****

Урядовий портал. Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України.

…Кабінет Міністрів України призначив Кардаша Антона Кириловича Першим заступником Міністра охорони здоров’я України. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Уряду 8 липня, повідомляють у МОЗ.

Кардаш А.К. має значний досвід роботи у системі охорони здоров’я України, а свою кар’єру починав із роботи лікарем. До сьогоднішнього призначення, він працював головний лікарем Комунального некомерційного закладу окружна лікарня інтенсивного лікування, ще раніше – директором Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації, та на керівних посадах в КУ “Обласний Центр Екстреної Медичної допомоги і медицини катастроф”.

В Міністерстві охорони здоров’я Кардаш А.К. відповідатиме зокрема за реформування системи охорони здоров’я, а також за налагодження та координацію процесів у відомстві…

****

Із газети “Новини і коментарі”.

... Чутки про привида, що за словами деяких очевидців минулої ночі розгулював вулицями нашого древнього міста наразі підтвердити не вдалося. Наша газета звернулася до вчених за роз’ясненнями, і отримала відповідь, що офіційна наука не підтверджує існування таких сутностей. З іншого боку, ці світила науки чомусь не поспішають спростовувати свідчення людей, які є свідками існування дивних явищ, у тому числі примар, у Львові, Чернігові, Києві, Кам’янці-Подільському, Ніжині, навіть у Черкасах та Бердянську. Але чомусь коли починається розмова про вивчення дивних явищ у нашому місті, то ми отримуємо відмову у категоричній формі.

Наш журналістський колектив навіть звинуватили у роботі на місцевих бізнесменів. Мовляв таким чином ми намагаємося збільшити потік туристів. Запевняємо, що це не так! Ми завжди цікавилися вивченням аномальних явищ, феноменів від яких офіційна наука звикла відмахуватися і використовує образливий термін – псевдонаука.

Тому запевняємо шанувальників нашого часопису, що наше видання не покине розслідування даного інциденту, і для з’ясування правди готує звернення до програми “Битва екстрасенсів”…

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.
Тетяна Юр'єва
16.01.2022 20:46
До частини "****"
початок сподобався набагато бiльше, нiж завершення. В ньому була iнтрига, поганi копи i чорний гумор
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Мирослава Горностаєва
    02.01.2022 21:53
    До частини "****"
    Млін, а я думала, звідки в МОЗУ стільки придурків.) Наркошу шкода. Я колись в обласному морзі підробляла, так у нас теж такі легенди ходили по лікарні. Про чувака з каталепсією, якого закрили в морозильнику, а він отямився, і почав гатити в стінки. Чергового троха грець не побив.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Павло Романько
    03.01.2022 07:34
    Поштовхом до написання цього оповідання стала почута мною історія про наркомана, якому діагностували зупинку серця, але він прийшов до тями у морзі Бахмача. Ну а решту я вигадав.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше