Глава 8

Але багато чого ще сталося, поки Рафінда чекала Портоса. Наприклад, в Луцьку, де вона жила-відключили гарячу воду. Вона вияснила що за цим стоїть мер міста, який був пішкою місцевого олігарха.

Тож вона поїхала в Гофост. І не тільки для того щоб покупатися в бабусі, бо в неї була колонка, але й для того щоб зібрати свою мушкетерську братву. Провела Дартаьян збори в штабі, говорила вона голосно без запинки по суті справи та з гордість що мала в своєму серці.

-Мені потрібна ваша допомога. Я дуже на вас розраховую. Нам треба допомогти лучанам і не тільки тому щоб захистити гофощан від подібного, але ще й тому що ми призвані допомагати нужденним.

-Що ми можемо зробити для тебе, Дартаньн? Говори свій план і ми його виконаємо!-сказав заступник Рафінди в Гофості, якого вибрали мушкетери вже давно ( ще за її довготривалої відсутності).

-Вчинемо ми так… Якщо мер Луцька не виконає умов в даний термін, то буде страчений мною за наказом Небесного короля і Його Сина Царя Ісуса Христа. А мерія буде захоплена нами і ділами міста станемо завідувати ми, з Божої ласки.

-Да, саме так вчинимо. Якщо будуть якісь зміни або ще будь-що треба буде зробити, то я до ваших послуг,сер Дартаньян. Ось мій номер, можете дзвонити в будь-який зручний для вас час- промовив заступник, дістаючи записник та ручку щоб начеркати номерок.

..Мер таки виконав умови, але з просрочкою в п’ять днів. Видно не так сильно злякався він за своє життя чи то гордість не дала показати свій програш світу і тому не поспішив. Вдодачу він хотів позбавити «Луцьктепло» грошей які вони тримали для заробітних платней. Там працювала мати Рафінди. Вона не допустила такому статися і зарплата її матері прийшла вчасно. Що ж: всі ми знаємо, які олігархи грають на струнах нервів і ще ніколи нічого не робили чесно. Рафінда прилякнула його, зірвавши деякі його угоди; через зрив яких він начебто поїхав відпочивати на Канари, але насправді від проблем які йому влаштувала Дартаньян. Звичайно, він змусив інших розбирати його біди, але перемога таки була отримана і вона його приборкала. Але її ціль знищити всіх олігархів України, а потім в усьому світі і вона знала що все вийде! Вона має зв’язки, друзів які виручать при потребі і надприродні сили й владу з Небес.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.