Глава 1

З того часу минуло багато років. Рафінді 21 рік і вона учиться в коледжі. Коли вона закінчила школу, то ходила працювати в магазині доки не придумала в який коледж поступити. Вона завжди увесь цей час, тобто усі ці роки, намагалася повернутися в Гофост але їй це ніяк не вдавалося. Їй було так одиноко, адже в школі в неї не було друзів і страшно вдома-її чекав отець який жорстоко її бив за найменшу провину. І навіть коли він помер не стало краще, адже надія повернутися в Гофост після його смерті не виправдалася. Й дальше тягнулися довгі похмурі дні, а надія ставала все меншою. Коли сил вже не було й хотілося померти Рафінду врятував Портос. Вона знайшла його у фейсбуці, хоча і не думала що він там буде адже в Гофості не дуже дозволяли сидіти в мережі, так як намагалися огородити горожан від зовнішнього насилля. В тому городку жили за іншими правилами аніж в цілому світі, бо дуже народ цей набожний і саме тому Гофост-це райський прилисток від бід.

Тож, коли Рафінда його знайшла-то написала йому. Але довіру побудувати було не легко. Він дві сторінки її заблокував і лиш з третьої пішов на контакт. Як виявилося він не вважав її зрадницею, просто був в обіді що вона так довго не поверталася до них. Йому було важко без неї, він сумував за нею. Одна важлива деталь яку треба вказати-Портос тепер живе у Болгарії, у Варні разом зі своєю мамою й сестрами близнятками. І хоч йому 24, але він досі не женився - як був закоренілим холостяком якого цікавила лише насолода і вишуканий алкоголь,таким і залишився. Це були дві його втіхи від горючі втрат життєвих і там не було місця ніжним почуттям. Та тепер останнім часом він подумує про створення сім’ї.

Нарешті Рафінда з’їздила в Гофост, але поки що лиш для оформлення документів: офіційного підтвердження мушкетерства. А поміж ділом вона зайшла в гості до Феодосія, у його помістя. У дворі побачила особистого коня Атоса, який пасся. Атос як і Портос сказав що вірить Рафінді і вони як раніше друзі, Дартаньян після відвідин Атоса прогулялася околицями й зайшла до Араміса додому, він живе в пятиповерхівці на першому поверсі, біля онко-лікарні. Там перед спортивним майданчиком вони пройшлися. Араміс обійняв Рафінду, а потім дав їй свої контакти. Рафінда потім заглянула в його інстаграм і написала йому. Виявляється Араміс став актором в Італії і це в 19 років то! Потрясло що її друзі досягли таких висот: зокрема Портос став блогером в якому викриває поганих людей, а Феодосій збирається скоро поїхати підкоряти Париж. Добре ж вони прославилися, в той час як Дартаньян була звичайнісіньким поетом. Хто б міг подумати, що друзі Дартаньяна такі молоді і переженуть її. Рафінді стидно стає що зараз вона їм уступає, а в дитинстві вони були на рівних-як в бою та і в житті. Вона пообіцяла собі обов’язково дотягнутися до їх рівня.

Одного вечора вона написала Портосу: «Брат, я люблю тебе». Але він її по іншому зрозумів, тому що наступного вечора зробив їй пропозицію. Це було так несподівано, що Рафінда відмовила йому. Хоча в неї якраз завершилися стосунки на які вона покладала великі надії і тому рана її була свіжою і вона не хотіла нової болі. Да й Портос правда був їй як брат, хоча то нещодавно вона придумала його так називати, бо вони були близькі наче сім’я. Ну що ж: вона відмовила, але він її підтримував як друг і надалі ні на чому не наполягаючи. Й одного дня Рафінда вирішила відповісти йому згодою, тому що в неї почали появлятися до нього почуття. А потім стала влюблятися в нього і він також - по мірі того як вони все більше почали проводити час разом. Араміс і Феодосій як дізналися про те, були раді за своїх друзів.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.