Епілог

З кожним днем я стаю ще популярнішою і популярнішою, особливо в соціальних мережах. Так, нещодавно я створила ще декілька сторінок.

      На цей момент, зі мною зняті двадцять фільмів та один серіал, моє шоу кожного разу набирає рекордні суми переглядів, ще перебуваючи в прямому ефірі.

     Це все дало мені змогу створити власний благодійний фонд. Куди я надсилаю майже всі свої зароблені гроші, пам’ятаючи, що є ті, кому вони набагато потрібніші.

     Мій фонд «Завжди будь собою» також збирає пожертвування від небайдужих людей. На сьогодні, він встиг допомогти мільйонам. Його мета – це створити певні умови, щоб люди могли розвиватися, робити те, що їм подобається.

     Кожного дня мені приходять тисячі повідомлень, де люди дякують за допомогу і щоразу в мене по обличчю стікають сльози радості, адже я змогла допомогти ще комусь.

     Проте я не збираюся зупинятися, адже на всій планеті є ще багато тих, хто потребує допомоги.

     І на останок хочу сказати одне, завжди будьте собою. Та не бійтеся змін, адже все, що стається – на краще.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.
Іра Савчук
05.12.2021 23:57
До частини "Епілог"
Така життєва історія! Мені дуже сподобалось! Розповідь дуже мотивуюча! А заклик бути собою, йти до своєї мети — неймовірний! Мова крута! Дякую!
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Софія Вітерець
    21.02.2022 12:23
    Мені дуже приємно, що книга Вам так сильно сподобалася))) Так жаль, що я побачила цей коментар лише зараз) Дякую Вам за щирі слова)))
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше