Пролог

Ця історія бере початок з давніх часів. І я маю на увазі не 17ст, а наше 21-ше, бо історія 17-го уже давним-давно написана - а наша історія потребує огласки.

І так перейду я до головного. Все почалося в місті Гофост-невеличке містечко на окраїні Луцька Волинської області. Тоді була весна і того дня сяяло сонце. Четверо друзів гуляли на галявині лісу. Вони говорили про щось і сміялися. Потім тема змінилася: зайшла річ про мушкетерів що жили в 17-му ст. Друзі бачили фільм про них і це зачепило їх серце: їм дуже сподобалися герої які захищали Францію від ворогів і при тому воювали ті мушкетери не заради слави і грошей а ради збереження миру в країні-ради щастя громадян Франції. Наші четверо героїв вирішили стати такими мушкетерами, які захищають слабких і роблять світ кращим викорінюючи зло. Ідею цю запропонував Портос і тому став главою мушкетерів і очолив їх четвірку. Трьох інших звали: Араміс Себреш, Феодосій Атос та Рафінда Дартаньян. Так вам не почулося - Дартаньян була дівчиною, але друзів це не хвилювало: адже вони були на рівних і були нерозлучні. Кожен з них дав клятву на словах, що вони мушкетери відтепер і донині і скріпили клятву рукопожаттям. Хоча вони були всього лиш дітьми - Дартаньяну було сім років, Арамісу п’ять, Портосу десять, Атосу дванадцять. Проте їх кумири могли б ними пишатися-рішучості четвірки не було меж, а їх молоді невинні серця прагнули до справедливості і життя по честі.

Але друзі не змогли жити разом, тому що сім’я Дартаньяна переїжджала в Луцьк і забрали Рафінду з собою хоча вона так не хотіла їхати і просила залишити її в Гофості. Вона мала передчуття, що це нічим хорошим не закінчиться. Але вона навіть не уявляла наскільки все буде погано в її новому домі…

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.