Мій дракон

Мій світ перевернувся з ніг на голову, а точніше його перевернули. Вони увірвались у наше життя, втрутились у нашу долю і вирішили стати володарями НАШОГО світу!. З ними навіть не посперечаєшся, адже ми не маємо такої сили та могутності, аби встояти перед ними... Що може людина заподіяти драконам? А може і не потрібно їм протистояти силою? Я вірю, що кохання, вірність, співчуття - набагато сильніша зброя, і в змозі подолати найстрашніше зло, якщо не збожеволіти раніше...
12261 238
Публікація: 14.08.2021 - 29.08.2021
Роман
В процесі
Сторінок: 38
Символів: 56 911
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.
Ludmyla
03.12.2021 21:27
До частини "Розділ 6"
Не пішло. Видалось занадто емоційним, гнітючим. Після перечитаних за десяток років москальських фентезі вже нудить від драм заради страждання, нездорових відносин, коли "це не вони винні, це життя таке", хороших дівчаток, що перевиховують поганих хлопчиків, а особливо драконів. А ще з назви, анотації і прочитаного так і віє підозрою на ідеальну, чи то пак істінную парність. Позатим - читається легко, розділи невеликі, за помилочки перечепилась лише пару раз і навіть прочитала шість глав замість п'яти, щоб не зупинятись на підсоленій кінцівці. Поважаю авторку за сміливість і мужність виставити назагал річ, яку я після психотерапевтичного виписування складаю у теку "Клініка". Впевнена, на подібні твори є свій читацький сегмент.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше