Зміст
  • І. (НЕ) ПРО ЛЮБОВ. Як спілкуватися з інопланетянами (на допомогу екстравертам)
  • І. (НЕ) ПРО ЛЮБОВ. Як не стати видом власності для партнера
  • І. (НЕ) ПРО ЛЮБОВ. Як і з чим їсти зраду
  • І. (НЕ) ПРО ЛЮБОВ. Як "поперчити" стусунки
  • І. (НЕ) ПРО ЛЮБОВ. Як ревнувати і залишитися при здоровому глузді
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як вижити, якщо ви - дурепа
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як воно - бути ЖІНКОЮ
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як правильно дивитися в очі
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як поводитися в чоловічій компанії
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як перемогти чоловіка в суперечці
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як же жінці ефективно образитися
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як бути хорошою господинею
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як "розкрутити" чоловіка на секс
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як переконати ЙОГО що ви - та, єдина
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як втримати чоловіка
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як відбити коханого в суперниці
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як відмовити чоловіку, не образивши його
  • ІІ. НЕ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ. Як користуватися чоловіками
  • ІІІ. НЕ ДЛЯ ЖІНОК. Як звабити дівчину (універсальний алгоритм для хлопців)
  • ІІІ. НЕ ДЛЯ ЖІНОК. Як діяти, якщо вона хоче заміж
  • ІІІ. НЕ ДЛЯ ЖІНОК. Як зробити, щоб жінка попустилася
  • ІІІ. НЕ ДЛЯ ЖІНОК. Як користуватися жінками
  • ІІІ. НЕ ДЛЯ ЖІНОК. Як зрозуміти чого хоче жінка
  • ІІІ. НЕ ДЛЯ ЖІНОК. Як красиво збрехати жінці
  • ІІІ. НЕ ДЛЯ ЖІНОК. Як відновити навичку зустрічатися з дівчатами
  • ІІІ. НЕ ДЛЯ ЖІНОК. Вибрики жінки на вістрі стресу
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Депресія як спосіб маніпуляції
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Чому людей псують гроші
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Як утворити секту
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Як отримати задоволення
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Як грамотно «попускати»
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Як ефективно хотіти
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Як добре бути поганими
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Як жити, коли не хочеться
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Як знайти своє щастя
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Як люди ЦЕ роблять (про плітки)
  • IV. ДЕСТРУКТИВНА ПСИХОЛОГІЯ. Непомітно настала весна (про страхи)
  • І. (НЕ) ПРО ЛЮБОВ. Як "поперчити" стусунки

    «Перевелись настоящие мужчины» –

    говорят неухоженные, «положившие на себя» женщины.

    Смотришь на таких и думаешь:

    «Была бы я настоящим мужчиной – тоже бы перевелась»

    (Е. Шацкая)

    Спочатку закохані сприймають свою близькість як найвищу цінність. А потім якось непомітно світло й тепло стають звичкою, відходять на периферію сприйняття, «затираються». Перестають стимулювати викид адреналіну.

    Можна зробити висновок, що кохання минуло. Однак, почавши заново з кимось іншим, знову рано чи пізно потрапляєш у таку ситуацію. Тому варто час від часу «перчити», але дуже обережно. І тоді, коли стосунки ще повноцінні, а не «дихають на ладан»

    1. Якщо ви хочете тривалих і гармонійних стосунків, то просто не маєте морального права надовго «розслабляться». Упевненість, що ваша «половина» уже давно й надійно «завойована» і нікуди не дінеться – перша передумова для того, щоб її втратити. І справа не в тому, що ми перестаємо стежити за собою чи не приділяємо достатньої уваги партнеру. Зникає «іскра». І поволі починає формуватися думка, що «краще, гірше – аби інше».

    2. Далеко не завжди ваша «половина» кидатиметься на (чи під) інших. Що вищого рівня особистість (я не про статус, а про характер), то різноманітніші способи втамувати «адреналіновий голод» вона шукатиме. Подорожі чи спорт, різка зміна діяльності чи місця проживання, розширення/звуження кола спілкування, нова філософія чи релігія… Ваше завдання – відчути що саме потрібно від вас.

    Якщо ви працюєте і живете разом, можна знайти собі різні хобі. Щоб ви могли ділитися враженнями, скучили, врешті-решт. Однак, тут є один нюанс. Один із вас може «підсісти» на різноманітність і вирішити, що вдвох – безнадійно нудно. Або замість того, щоб сумувати – звикне. Дайте партнеру побути наодинці з собою, друзями, родичами, захопленнями. І з’являйтеся знову. Можна – у новому амплуа.

    Якщо ж ваша фахова діяльність – у різних площинах, організовуйте цікаві спільні вихідні. Тільки перед тим не забудьте порадитися. Не всі люблять сюрпризи. Часто очікування приємного «підігріває», а невдало вибраний вид спільної діяльності може усе зіпсувати.

    3. Чомусь вважається, що найпростіший спосіб «підняти свою цінність» в очах коханої людини – ревнощі. Тут треба дуже обережно. Якщо ви явно заграватимете з іншими, то це сприйматиметься як зрада, незалежно від того, будете ви з ними спати, чи ні. Постраждають і стосунки, і ваша репутація. Будьте цікавою успішною самодостатньою особистістю – і протилежна стать реагуватиме на вас однозначно позитивно, а кохана людина мимоволі активізується. Однак, ніхто, крім вас самих, не повинен знати, що такий ефект – результат цілеспрямованих зусиль.

    Не перестарайтеся!

    Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

    Вподобати!
    Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.