Глава 5

Прийшло Різдво. Приїхавши, вона побігла на луг. Через задишку їй було важко йти, але впертість штовхала вперед. Біля входу на луг її чекав Атос. Галантно взявши її під руку, повів на місце зустрічі яке Дартаньян призначила заздалегідь.. вони спустилися вниз і пішли на галявину. Далі були привітання та обійми. Звичайно випили кагору пару стаканчиків і поїли. Все це було дома в Портоса. Рафінда дізналася, що бивший цар Гофосту Констянтин прикінчив Герду-самого запеклого і набридливого ворога в її житті. Отож, можна було не боятися що та заподіє шкоду її друзям дитинства.

Але веселощі закінчилися, як закінчується все у цьому світі. Друзям прийшлося розходитися по домах. Рафінда так не хотіла йти, вона би так вічно могла провести з ними час, бо дуже з ними добре та спокійно.

Вертаючись Рафінда заглянула до бабусі. Там була її мати і вони продовжили разом відмічати. Але дарма прийшла, бо вони спортили їй настрій. Єдине, що просила їх Дартаньян-дати благословення на шлюб з Портосом. Вони обидві їй відмовили. Вона напилася «Медовухи» і висказала все що було на душі. І хоч їй стидно за ці зриви, але коли душа рветься на куски-її вже не зупинити. Потім пішла в іншу кімнату плакати. Потім включила телефон і побачила що їй писав Атос. Він теж сумував і Рафінда сказала втішливі слова. Він її теж підбадьорив. Сказав що любить її і хотів би щоб вона побачила Індію-країну в якій він живе стільки років і де став щасливий. Дартаньян сказала що обов’язково відвідає Індію, а ще що починає вивчати Веди-їй стало цікаво чому ця книга кардинально змінює людей на краще. Тепер настрій Рафінди покращився і вона знов була в нормі. Да, новий Атос їй подобався значно більше-свобода зробила його значно щасливим. Також він займається своєю улюбленою справою, а саме-танцями (він вчитель танців). І Рафінда попросилася до нього в учениці. Мріє,що колись він подарує їй танець і вони запишуть це на відео: щоб викласти в інстаграм. Душа Дартаньян більше не була самотня, бо вони троє заповнили її серце по вінця. І скоро вона теж отримає свободу як Феодосій свого часу - з любимою людиною почне нове життя і карьеру.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.