Частина 2: Повернення. Альта. 8.

Початок бою відзначила не тільки сурма, а ще й вибух галасу на трибунах Арени. Тола уважно придивилась до бійців – людина та охріанин в самому розпалі пубертату. Не важко спрогнозувати результат бою. Але це було б занадто просто, бо на охріанина зараз не поставив мабуть тільки лінивий.

Тола уважніше придивилась до представника людської раси. Це був дуже кремезний чоловік і однозначно підготовлений боєць. Вона знала тільки одного, що міг би зрівнятись з ним параметрами, але сподівалась, що він вже летить геть з цієї неспокійної планети.

Вона перевела погляд на вдвічі більшого охріанина і могла чітко сказати, що ні кремезність ні підготовка чоловіка не врятує. Тола поглянула на Курона. Було очевидно, що він вболіває за людину. Але на що він розраховує?

– Не знала, що ти такий шанувальник людської раси? – з насмішкою сказала Тола, коли Курон вскочив з місця, щоб побачити як боєць робить серію вдалих ударів у бік охріанина. – Може на знак такої прихильності припинеш цю дешеву виставу і даси мені можливість піти?

– Тільки спробуй встати з місця, – крізь зуби прошипів червоношкірий покидьок.

Тола спеціально дратувала його, відволікаючи голову альтійської мафії від задоволення споглядати улюблену гру. Ну, по-перше, це саме по собі давало неабияку втіху і хоч трохи компенсувало те приниження, що вона зараз змушена терпіти. А по-друге, вона хотіла вивести його з себе. Можливо з опалу він скаже їй щось корисне і вона спробує використати це для порятунку.

– Невже ти серйозно вболіваєш за людину? – продовжила вона. – Ви підсипали охріанину снодійне і він має сам впасти ще в першому раунді?

– Замовкни! – майже крикнув Курон. – Це не твоя справа, курво!

– Такі нерви, – всміхнулась Тола, задоволена ефектом. – Невже так багато на кону?

– Це тебе не стосується, – вже спокійніше сказав Курон.

– Та не хвилюйся ти так, – продовжувала діставати Тола. – Вся Альта в курсі, що ти ставиш своїх бійців і піднімаєш на цьому свою імперію.

Голова Синдикату лише вбивче глянув на неї і вилаявся каймерською.

– То що ставки таки на людину? – щиро зацікавилась Тола, ігноруючи лютування каймерця. – Він що якийсь особливий?

– Особливе у нього в крові, – нарешті не витримав Курон, мабуть вирішивши, що єдиний спосіб заткнути Толі рота це відповісти на її запитання.

– Та ну? Біохімічну перевірку перед початком кожного раунду навіть тобі не вдалося б обійти.

– Перевірка це не виявить, – паскудно посміхнувся Курон.

Тола почала напружено згадувати всі можливі наркотики та психотропні речовини, що могли б дати потрібний ефект і не виявити себе на біохімічних детекторах. Думки зійшлись на АТ-312, новому, недавно синтезованому наркотику. На шість годин він прискорює всі реакції організму до максимуму, а після закінчення його дії, більшість живих організмів помирає. Відсоток летального кінця для представників людської раси – 99,57.

– Ти не міг використати АТ, – не стрималась Тола. – Твій боєць же просто помре, – а тоді більш спокійно додала: – Це ж твої інвестиції.

– Його перемога дасть набагато більші інвестиції, ніж його життя, – задоволено всміхнувся Курон і відкинувся у своєму величезному чашоподібному кріслі.

Тола почала уважно спостерігати за боєм. Це дійсно гарно підготовлена офера. Зараз мабуть всі гроші Альти поставлені на охріанина і тільки вузьке коло посвячених знає, що виграє представник людської раси.

Скляний циліндр Тур-Бою гудів без упину, бо на Арені відбувалось прямо таки драматичне дійство. Охріанин вже був поранений у двох місцях. Неглибокий поріз на нижній кінцівці та більш серйозна травма на верхній. Поранити охріанина в бою це вже було історичне досягнення, тож публіка мало не випадала з трибун.

Але було видно, що і боєць у неопластиковій броні трохи зменшив швидкість, хоч і не втратив у точності. Якщо його накачали АТом, то він мав би рухатись як навіжений аж до самої смерті. Очевидно Курона це теж збентежило, бо він роздратовано гукнув когось із своїх і цього разу, вже не стишуючи голос, різко спитав:

– З ним все гаразд?

– Я дізнаюсь, пане, – кивнув молодий каймерець і зник у бокових дверях ложі.

Тим часом, трибуни знову загули. Охріанин сильним ударом відкинув суперника до стіни і збирався проштрикнути йому груди. Але той вчасно увернувся і півметровий кіготь охріанина прийшовся йому у праве плече. Боєць на мить заточився, а тоді різко перехопив меч у ліву руку і відтяв охріанину верхню кінцівку. Потім швидким рухом витяг зі свого плеча вже мертвий кіготь і кинувся оббігати суперника. Поки охріанин отямився, боєць наніс йому ще два неприємних удари зі спини. А коли трибуни вже мало не божеволіли від емоцій, пролунав звук сурми.

Перший раунд було закінчено. Бійці розійшлися у різні кінці Арени і зникли за прихованими дверима.

Курон напружено дивився аж до останньої секунди бою, а тоді різко встав і жестом підкликав все того ж молодого каймера.

– Його вже ведуть сюди, – швидко відповів той на мовчазне запитання голови Синдикату.

Тола уважно спостерігала за тим, що відбувалося і активно розмірковувала, як би це використати собі на користь. Але її думки були перервані появою вже легендарного бійця, який ще кілька хвилин назад виробляв дива двобою на Арені.

Він був у все тій же неопластиковій броні із закритим сенсорним шоломом. Курон нервовим рухом наказав підвести бійця до нього.

– Відкрий шолом, – нетерпляче сказав він.

Боєць на мить завагався, а тоді натиснув на бокові сенсори і шолом розділившись на частини, швидко склався в отвори у броні. Тола зблідла.

– Хто ти? – ошелешено спитав Курон.

– Герцог Тулійський з планети Новояр, – спокійно сказав чоловік з гострим прямим поглядом.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.
Давидкін Микола (Ангелнік)
05.11.2023 09:51
До частини "Частина 2: Повернення. Альта. 8."
Ух, цікавенний вийшов розділ! Не знаю за рахунок чого досягається динаміка і плавність водночас, бо у доброму сенсі непомітно, ти просто поринаєш у сам сюжет. Напевно це все ж таки ретельно пропрацьований текст, і власне його подача читачеві. Ну і звісно сюжет, що його створив автор. У цьому розділі мені особливо запам'яталося кілька моментів. Перший - це коли Тола під час перегляду двобою намагається зачепити Курона, а той називає її лайливим словом. Ось тут, як на мене воно було дуже до місця, бо буквально однією фразою відчув характер лихого пана. Я розумів, що він безумовно негативний персонаж, але в їх діалозі з Толою мені відчувся рівень жорсткості Курона. А другий момент це безумовно завершення глави. Не буду спойлерить, але було неочікувано і здається я здогадуюсь що буде далі. Й до слова опис препарату та його побічної дії також відклався у пам'яті. Як на мене круто, що прописана не лише назва, а й пояснено ефект, який він справляє на бійця. Читаю далі…
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Дар'я Гребельник
    05.12.2023 02:28
    До частини "Частина 2: Повернення. Альта. 8."
    Ще раз дякую за деталі у враженнях! Насправді деталізую і роз'яснюю рівно настільки, щоб самій зануритись і повірити. Дуже рада, що це не тільки для мене працює)) Хоч відповідаю іноді пізніше, але читаю ваші відгуки і надихаюсь одразу! Щиро дякую :)
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Ivan
    23.09.2022 23:28
    До частини "Частина 2: Повернення. Альта. 8."
    Неймовірно цікавий пригодницький сюжет! Також дуже подобаються головні герої - винахідливі, з сильним чітким характером і неабияким почуттям гумору. Із нетерпінням чекатиму продовження! )
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше