Зміст
  • Вступ : Потрібна дівчина. Терміново
  • Глава перша: Вигідний контракт
  • Глава друга: Iнструктаж
  • Глава третя: З принцеси в служниці
  • Глава четверта: Декілька розмов
  • Глава пята: Свято з вогником
  • Глава шоста : Кінець Вовчика
  • Глава сьома: Крах Карпової
  • Глава восьма: Привид минулого
  • Глава дев'ята: Дві ображених дівчини
  • Глава десята: Робота і відпочинок
  • Глава одинадцята: Угода з дияволом
  • Глава дванадцята: Хто ж ти такий?
  • Глава тринадцята: Нічний двiж, розмова по душах, і чоботар без чобіт
  • Глава чотирнадцята : Похмільна пригода
  • Глава п'ятнадцята: Нові факти та союзник
  • Глава шістнадцята: Наречена знайомиться з нареченим
  • Глава сімнадцята: Генерал який замість того аби вирішити створив проблему
  • Глава вісімнадцята: Примирення
  • Глава дев'ятнадцята: Удар на повал
  • Глава двадцята: Коли все добре
  • Глава двадцять перша: Шантажистка
  • Глава двадцять друга: Зізнання
  • Вступ : Потрібна дівчина. Терміново

    В ескорт агенство "Солодка ніч" зайшов чоловік років тридцяти. Високий на зріст, підтягнутий, в костюмi з краваткою, який хоч й виглядав простим, але був явно пошитий на замовлення. Власниця, Сніжана Ігорівна Карпова, відразу визначила що вiн в перше в подібному закладi. Занадто скутими були його рухи.

    - Доброго дня. - посміхаючись в всі тридцять два зуби, в передчутті вигідного клієнта, розпочала власниця - Мене звати Сніжана. А вас як?

    - Арнольд Лахновский.

    - Дуже рада познайомитися. Ось тут - вона подала альбом з фотографіями - Наші дівчата. Всі гарні, модельної зовнішності, приємні в спілкуванні й поводженні з клієнтом.

    - Розумієте - зам'явся клієнт - Я дещо в іншій справі.

    Голлівудська посмішка відразу зникла безслідно.

    " Голубий - подумала Сніжана Карпова - Виводиться рід чоловічий".

    - Я розумію, але "таких" в нашому штатi немає. Й подібного роду послух ми не надаємо.

    - Я здогадуюсь про що ви подумали, але я не з "тих". Напевно розпочну з початку.

    - Зробiть милість.

    - Я працюю в " НашеналТехноЕкспорт". Ми займаємось продажем наших технічних розробок за кордон. Я займався переговорами з одним Британським інвестором, який має намір налагодити виробництво в нашій державі. Й для цього прилетить до нас.

    - Я вас звісно вiтаю, але до чого...

    - Та в тім то й справа що немає з чим. Партнер не просто британець, він британський аристократ. Для нього сім'я, як при союзі "Ячейка общества ". Моє особисте життя - тут клієнт зам'явся, й випалив - Та немає в мене його. Все робота, кар'єра, якось не до того було. А якщо я припрусь на переговори сам, без дружини, нареченої, хоча б без подружки, то зі мною ніхто розмовляти не буде.

    Шеф невблаганний. Якщо за п'ять, точніше уже за два, дні я нікого не знаходжу то місце куратора пролітає як "фанера над Парижем". Я намагався сам якось розв'язати це питання, але з цього нічого не вийшло.

    - Такого в мене ще не було - зізналась власниця - у вас є якісь конкретні побажання?

    - По перше - володіння англійською. По друге - етикет, знання манер. На цьому пунктi особливо треба зосередитися - Британець просто фанатично відноситься до всіх нормах, й правилах. Й останнє - акторська майстерність. Хоча б на базовому рівні.

    - Акторська майстерність?- перепитала Сніжана Карпова.

    - В програму перебування включені обіди в дома, в неформальній обстановці. Й вашій дівчинi доведеться зіграти господиню дому.

    Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

    Вподобати!
    Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.
    Лео Нур
    26.11.2021 22:02
    До частини "Вступ : Потрібна дівчина. Терміново"
    Книга вже написана, тому буду викладати швидко. Оновлення щодня по одній дві главі. Пишіть в коментарях про ваші враження .
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Roman Mtt
    29.11.2021 20:35
    До частини "Вступ : Потрібна дівчина. Терміново"
    Багато невичитаного тексту, приберіть марнодруки і помилки від т9 - на першій же сторінці бачив одну точно, далі певен, теж знайдуться.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше