З ворогом на борту

Оксана сильно нервувала, сидячи між цими бандитами. Вона час від часу помічала на собі зацікавлені пильні погляди тих чоловіків із дивними стрижками та не менш дивними тату на більшій частині тіла. Проте Павло запевнив її, що вона під його захистом, тому хоч би скільки вони дивились, їй нічого боятись.

Зрештою, гам став тихіший і головний бандит скомандував Оксані злітати. Дівчина зирнула на Павла, і, коли той злегка кивнув, вона дала команду своєму бусу. Вони летіли рівно та майже безшумно, їх видавала хіба тінь, але з цим Оксана нічого не могла зробити.

Дівчина швидко відшукала потрібний їм потяг. На цій невизначеній території, за яку останні роки ведуться військові дії, й досі курсують старі повільні дизельні потяги, які легко піддаються атакам. Оксана ще раз звірилась з приборами, а потім зирнула у вікно вниз.

Між жовто-оранжевими деревами повільно рухався локомотив, а за собою тягнув ще зо три десятки вагонів, набитих всяким добром. Оксана лише ковтнула та сильніше стиснула в руках важелі управління.

Бортовий комп’ютер одразу ж зафіксував нову команду та почав сканувати потяг на предмет живих істот. Через хвилину голограма відобразила, що люди тільки у локомотиві та перших двох вагонах, а у наступних двадцяти жодної душі. Зрештою, помітивши, що люди ще є у двох останніх вагонах, Оксана полегшено видихнула.

«Вони десь там», - подумала дівчина. Вже через хвилину бус опустився і бандити по черзі вистрибнули на дахи вагонів. Павло взяв інструмент із запасу бандитів та стрибнув на останні вагони. Коли всі бандити покинули її бус, Оксана з полегшенням видихнула та старалась тримати автомобіль поблизу Павла.

Через хвилин 20 на борту буса було 8 волонтерів, які потрапили в полон бойовиків. Останнім увійшов Павло, який ще раз всіх перерахував та сказав:

- Місія виконана, можемо летіти звідси.

- Їхніх дорогоцінних інструментів не залишилось на борту? - стурбовано запитала Оксана, згадуючи, як вони тряслись над ним.

Павло тільки помахав головою і Оксана швидко проклала новий курс, за межі невизначеної території.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.