Срібна ложка

Ложка, срібна, чайна, з написом "Улюбленій онучці", сумирно лежить у столі. І наче не стається нічого такого. Квіти зав'яли — забув хтось полити. Розрядився та поплавився акумулятор у смартфона — то він вже старий був. Собака вмерла — то нажерлася пакетів. Хто ж їй винен, що нема і не було в неї мізків, щоб не гризти міцний пакет для сміття?

Ложка лежить у столі. Срібна ложка, дарунок діда бабці з війни. Або вже й прадіда прабабці, бо забагато років пройшло. Справжнє срібло! Малий летить з велосипеда, ламає носа та щелепу в трьох місцях — а не гальмуй переднім гальмом на великій швидкості!

А що власниця ложки чогось швидко втомлюється, та наче як нудить її, то вона перепрацювала. Та й смажене не таке й корисне для шлунку, а м’ясо може викликати біль у суглобах, то краще справді деякий час овочів варених поїти. Та й схуднути їй вже давно треба було, бо ні в одні штани не влазила вже, а одяг зараз такий дорогий!

Ложка лежить у столі, і її виготовили у Нюрнбергзі, у тисяча дев’ятсот тридцять восьмому році.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.