Вдова

Ніхто не уявляє собі той день, коли стане вдовою. От і Вікторія не уявляла собі такий день, але ось він стоїть із усією своєю суворістю та змушує зі всією гіркотою відчувати, що вона більше ніколи не зможе його бачити, чути, не зможе доторкнутись до нього…

А ще й до того ж доводилось терпіти людей, які ніби то були їхніми друзями, хоча вже продумують деталі, як би захопити побільший кусок їхнього бізнесу. Один із таких людей, який і був винний у смерті Кирила, як раз нахабно роздивлявся Вікторію із веселим поглядом.

Вікторія тільки фиркнула про себе та подумала: «Яким же треба бути нахабником, щоб на похоронах Кирила мріяти про його дружину.» Від його нахабства Вікторія тільки із злістю стискала у руці своє чорне намисто.

Щоб заспокоїтись, жінка обернулась до великого ілюмінатора, з якого чудово було видно всю зоряну систему, якою вона з Кирилом володіла. Хоча у ній не було жодної екзопланети, зате тут було чимало астероїдів та невеликих планет, на яких було багацько корисних матеріалів.

Зненацька роздуми Вікторії перебила асистентка, яка їй щось прошепотіла та надіслала відео. У відповідь жінка лише помахала головою та запевнила, що все зробить сама. Коли дівчина відійшла, Вікторія відчула як казанок злості закипав і вона заледве стримувала могутній викид емоцій.

Вікторія зібрала всі сили в кулак та міцно накрила казанок. «Скоро ти мені пригодишся», - подумала жінка та знову обернулась в бік вбивці. Він як і до того кидав на Вікторію погляди, повні хіті. Переборовши себе, Вікторія кинула йому у відповідь такий же погляд, а потім поспішила вийти із зали. Через хвилину вбивця рушив за нею.

Він повільно йшов заплутаними коридорами верхнього поверху станції та роздивлявся кожен куток в пошуках Вікторії. Він не міг упустити такий шанс, адже він завжди знав, що насправді їй більше цікавий саме він, а не Кирило.

Через хвилину він побачив Вікторію, яка стояла біля стикувального шлюзу, а її права нога грайливо лежала поверх лівої без чорної тканини сукні. Він сприйняв це як ще один знак, тому рішуче підійшов до неї.

Вікторія всіма силами намагалась не видати свої істинні почуття щодо цього чоловіка, щоб її план вдався. Але дивлячись на нього вона розуміла, що навіть якщо вона дасть йому ляпаса, то він все одно потрапить у її пастку.

- Вікторіє, думаю тебе можна привітати. Ти стільки років була під владою цього ненормального тирана, а тепер ти нарешті вільна, - нахабно сказав чоловік.

- Чому це ти вирішив, що Кирило тиран? - запитала жінка та втекла від нього у стикувальний шлюз.

- У нього була залізна хватка у бізнесі, а всіх підрядників він тримав під жорстким контролем. Такі люди зазвичай досить жорстокі, навіть з тими, кого ніби то кохають, - відповів чоловік, заходячи у шлюз.

- Це ти по собі судиш?

- Мила моя, ти не слухай всі ті дурні плітки про мене. Навіть й половина не правда, - хитро сказав чоловік та нахилився над нею.

Жінка поглянула у його очі та на мить їй здалось, що вона дивиться у очі тигра перед його стрибком на жертву. В ту ж секунду вона майстерно вилізла із під його рук, вибігла із шлюзу та зачинила його, а потім заблокувала. Чоловік не одразу зрозумів, що вона таке зробила.

- Ти тільки подумай, що буде, якщо ми об’єднаємо наші бізнеси… Навіщо ти зачинила шлюз?

- Скільки років ти чинив безчинство та щасливо жив, уникаючи відповідальності. Я попереджала Кирила, щодо тебе, але ж ця чоловіча самовпевненість… -говорила Вікторія та приклала пальчик в рукавиці до кнопки відкриття зовнішніх дверей.

- Вікторіє, обережно забери свою маленьку ручку від тієї кнопки та відчини шлюз. Ми ж тобою обидва знаємо, що в тебе не вистачить духу вбити мене.

- Якщо хочеш знати, то це я веду справи з підрядниками. Ми з Кирилом мали схожі погляди на бізнес, саме тому й були такими успішними. Жаль ти так цього й не зрозумів. І до речі, в цій зоряній системі, якщо я маю неспростовні докази твоєї вини, то маю право натиснути на цю кнопку.

В цей момент Вікторія вперше побачила жах на його обличчі та розуміння того, що це його останні хвилини. Вона хитро посміхнулась, даючи зрозуміти наскільки він помилявся щодо неї, та натиснула на кнопку. Вмить зовнішні двері відчинились і чоловіка одним махом викинуло в бездну космосу.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.