«Перше завдання Муркотіля» Дарія Гульвіс

Локація: поле битви

Персонаж: рятувальна експедиція

Предмет: окуляри

Емоція: здивування

Він ішов, гордо задерши хвіст, але серце водночас божевільно калатало, а вус сіпався. Для котика Муркотіля це було перше таке важливе завдання. Зазвичай його максимум відправляли в прифронтову зону копати рови й будувати укріплення, а сьогодні йому вже доручили врятувати командира Молоко загону Крутихвостів.

Він ішов вперед упевнено, уважно вглядаючись у сліди. Раптом він наткнувся на окуляри. Муркотіль декілька хвилин уважно дивився на них, а потім підняв і пішов далі.

Через хвилин десять він наткнувся на товстенького кота, який сидів на камені й сильно жмурився. Муркотіль відразу впізнав командира Молоко і низько поклонився. Кіт підсліпкувато витріщився на нього, потім раптом вихопив окуляри з його рук і одягнув їх на носа.

- Ти відмінно впорався, Муркотіль,- поплескав він котика по плечу. Муркотіль же стояв здивований і розгублений.

Більше творів Дарія Гульвіс

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.