Глава 14

Цього ранку Дартаньян прокинулася і дізналася, що Портос побував у пригодах без неї. Хоча вона просила його так не робити, але він же завжди робить все по своєму. Але в нього була на те важлива причина і для нього неважливо що наразив своє життя на небезпеку й звісно що Рафінда сердилася, бо її обов’язок захищати його а значить усюди його супроводжувати.

Особисті причини через котрі він пішов бити людині морду були банальними - причина крилася в минулому і хоч бити людей суперечило його принципам та він все одно це зробив. Веліко-ворог Портоса тому, що по циганському страхнув жінку предводителя і він досі не може забути цього й пробачити після стількох то років. Циганський рід дає про себе знати і нічого тут не вдієш. Те, що Портос набив людині пику через помсту, а не заради захисту іншого,не робить йому честі. Дартаньяну не подобається така сторона друга. Якщо подумати то з одної сторони вона його розуміла, тоді як інша сторона не могла це прийняти. Сама б таке певно не пробачила та ще й людині яка не кається і час від часу провокує спогади минулого.

Через декілька днів, то було в неділю в ранішню службу у церкві яку відвідує Портос-на нього напали бандити,які служили Веліко аби покарати за те що той вчинив. Вони заволокли предводителя в машину і завезли в ліс. Думали налякати його і дістали ножі, погрожуючи що зараз почнеться бійка. А Портос їх в тому випередив, почавши бійку першим. Так все швидко й закінчилося і бандити повержені опинилися на землі самі не відаючи з ким зв’язалися. Предводитель повернувся додому неушкодженим і лиш почервонівши рука говорила про його красиву перемогу.

Поки все це діялося-почалася війна в Україні і Рафінда боялася за рідних й друзів, яких залишила там. Щодня переписувалася з мамою і читала новини про події, які стрімко розвивалися. Гофост був під керівництвом заступника Дартаньяна і інших мушкетерів, яким вона довіряє. Дартаньян обговорила з Арамісом можливість того, щоб Атос став предводітельом на час війни аби той дбав про Гофост у відсутність Портоса.

Нещодавно Атос пофарбував пасма волосся в малиново-зелений, видно почався новий етап в його житті і він щасливий. Це добре, бо Дартаньян переживала за нього, а точніше через його довгу відсутність в інстаграмі.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.