Кіт. Мати чи не мати?

Отже. Ти завів кота. Він маленький. Смішно перебирає лапками. Грається всім, що ти йому даси. Або не даси. :) Маленький хутряний клубочок залишає теплий слід на твоєму серці. А також — на твоєму килимі чи ковдрі. Звісно, якщо ти це допустив і не подбав про туалет. Але ж можна і не морочитися. А випускати котика на вулицю. Він дихає свіжим повітрям або вихлопними газами. Зустрічає нових друзів — котиків. Зустрічає ворогів — собак, двірників, машини. А тобі лишається чекати, поки котик нагуляється. Або розклеювати оголошення по місту.

Ви з котиком живете у селі? Це ж просто чудово! Поки ти дбаєш про врожай на городі, котик теж дбає про врожай. Ти — про врожай картопельки, котик — мишок і пташок. І котик не морочиться з хлівом чи коморою. Свої врожаї котик складає тобі прямо під двері. Тобі ж лише залишається мило посміхатися подарункам. І, поки пухнастик не бачить, викинути на смітник. Або ж грізно так вимагати у нього, щоб забрав ту гидоту. А він щиро не розуміє, що ж це тобі так не подобається. Або, у найгіршому випадку, робити термінове генеральне прибирання.

У місті чи в селі, а ось — минає літо, за ним — осінь і зима. Котик згадує, як тепло у твоєму домі. І на твоїх ногах. А, може, і на спині чи голові. Головне — проблеми з опаленням котик вирішив. Тобі ж лишається дочекатися, поки котик вилежиться. І отримати сеанс масажу лапками тим часом. Або кігтиками — залежно від виховання котика.

Кіт — це волелюбне створіння. Має свій характер і ніколи не робитиме те, що не хоче. З котом ти відчуєш себе квартирантом у своєму домі. З котом ти спробуєш стати фотографом у дикій природі. Бо ж котик ніколи не робить те, чого не хоче, не забудьте. :)

Ти можеш любити кота. І він відповість взаємністю. Або ж даруватиме свої почуття тому, хто ще тиждень тому казав “Ніяких тварин в домі!!!”

Ти завів кота? Чи то кіт завів людину? Питання риторичне.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.
Дарія Кононенко
26.01.2022 00:03
До частини "Кіт. Мати чи не мати?"
Як мій Вурчик ловив мух! Я на нього газеткою заганняю ту муху,а він стрибає лапами в првітрі її на підлогу збиває. І отако лапками з різних боків -геп! Геп! по мусі. А потім він їх жер. І пташок душив і моїй матері приносив на подушку. О п'ятій ранку. І янчав, щоб його похвалили.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше