Глава 11

Це неймовірно, але пригоди не змусили себе чекати: все цікавеньке почалося відразу по приїзді в Болгарію. Дартаньян дізналася яка Європа фальшива і що лиш її любов з Портосом справжня. Були люди і навіть сам диявол, які намагалися всіляко їх розлучити, бо дуже вже заздрили їхньому щастю. Проте ні в кого з них це не вийшло. Спустя стільки часу Рафінда відчула щастя від його турботи й кохання. Він її прихисток з присмаком дитинства. Звісно, вона невпевнена що його країна стане її домом тому що вона тут ради місії-врятувати народ який вимирає, повернути людям надію і показати що все можна змінити на краще. Дартаньян знала, що її справжнім домом буде Гофост і колись вона планує провести там старість.

І так: паршива система Європейського союзу завадила спільній справі Дартаньян та Портоса, але Рафінда пообіцяла йому й собі в першу чергу що доб’ється легалізації їх плану. Як сказав Портос: «Європейський союз те ж, що й Радянський-справжній тотальний режим та ліберальний фашизм». Дартанян повністю згідна з цим твердженням, хоч і раніше вона була на їх стороні але це доки не відчула їх вплив на собі і не побачила як та Європа «подбала» про Болгарію. Про Америку дбає Європа, а от про Болгарію зовсім забула, тому що не хочуть тратити ресурси ради маленької країни на півдні. Довели країну до економічного краху і курортне містечко Варна насправді бідне як церковна миш. А люди тут звикли виживати, тому не лояльні і не стануть допомагати якщо це може хоч якось похитнути їх статус в спільноті.

Пару слів і про Атоса необхідно сказати. Знали б що він учудив і тим дуже здивував. Він став зустрічатися з парнем і це дивно, адже він завжди був натура лом. Портос ще пожартував, мол раз Атос учитель танців з довгою шикарною шевелюрою-значить типічний гей. Рафінда прийняла це, адже так прийнято в мушкетерів. Саме така дружба є вічною, яка основана на єдності та прийнятті.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.