Рецепт

Шкода.

Нічого не відбувається.

А день то особливий. Хочеться смачненького. В інеті пошукаю рецепт. Та ні, є цікавіша історія.

От вчора день був просто винятковий. Зі мною часто таке. Знаходжу рецепт чудової страви. Готую, а вона не виходить. Вечір насмарку, і хінкалі на вечерю. Знову. Сметана і посічена кінза вже не виручали. А пельмені не хтілося принципово.

Вчора якраз відпочивав від пошуку рецептів і дивився сторіс. Всі підряд, без розбору. І тут. Печінка з яблуками, кабачками і куриним філе. Так, а хто це? Не пам'ятаю.

Ні разу не читав її постів. Якісь цитати, чи то вірші? Недовірші, чому вона їх так називає? Поетка, що любить готувати і не любить своїх віршів. Дивина. Певно. Мені звідки знати?

Якісь вони сумні. Потім гляну. Все залежить від рецепту. Так, а що з ним? Печінка. Зрозуміло. Філе. Вага та ж.

Так, а чому це печінка з філе, а не філе з печінкою? Який таємний масонський орден кухарів то вирішив? Два яблука кислих як моє життя сортів.

Цибуля, кабачок, зрозуміло. Солим, перчим, приправки. Сметана і молоко. Бабця і онука. Нє, не смішно.

І вишенька до цього торту - чайна ложка меду. Альо, а Ви знаєте, що мед не можна гріти? А приписала, дивись точно: необов'язково.

Хоча, що за життя без меду? І скільки його там лишилось. Додам.

Дивина, вийшло смачно. І так, смак печені. Масони, по назві згоден, без претензій.

Так, а що по віршам? Ого, ого. Я нарешті добре поїв чи це від віршів так класно? Та ні, смакоту раніше ротом лише їв, а очами - ні. Тут похвалю, тут покоментую.

Дивись, лайк, щось пише. Діалог склеївся сам по собі. Не пам'ятаю про що, але було цікаво. Ми щось писали і писали. Цікавішого співрозмовника в житті ще не зустрічав. І так до 2 ночі.

Зранку прокинувся о 7.00, як звичайно. Було тяжко. Купа справ, але ходити нікуди не треба. Щось крутився без діла, мучивсь. Розігрів в мікрохвильовці печеню.

В онлайні пусто. Випадково виглянув у вікно. Синя Шкода, про яку мене попередили. Все скінчено. Онлайн пусто.

Пишу: шкода.

Стукають у двері. Я вже сиджу біля столу спиною до входу і все ще вдивляюсь в чат діректу.

Пусто.

Правильно, карткові борги треба повертати вчасно. Я не заслуговую на щастя.

-Відкрито!!!

Двері відчинилися. 2 постріли в голову.

Вбивця виявилась жінкою. Вона підійшла і перевірила пульс у цілі. Відсутній.

Потім вона відчула запах.

Печеня.

Її рецепт.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.