Зміст
  • 1. ХАЙ ЖИВЕ ЇЇ ВЕЛИЧНІСТЬ! АЛЕ НЕ ДОВГО І НЕ ЩАСЛИВО?
  • 1.1. Темний заколот
  • 1.2. Хибний задум, проте дієвий
  • 2. УСЬОМУ СВІЙ ЧАС
  • 3. ДОПОМОГА ТЕМНОЇ СТОРОНИ. ЧИ ЗАГРОЗА?
  • 3.1. Звільнення Прадавньої
  • 3.2. Таємничий ритуал
  • 4. ПРОРОЦТВО СПРАВДЖУЄТЬСЯ
  • 4.1. Поява спадкоємця
  • 4.2. Поява спадкоємця 2
  • 4.3. Перші втрати
  • 4.4. Зустріч двох спадкоємців
  • 5. ВТЕЧА ВІЧНОГО. НАЙТЕМНІШІ ЧАСИ ТЕМНОЇ ІМПЕРІЇ.
  • 5.1. Переможне повернення
  • 5.2. Жорстокий правитель. Корись, або помри
  • 5.3. Спадкоємець для Вічного
  • 6. ТИМ ЧАСОМ НА СВІТЛІЙ СТОРОНІ
  • 6.1. Доля Академії
  • 6.2. Темна загроза
  • 6.3. Нові факти з книги пророцтв
  • 6.4. Випробування сил
  • 6.5. Розкриття родинної таємниці
  • 7. ПІДСТУПНИЙ НАСТУП
  • 7.1. Ризикнути і програти. Чи навпаки?
  • 7.2. Початок наступу
  • 7.3. Стримання наступу
  • 7.4. Доленосна зустріч
  • 7.5. Втрата
  • 7.6. Чи легко зруйнувати темні чари?
  • 8. НЕ ТАКА ВЖЕ Й ТЕМНА…
  • 8.1. Нові почуття
  • 8.2. Знайомство з Драконом
  • 9. ВИРІШАЛЬНА БИТВА
  • 9.1. Хвилююча ніч
  • 10. НАСЛІДКИ
  • 10.1. Видіння Вічного
  • 10.2. Час діяти
  • 10.3. Тимар
  • 10.4. Повернення Нілона
  • 11. ТЕМНА КОРОНАЦІЯ
  • 11.1. Прийняття Темного спадку
  • 11.2. Знищення хитрого Калдіуса
  • 11.3. Усунення останніх перешкод
  • 11.4. Впевнені кроки до світлого майбутнього
  • 12. ПОЛЮВАННЯ НА ПРАДАВНЮ РОЗПОЧАТО
  • 12.1. Ризик виправданий
  • 12.2. Час діяти
  • 13. ПРОТИСТОЯННЯ ТА ПОРЯТУНОК
  • 13.1. Щасливе повернення
  • ЕПІЛОГ
  • 4.2. Поява спадкоємця 2

    Вільмер вийшов надвір і побачив за воротами чоловіка у чорній мантії. На голові був каптур, тож обличчя не було видно. Вільмер "підслухав" думки гостя, якими він благав про допомогу, називаючи Вільмера на ім’я, і дав команду охоронцям відчинити ворота та впустити непроханого гостя.

    Переполоханий і наляканий до смерті, гість трохи невпевнено зайшов на територію парку і незграбно, наче йому щось заважає, поклонився Найсвітлішому, дякуючи за запрошення.

    - Вітаю! Перепрошую за появу без попередження. На те є вагома причина, - сказав зляканий гість, щойно ввійшов до вітальні, і так само незграбно поклонився. - Моє ім’я Кломс, я – людина без магічних сил, вірний підданий Темного Імператора Волена. Він наказав мені, якщо щось станеться, щоб я врятував… - розкрив мантію і показав немовля, яке, зігрівшись у руках слуги, тихенько спало, - Імператриця Сандрія народила вночі, передчасні пологи… А… Містер Волен з дружиною зникли. Грейс явився у палац, махнув рукою і вони просто зникли, а я тільки встиг схопити дитя з покоїв і втекти. Грейс мене не наздогнав, може тому, що не знав про дитину, а може не вважав за потрібне, я ж для нього – просто нікчемна людина…

    - Вільмере, Курте, негайно у в’язницю! - крикнув Імператор і забрав дитину з рук Кломса, які й досі тремтіли. – Як ти так швидко дістався сюди, Кломсе? - з недовірою запитав Імператор, віддаючи дитину Алессії.

    - Я заплатив одному магу й він створив портал, - сказав Кломс і сів на підлогу, бо ноги підкосилися від страху та хвилюваня. Дитина у безпеці, тож він піддався втомі і пережитому жаху.

    - Іди, Кломсе, на кухню, поїж і повертайся до нас, - проказав Нілон, роздивляючи дитя.

    Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

    Вподобати!
    Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.