться. Не можете? А я попереджала. Ще не пізно відступитися… Ніяк? Тоді терпіть. Ваш час ще прийде, а поки нехай звикне, що ви і його підтримуєте, і їй нічого поганого не бажаєте. Нехай навчиться довіряти і підставляє спину.

5. Паралельно спілкуйтеся з іншими чоловіками, живіть активно й цікаво. Щоб після кожних однакових, як близнюки, вихідних у товаристві своєї кралі він захоплено слухав веселі розповіді про ваші враження. Тільки не починайте хвалитися численними «перемогами». Чоловік, який міняє жінок, наче рукавички, виглядає героєм. А ви опуститеся до звання повії-любительки. Краще час від часу згадуйте друзів протилежної статі, котрі з вами спілкуються, допомагають то на роботу доїхати, то путівку дешеву дістати. Ніяких пристрасних вигадок про неіснуючі романи! Чоловіки, звісно, не гуру інтуїції, але він може помітити, що ви не зовсім щирі. Якщо повірить – теж нічого доброго. Ви ж його завоювати прагнете? А в нього може просто рука (і все інше) у перспективі не піднятися на чуже велике кохання.

6. Не варто надмірно виділяти його, жертвувати своїм вільним часом, щоб йому допомогти, різко змінювати плани. Він – один із кількох дорогих людей, але не найголовніший! Навіть «прикрашатися» на зустрічі занадто не потрібно. Будьте гарною завжди, для себе. Ставтеся з гумором до його недоліків. Напевне, суперниця терпіти не може якісь звички, висловлювання, захоплення коханого і потроху починає його «пиляти». Вона незадоволено супиться, а ви – посміхаєтеся. І з ким врешті-решт йому буде комфортніше? Звісно хвалити явні «мінуси» не потрібно. Але вдалий жарт однозначно підтримає бажання позбутися їх краще, ніж істерика.

7. Він довіряє вам, навіть розповідає про їхні стосунки? Дуже добре! Саме час потроху псувати імідж суперниці. Коли йдеться про якісь її ляпи, м’яко зауважуйте: «Її можна зрозуміти. Вона ж не знає, що так не робиться… Коли у мене була схожа ситуація, я вчинила інакше, але…»

8. М’яко підкреслюйте вашу схожість в думках і переконаннях, успішність вашої співпраці. Нехай звикне до думки, що разом ви – «сила» та «гармонія». І привчіть його до своїх дотиків. Неважливо, чи то буде потиск руки, «штурханець», лоскотання. Та хоч за волосся тягніть! Головне – щоб у ваших жестах не читалося відверте сексуальне бажання. Нехай підпустить вас ближче, шкіра до шкіри. Підсвідомість – велика сила. Між іншим, у вас нормальні парфуми? Не задушливі? Не зловживаєте ними? А як стосовно чистоти шкіри й волосся та запаху з рота?

9. А тепер – вершина ваших зусиль. Вибрати момент, коли він задоволений вашим спілкуванням, в міру розслаблений і ще не планує бігти негайно до неї (може, святкуватимете вдалий проект) і сказати: «Знаєш, ми так підходимо одне одному, що я б навіть з тобою зустрічалася». Увага: мінімум алкоголю, а то ще сприйме ваші слова за п’яну маячню. Головне – продовжуйте звичне спілкування.

ВСЕ. Тепер – тільки чекати. Він, бажаючи того, чи ні, періодично повертатиметься до думки, що ви хочете бути з ним. І це кращий варіант, ніж той, який є у нього зараз.

Тільки не «зірвіться»! Про його дівчину – лише співчутливо-хороше. Ви то «не проти», але обирати йому… Чоловіки люблять усе самостійно вирішувати. Він прийде до вас, от побачите. Сам.

На жаль, «прийти» може з пропозицією не зустрічатися, а переспати-самоствердитися. Женіть! Лагідно, палаючи від пристрасті, але безапеляційно. Ви ж не можете «завдати болю його коханій»! Каже, що вже не кохана? А вчора дифірамби їй співав? І заради такої сволоти ви себе ламали?! Ні, ні і ще раз ні! Хочете бути з ним? Отже, секс лише після рішення, що ви – пара.

Мушу застерегти: так, вам вдасться відбити його у суперниці. Але ви не змусите по-справжньому вас покохати. На жаль. Прийміть це.

Саме тому я не бажатиму вам успіху. Якщо ви все зробите точно за планом, він гарантований. Я зичу вам… вижити. І, поки не пізно, почати власне нове життя замість того, щоб ламати чуже.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.