2. ЯК ВОНО - БУТИ ЖІНКОЮ

"Справжня жінка – це шість осіб в одній: богиня, мати, земля, друг, служниця і гетера" (тамільське прислів’я)

Саме так. З великої літери. Насправді це просто до абсурду.

Почну з того, що у цьому тексті йдеться про Жінку відносно Чоловіка. І це природно. Нехай пробачать мені всі наявні феміністки, але світ належить чоловікам. Звісно, були і є жінки, які змагалися з ними на рівних і перемагали, але розплачувалися за це невимовно дорого – крапелькою власної жіночності. Як обійтися без таких невиправданих жертв?

Достатньо трішки парадоксальності. Отож, якою є Справжня Жінка?

1. Мудра. І, водночас, дурепа. Бо невідомо що виявиться кориснішим!

2. Незламна. І, в той же час, слабка. А як інакше залізти чоловіку на руки, а тоді і на шию?

3. Добра. І, разом з тим, егоїстка. Адже все солодке приїдається, а трохи перцю – це пікантно.

4. Привітна, відкрита. І, водночас, неприступна. Погодьтеся, є різниця між приязню і доступністю дешевої повії.

5. Доглянута, завжди «на всі сто». І, в той же час, природна й впевнена в собі без ганчірок та косметики. Адже якщо це ВІН, то ви рано чи пізно опинитеся у ліжку (дай Боже). А потім як? Його – важким по голові, а сама – до стиліста, поки непритомний?

6. Вперта. І, разом з тим, поступлива. Тут дуже важливо втримати рівновагу. У тому, що для вас надважливе (цнота до весілля, вихідні з батьками, конкурс краси у столиці) – стійте до кінця. У всьому ж іншому ви – сама м’якість і комфорт.

7. Злопам’ятна. І, одночасно, великодушна. Дозвольте йому помилятися і робити по-своєму, хай навіть на шкоду вам обом. Він усе зрозуміє і врахує, от побачите. Але… якщо тільки ви не шипітимете під руку: «Я ж казала!». Винагороджуйте його за кожне зусилля на вашу користь. Не завжди матеріально (скажімо, обідом), а, швидше, емоційно – підтримкою, вірою, радістю, вірністю. Не чекайте від нього нічого, окрім уже отриманого, і щиро радійте кожному позитивному вчинку.

8. Щедра. І, в той же час, корислива. Так, питання фінансів часто буває болючим. Не завжди саме зараз Він може запросити вас у дорогий ресторан і подарувати м-а-а-аленький перстеник із діамантом. На жаль, проблема в тому, що відчувати себе сильнішим за жінку (і в матеріальному плані теж) – глибинна потреба чоловіка. Звісно, якщо він Чоловік. Що ж робити? Тільки не перетворюватися на квочку, яка «лише сьогодні» заплатить за бідненького котика. Платить мама за сина. По черзі пригощають одне одного друзі. А ви – Його жінка. Тому платити йому. Що ж робити, якщо він дійсно зараз не має такої спроможності? Знайдіть рівноцінну заміну. Щось же він уміє: співати, прати, торти пекти, поле орати, вікна ставити… Попросіть про допомогу, а каву приготуйте самі. Каву-чай, а не обід із десяти страв! Ви його не на сало годуєте, адже так? І подайте тет-а-тет у коротенькій домашній сукні… Не мені вас вчити, правда? Він – сильний, ви – ніжна, він – герой, ви – приз. І ніяк інакше!

9. Задоволено врівноважена. І, разом з тим, радісно жадібна. До життя, до насолоди. Усякої – від тонкої білизни до гарної книги, від прогулянки лісом до концерту у філармонії. На щиру радість жінки чоловік реагує як хижак на кров. Або як ведмідь на мед – якщо вас шокує попереднє порівняння.

10. Щаслива. І тому – цінує себе. Більше щастя, ніж вона сама, жінка може отримати лише одним способом: народити його. Що? Ваше щастя – коханий?! Він така усі-пусінька, хочеться нам опікуватися… Кота заведіть, або влаштуйтеся волонтером у дитячий будинок. І до психіатра на прийом не забудьте. А ми зараз про Нормальних чоловіків і жінок.

Отож, все дуже просто. Жінка – парадоксальна істота, котра споконвіку заплутує чоловіка, виносить йому мозок, він в’язне думками і залишається поруч із нею. Чи надовго? А це вже таємниця!

І кому ж її зберігати, як не Жінці…

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.