8 .Дозволь мені бути твоїм Купідоном

Аврора

Аврора.

Хоч я і надіялась, що Лілі забуде про свою ідею з хлопцем на свята, та у неї тільки розігралася фантазія і всю дорогу до школи вона штурмувала мій мозок своїми крейзі ідеями, показуючи оголошення на Фейсбуці про новий клуб під назвою "П'яний Меркурій", де, якщо вірити Фейсбуку, намічалася крута, як висловилась, білява " тусня".

- Ну давай сходимо, Авроро.- мовила вона, забігаючи наперед і не даючи мені проходу.

Я не дуже любила клуби, та й за віком ще не у всі пускали. Лілі, знаючи це, вміло шукала важелі впливу.

- А я тобі подарую оте сріблясте платтячко, яке ти в мене позичала на новий рік і зроблю тобі неймовірний мейк, що скажеш?

- Ти ж знаєш, для мене найкращий одяг- це джинси.

І я пришвидшила хід, як добре, що до школи залишалося кілька метрів.

-Ти ж не стара квочка, щоб сидіти вдома і в язати носки, кинула в догонку Лілі.

Хах, я подумки засміялася, ніби вона знає, що роблять старі квочки в старості.

- Дозволь мені бути твоїм Купідоном,- промовила Лілі і ця фраза пролетіла ехом по коридору.

- А я б не проти, якби ти була моїм Купідоном,- мовив один з братів-близнюків на ім'я Стів, який само проходив повз нас.

- Глисту забули спитати.- відказала Лілі.

- Я знаю, ти мене хочеш, Крихітко,- засміявся хлопець, пославши їй повітряний поцілунок.

А його брат- Чет голосно заржав, мов що з' їв.

- Постережись!- почули ми позаду і швидше забігли до класу, аби пропустити містера Мастерса і його сина, які несли здоровенний проектор.

Клас задоволено загулів, радіючи, що їм показуватимуть кіно, а син Містера Мастерса, привітально кивнув мені.

А потім усі повсідалися на свої місця, слухаючи директора:

- Ну що, жовторотики, сьогодні я вирішив вам влаштувати крім основних занять перегляд фільму, щоб трохи розвантажити і розвивати ваш кругозір.

- Заяви на фільми приймаються? - сказав хтось особливо язикатий.

- Так, але в межах навчальної програми, що виключає "Пила три", чи ще щось таке.- засміявся директор, а хлопці в класі знову загуділи тільки показували пальці вниз, що втім зовсім не засмутило дівочу половину класу.

А директор вирішив все голосуванням, в якому за кількістю перемогли дівчата.

Навчальна половина дня проминула швидко і ось ми з Лілі поспішали на нашу кінотерапію, як сказала подруга.

І я побачила Макса, який привітався іще раз, а потім промовив:

- Вибач, що не прийшов на твою репетицію, татів фургон надумав зламатися саме вчора. Хлопець трохи зніяковів.

- Нічого, в мене буде ще не одна репетиція.- відповіла я.

Повисла ніякова пауза. А Лілі кахикнула даючи зрозуміти, що вона ще тут.

- А це моя подруга Лілі. Макс- Лілі. Лілі- Макс,- мовила я.

В очах Лілі затанцювати бісики.

- А мені як приємно,- відказала білявка.

Добре, що вже пора було заходити в клас, що давало змогу уникнути незручних пауз.

Всі розсілись по місцях, проектор загорівся світлом.

Ми дивилися "Віднесені вітром", в межах навчальної програми, нашій дівочій половині класу сподобалася історія Скарлет Охара.

Мені подобалися і книги і фільм.

Завжди хотіла бути, як Скарлет: сильною та впевненою в собі.

Їй би заіграшки було впоратись з таким, як Джаред- подумала я.

А от хлопці відпускали жартики в адресу героїв, відверто нудьгуючи.

Мій телефон сповістив про нове повідомлення від Лілі:

"Він витріщається на тебе:))"

Аврора:

"Хто?)"

Через хвилину мій телефон знову завібрував.

Лілі:

"Симпатяжка Макс, який сверлить твою потилицю."

Я посміхнулась відписавши подрузі:

"Неперебільшуй, дивися фільм)))"

А через хвилину прийшла відповідь білявої.

Лілі:

" А може в тебе вже є така гарна, висока причина не йти зі мною в клуб? ."

Я метнула іскру поглядом в Лілі, а вона натомість посміхнулась, задоволена моєю реакцією.

Пальці застукали по кнопках набираючи повідомлення для Лілі.

Аврора:

"Добре, я піду з тобою в клуб, причепо:))"

Лілі раділа моїй капітуляції, мало не танцюючи на стільці.

Що ж, проти білявого Купідона Лілі не попреш, особливо, коли вона налаштована і нехай буде так-вирішила я, а там будь-що-буде

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.