«Несподіванка»

Вони бігли якнайшвидше і, нарешті, дійшли до храму. Але Хранителів там не було. Лола та Фенікс запанікували і зважилися на радикальні дії. Вони самі пішли до Гербі. Поки друзі бігли, дракон заговорив:

— Лоло, пам'ятаєш, як Марлін сказав: «Даркар завжди діє швидко, він стежить за кожним твоїм кроком з тіні і, отримавши нову інформацію про тебе, завжди скористається нею по максимуму. Він не заспокоїться, доки не помреш ти чи не помре він».

— Нема часу на роздуми, летимо швидше! — крикнула Лола.

Вони прийшли до Гербі, але було вже пізно: Гербі лежав непритомний у калюжі крові.

— Що, примчали, невдахи? — злий голос почувся з іншої кімнати, і раптом звідти вийшов чорний дракон.

— Це він! — злякалася Лола.

— Хто «він»? — спитав Фенікс.

— Як хто? Даркар! — зі страхом у голосі промовила Лола. — Швидше, Феніксе, використовуй те, чого нас навчали, і забери Гербі. Потрібно бігти… — вона прошепотіла драконові на вухо: — до храму.

Фенікс не вигадав нічого кращого, як використати «небесний смолоскип». В екстремальній ситуації в нього вийшло краще, ніж на тренуванні. Але Даркар просто стояв і посміхався, ніби насолоджуючись картиною. Він дозволив їм утекти.

Вони летіли, летіли до храму. Дорогою влаштували переполох у Будинку піксі. Ті дали їм ліки та цілющий фрукт із дерева життя. Лола та Фенікс дісталися храму і поклали Гербі на підлогу. Той весь тремтів і стікав кров'ю. Рана була на руці.

— А-а-а! Хто це?! — біля храму виявилася Дафна.

— Заспокойтесь, це брат Фенікса, Гербі, — пошепки пояснила Лола. — Його поранив Даркар.

— Правда? — здивувалася Дафна. — Ох, дітлахи, нічого… зараз все буде добре… Так, дай мені цей фрукт життя! — королева взяла фрукт і почала щось чаклувати, але Лола та Фенікс нічого не розуміли. — Це мелірії — чари, які загоюють рани.

Поки Дафна пояснювала, навколо фрукта утворилися маленькі кульки, що світилися і почали заповзати Гербі в рану. Королева попросила Фенікса та Лолу вийти, щоб вони нічого не бачили. Вони послухалися. Цілих півгодини з кімнати долинали болючі крики. Але потім вони вщухли, і Дафна вийшла, повідомивши, що все вже позаду. Вона вилетіла, і коли королева піднялася в небо, з її кишені вилетіла якась записка. Лола підняла її і прочитала:

«Дорогий Ермі,

Коханий, я знайшла обраного. Його звуть Фенікс. Але прилетів він не один, за ним уплуталося людське дівчисько Лола. Їй двадцять. Фенікс швидко навчається, вона ж, за словами Хранителів, також має потенціал. Чи не міг би ти приїхати і допомогти їм із тренуваннями? Полегшити місію Кая та Марліна. Даркар набирає сили, і час закінчується. Будь ласка, допоможи мені, дай відповідь!

Люблю тебе, Дафна».

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.