Передмова. Шлях в незвіданість

"Я бачу мою дорогу, але не знаю, куди вона приведе. Незнання того, куди йде дорога, надихає мене йти нею"

Росалія де Кастро

... Я мчу на шаленій швидкості, обганяючи автівку за автівкою. Картинка на шляху швидко змінюється, а я цього не помічаю. Навіть уваги не звертаю на те, як нещодавно не наважувалась сідати за цей мотоцикл, а зараз же мені байдуже. Думки плутаються від безвиході. Відчуваю, як зі збільшенням швидкості важко дихати. Хоч шолом надійно закритий, по очах починають текти сльози і зовсім не через вітер. Душа божеволіє, як я усвідомлюю те, що дорога мені людина зараз бореться за виживання...

Він не міг так вчинити зі мною, покинути мене. Ми з ним пройшли через такі пригоди, хлопець допоміг мені подолати страх, я допомогла йому присвоїтись в рідному оточенні і... своєму серці. Його карі очі та широка посмішка завжди заманювали мене в карколомний вир подій.

-Він потрібен мені!- Кричу та знаю, що ніхто не чує і додаю швидкості. Вже через пару хвилин маю бути на місці, проте розумію, що давно повинна була там бути. Це через мене все сталось! Я, чорт забирай, захотіла аби хлопець приїхав, він не заперечив і рушив. А зараз бореться за життя!

Відчуваю, як по тілі б'є холод, атже я навіть не змогла зібратись. По тілу холод, а по душі льодяні крижини дряпають все, роблячи глибокі рани. Здоровий глузд дає збій, а серце кричить про допомогу.

Не просто друг.. Не просто знайомий..

Дорога, що нас об'єднала, може в одну мить нас розлучити....

За три тижні до того..

***

P. S. Історія присвячується цьому літу 2021, яке я, на свою думку, не змогла використати сповна. Цей твір - реабілітація перед втраченим часом. Надіюсь, в читачів був такий же добре проведений час, як і в героїв. Якщо що, не судіть строго за їх життя. Це карколомна історія про бажання подорожувати, історія про дружбу та кохання, про шибайголов та про гумор. Надіюсь, усмішка при перегляді не сходитиме з ваших вуст. Приємного всім читання! :) IR ☆

Попередження! В творі присутня розмовна лексика, суржик, сленги...

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.