А ти готовий до нового світу?

- Ми думали, що найважче буде сидіти вдома, очікувати поки все закінчиться, проводити час із родичами, яких, у інший час, всіма силами уникали, бути із собою на самоті та погружатись у власні думки… Проте ось це все закінчилось і виявилось, що тепер потрібно відбудовувати світ. Ми вийшли із самоізоляції і не одразу зрозуміли, що це вже зовсім світ, лише трохи схожий на той, яким він був раніше. Той із нас, хто швидше розумів нові правила гри, зміг частково повернути своє минуле життя, а тих, хто яро відкидав нові правила, чекало безпощадне розорення, - сказала Ольга, побачивши, як жінка із сусідньої торгової точки Жанна зачиняла свій магазин.

Проходячи повз панорамне вікно магазину Ольги, Жанна кинула злий погляд. Ольга знала такий тип людей. Ця жінка виросла у бідному районі і тому, коли їй трохи пощастило заробити грошей, то вона одразу ж вибрала найлегшу нішу в торгівлі та вклала у свій магазин більшу частину коштів.

В той же час всі інші гроші Жанна потратила на дорогі речі, щоб вже ніхто не міг сказати, що вона бідна. Проте маючи на собі з десяток дорогих, але позбавлених смаку речей, Жанна не розуміла, що інші одразу ж дізнаються звідки вона вийшла.

Вийшовши із торгового центру, Жанна поспішила втиснутись у минулорічну модель «Тесли» та злетіла із стоянки. Ще півроку тому вона на кожному кроці розповідала, що вже майже відкрила свій третій магазин і тепер вже ніщо не зможе похитнути її статус заможної бізнесвумен. Але ось одна досить масштабна пандемія та небажання Жанни адаптуватись, і її мильна бульбашка лопнула.

- У неї було достатньо шансів, щоб зберегти власний бізнес, - нагадала Ользі менеджер Поліна.

Ольга тільки кивнула та пригадала, що коли роботу їхніх магазинів дозволили відновити, то встановили жорсткі правила щодо безпеки покупців. Проте Жанна втерто говорила, що й так за цей час втратила чимало коштів, тому не збирається дарма витрачатись.

А тут вже вступили самі покупці, більшість із яких просто не захотіли заходити в магазин, в якому відсутні такі необхідні міри безпеки після масштабної пандемії.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.