Перші записи. Незрозумілий стан

Прокинувшись розумію, що не зовсім не в тому стані, щоб встати. А чому не відразу зрозуміла… Спробувала покрутити головою для того аби оглянути для початку де я. «Що? Як? Не можу і головою повернути? Так, стоп! Тут має бути раціональне пояснення. Хто я? Соня. Так, чудово. Років? 22. Теж чудесно. Де я?». І тут підкотив піт з-під лоба.

Паніка мене опустила так, як і взяла швидко і не зрозуміло. Схопившись і не зрозумівши, що то стало почула противний пронизуючий звук будильника. Маючи в запасі декілька хвилин стряхнулась і вирішила записати поки не забула. Так, це можна було полишити і успішно на це забити. Але маю звичку вже так років з два проснувшись і записувати все, що наснилось. Ведення «Щоденника снів» часто мене виручало.

Гадаю після навчання, як прибуду додому сяду і перегляну, щось по цьому в інтернеті.

09:00

08.04.2022 р.

Привіт, Щоденнику! Сиджу проглядаю в мережі Інтернет, що, то було зі мною вранці перед пробудженням. На багатьох форумах в яких сидять інколи дуже цікаві екземпляри, але не про них. І найбільше його списують на «сонний параліч», але в тих дописах описуються, як люди теж не могли двигатись і ніякого звуку видати і бічним поглядом помічали якихось дивних створінь та й частіше всього тіньових людей. В мене все ж було дивним. Так, як нікого не бачила, а навіть, як ніби була десь в іншому місці. Чи то мені так здалось?

17:00

08.04.2022 р.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.