Зміст
  • І. (НЕ) ПРО ЛЮБОВ. Як спілкуватися з інопланетянами (на допомогу екстравертам)
  • І. (НЕ) ПРО ЛЮБОВ. Як не стати видом власності для партнера
  • І. (НЕ) ПРО ЛЮБОВ. Як і з чим їсти зраду
  • І. (НЕ) ПРО ЛЮБОВ. Як "поперчити" стусунки
  • І. (НЕ) ПРО ЛЮБОВ. Як ревнувати і залишитися при здоровому глузді
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як вижити, якщо ви - дурепа
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як воно - бути ЖІНКОЮ
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як правильно дивитися в очі
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як поводитися в чоловічій компанії
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як перемогти чоловіка в суперечці
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як же жінці ефективно образитися
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як бути хорошою господинею
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як "розкрутити" чоловіка на секс
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як переконати ЙОГО що ви - та, єдина
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як втримати чоловіка
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як відбити коханого в суперниці
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як відмовити чоловіку, не образивши його
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як користуватися чоловіками
  • ІІІ. НЕ ДЛЯ ЖІНОК. Як звабити дівчину (універсальний алгоритм для хлопців)
  • ІІІ. НЕ ДЛЯ ЖІНОК. Як діяти, якщо вона хоче заміж
  • ІІІ. НЕ ДЛЯ ЖІНОК. Як зробити, щоб жінка попустилася
  • ІІІ. НЕ ДЛЯ ЖІНОК. Як користуватися жінками
  • ІІІ. НЕ ДЛЯ ЖІНОК. Як зрозуміти чого хоче жінка
  • ІІІ. НЕ ДЛЯ ЖІНОК. Як красиво збрехати жінці
  • ІІІ. НЕ ДЛЯ ЖІНОК. Як відновити навичку зустрічатися з дівчатами
  • ІІІ. НЕ ДЛЯ ЖІНОК. Вибрики жінки на вістрі стресу
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Депресія як спосіб маніпуляції
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Чому людей псують гроші
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Як утворити секту
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Як отримати задоволення
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Як грамотно «попускати»
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Як ефективно хотіти
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Як добре бути поганими
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Як жити, коли не хочеться
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Як знайти своє щастя
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Як люди ЦЕ роблять (про плітки)
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Непомітно настала весна (про страхи)
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Як отримати задоволення

    Мабуть, вам не раз казали: розслабся і отримай задоволення…

    Якби все було так просто!

    Слово «задоволення» чомусь викликає у сучасному суспільстві дуже вузький спектр асоціацій. Що ж, «кожен розмірковує в міру своєї розбещеності». Звісно, статеве життя – важливий аспект існування, але «не сексом єдиним живе людина», чи не так?

    Отож, спробую коротко перерахувати речі, від яких можна отримати неабияке задоволення.

    1. Сон. Зручне ліжко, провітрене приміщення, комфортна піжама чи її відсутність... І, головне, достатньо часу. М-м-м-м-м… Мрія. Маленька порада: хоча б у вихідні не ставте будильника і коли-не-коли відсипайтеся всередині дня. Тоді вбивати ближніх своїх рано-вранці перехочеться.

    2. Їжа. Чомусь зараз модно оголошувати тих, хто любить поїсти, мало не злочинцями. Шкідливо! Однак, по-перше, здорова їжа теж може бути смачною; по-друге, раз на десять-п'ятнадцять днів не мучтеся і влаштуйте собі святковий обід (чи сніданок), коли можна ВСЕ. І щиро порадійте цьому. Бо від постійних обмежень зненавидіти можна не лише власне тіло, але й життя.

    3. Напої. Чиста вода. Соки, узвари, компоти. Свіжі молокопродукти. Хороший чай. Ароматна кава. Справжнє капучіно, з молочною піною. Якісне спиртне (не заливатися!). Кожна крапля напою розростається в океан відчуттів. Один ковток – і море насолоди. А раз на місяць пийте досхочу навіть дуже шкідливий, зате улюблений напій. Я, скажімо, беру літр «Пепсі-коли». Головне – не картайте себе за це.

    4. Водні процедури. Гаряча ванна, повна піни, увечері. Контрастний душ вранці. Плавання – і в басейні, і в океані. Вода має якийсь магічний вплив на людей. Змиває не лише бруд і втому, а й стреси. Дайте собі таку можливість!

    5. Одяг та взуття. Зручні, якісні, гарні. Кажуть, якщо вони не носяться «як друга шкіра», то ви марно витратили на них гроші. Заперечити нічого. До того ж, не все неохайне комфортне, не все елегантне незручне. Краса, звісно, вимагає жертв, але хто вам сказав, що жертвою маєте стати ви самі?

    6. Фізичне навантаження. Прогулянка, танці, спортивні вправи, фізична праця (суспільно-та родиннокорисна, або на благо себе, коханої)… Окрім користі для тіла – надійна психічна розрядка. Спочатку болять усі м’язи, навіть ті, про існування яких ви не підозрювали. А згодом жити не можеш, якщо тіло не отримає свою «дозу» навантаження-кайфу.

    7. Handmade. Отримаєте ексклюзивні, дуже модні зараз речі. Якщо нічого із ваших потуг не вийде – можна просто нікому не показувати. Однак, навіть у такому випадку наявні плюси: своєрідна гімнастика для пальців рук, майже медитація, реалізація творчих поривів. Зовсім нічого не виходить? Дратує невимовно? Влаштуйте зразково-показове знищення виробу і засобів його виготовлення. І настрій піднімете, і нерви заспокоїте.

    8. Робота. Улюблена праця – не просто спосіб отримати засоби для існування. Це засіб саморозвитку, самоствердження і, великою мірою, сенс життя. Головне, щоб праця була, за визначенням Г. Сковороди, «сродною». Тобто, саме вашим покликанням.

    9. Спілкування. Дружнє, ділове, родинне, або й мимовільне, випадкове… Це широкий простір для маніпуляцій, відточування комунікативних навичок, випробування нових стратегій переконання, безкоштовний урок акторської майстерності… А якщо з людьми не хочеться чи не виходить – спробуйте спілкування з тваринами чи рослинами, неживою природою. Не пожалієте!

    10. Подорожі. Люди здавна помітили терапевтичний ефект від отримання нових вражень. Кажуть, так не лише натхнення знаходили, але й від нещасливого кохання лікувалися. Хоч, звісно, знаходити це кохання у подорожах значно цікавіше.

    11. Романтичні стосунки із протилежною статтю. Ну, не у всіх суто романтичні, тіло теж хоче жити… І не завжди з протилежною – куди від сексуальної революції подітися… Важливе інше. Ніщо так не стимулює, як нові зустрічі, емоції, люди. Якщо пощастить – то ще й САМЕ ТІ люди. А як бонус – насолода й користь. Від поцілунків (імунітет зміцнюють, самооцінку піднімають), обіймів (дарують відчуття захищеності та щастя, покращують настрій), статевого життя загалом (взагалі панацея для психічних та фізичних процесів в організмі).

    …Звісно, список далеко не повний. Сподіваюся, шановні читачі його продовжать, і не лише на папері.

    Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

    Вподобати!
    Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.