4.5.0

«4.5.0» — це моя особиста ненависть до війни. Це моє бажання зупинити божевілля, котре вбиває живих людей. Це прагнення втонути на дні Маріанського жолобу, щоб не чути вибухи за вікном. Це моє особисте інтермецо, до Майдану, АТО та війни. Це мій крик ревуна, який хоче знести того, хто кожен раз дає надію на спокій, але з часом віднімає її. Що б не сталося, з ким не сталося — на моєму фронті буде спокійно, доки я жива і можу писати. В збірці є вірші в аудіо, пісні та друковані роботи.
89562379 021
Публікація: 02.03.2022 - 11.06.2022
Збірка поезій
В процесі
Сторінок: 60
Символів: 89 184
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.
17.02.2024 21:16
До частини "Божевілля"
Ви дійсно талановита. Мені аж не віриться, що можна ось таким, скажімо так, речитативом передавати почуття. Дякую. Заніс Вас у свою бібліотеку.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Юрій Морозов
    10.11.2022 00:22
    До частини "451 градус за Фаренгейтом"
    Мені останні роки писали тільки що купити у магазині та шлють всілякі мемасіки у три різні месенджери. Десь була інша стежка, але було темно і я її не помітив. Мабуть, дуже темно... або я засліпив себе власними дурними бажаннями. Про що я? Якщо б мені таке написали, я був би, чорт забирай, щасливий. Без перебільшень. Гарного, що-там-у-вас. Справді. Від серця.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Юлія Богута
    31.05.2022 19:21
    Чомусь не було видно коменаря, тому з запізненням. Нажаль, квіти завжди помирають. Я і люди. Надіюсь твої "Орхідеї" проживуть подовше. Дякую за коментар.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Василь Баша
    28.05.2022 13:03
    До частини "Атеїзм"
    За стільки років образ Бога так спотворили, що люди вже і забули хто то такий. Не дивно, що ми його не знаходимо. "Я молюся на правду та зоряне небо у ліжку" - це те, що має об'єднувати людей, на мою думку.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Luna Soul
    16.04.2022 10:40
    До частини "Давай не будем про війну"
    Прочитала усе. Від першого до останнього слова. Це дивовижні поезії і пісні! Не можу словами описати, як вражена. Відчула на собі все. Вже й мурахи табунами по шкірі бігли. Дякую, за вашу творчість!
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше