Зміст
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 1

    - Славко, слухай, тут мені три квитки на сільський етнічний фестиваль підкинули, – почув парубок у слухавці голос свого приятеля, з яким вони разом воювали та разом пішли у відрядження. – Ти там з мамкою вже наспілкувався? Поїхали, розвіємося. Українські традиції, танці, дівчата, смачні харчі та тепленький ставок вранці. Згадаємо хоч, навіщо ми воюємо.

    - Я і без того знаю, навіщо воюю, – буркнув Славко.

    - Тобто, не поїдеш?

    - Скільки цей фестиваль триватиме?

    - Десять днів, – у голосі побратима парубок почув хитру посмішку. Товариш вже знав, що Славко погодиться. Хлопцеві важко було знайти собі місце у цивільному житті, настільки сильно війна окупувала його думки. Мати була щасливою, що син хоч зараз у безпеці, але від бездіяльності парубок вже божеволів. Зламаних розеток та кранів, які треба було вдома підкрутити, вистачило рівно на тиждень, а починати великий ремонт не піднімалася рука. Він знову повернеться у зону бойових дій, хто тоді допомагатиме матері завершити справу?

    - Поїду, – остаточно вирішив Славко. – Коли вже там теплий ставок вранці.

    Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

    Вподобати!
    Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.
    mindyourmind
    11.05.2021 23:13
    До частини "1"
    Дуже гарне, щемке оповідання. Очікувала банальної втечі з весілля, а замість цього - такий цікавий поворот і такий сильний діалог! Відразу чіпляє!
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше