Глава 12

І так буря минула: Араміс зміг повернутися в Італію, його варта в Гофості скінчилася. Незабаром Араміс написав Рафінді і Атос також приєднався до дискусії-разом вони прийняли рішення що весною черга Портоса і Дартаньян охороняти Гофост, а до того часу заступник Араміса спільно з Дартаньяновим будуть тримати порядок.

Нині же Портос веде боротьбу проти отця Георгія, що являється одним з олігархів які довели економіку Болгарії до плачевного стану. Через Владику-найвищого в цій шайці, предводитель найнявся на роботу благодійника аби одразу збирати компромат на місці подій і потім викривати їх в блогах. Рафінда як заступник Портоса, буде супроводжувати його повсюди в цілях захисту. Навряд чи хтось може їх здолати, коли вони удвох проти зла цього світу.

Сьогодні прийшов інформатор Портоса з цікавими новинами, які допоможуть в боротьбі з лжесвященниками. Загальна картина уже складалася в голові Дартаньяна про злочинців з якими бореться предводитель, от тільки план перемоги над ними поки що не вибудований. Проте шестерінці Георгія Рафінда передала послання: хочеться почати відкриту війну і по скоріше подолати ворогів Портоса і потім забрати жити його в Гофост. Зараз хочеться пригод і перестрілок, гаряча кров Дартаньяна просто не може обійтися без цього.

На даний момент Дартаньян живе в одній кімнаті з Портосом в домі його сім’ї. і це зовсім не добре, бо спати в одній кімнаті з ним неможливо: хропе так що навіть бабка в сусідньому домі почує. Тож крім мушкетерських справ ще й сімейне життя треба налагодити: клопоти реальності трохи псують романтичну ідилію-ще й те що Портос ходить уночі на роботу а вдень спить і Рафінді самотньо. Що ж: за чорною полосою завжди слідує біла, тож Дартаньян вірила що все налагодиться з часом.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.