Глава 1 ч.3

Магнус

- Ваша високість, як, бранець помер?

- Ну ... я ... це, переборщив трохи.

- І якого тоді, ми з Сильваною грали пару?

- Тобі не сподобалося? Тебе за язик ніхто не тягнув, мій милий Магнус! Тебе ніхто не змушував рятувати Сильвану! І це наслідки твоїх дій, герцог Емірі ... Король монстрів все-одно пішов-б війною ... рано чи пізно.

З кімнати долинав розмова на підвищених тонах Магнуса і принца Альберта.

- Я пішов збирати речі і раджу зробити те ж саме тобі і твоїй маленькій ельфійці. Скоро тут будуть війська монстрів.

- Людей сусідніх сіл треба попередити і допомогти їм втекти у безпечне місце ...

- У нас немає часу, Магнус ...

- Тоді треба битися з монстрами! І виграти їм час ...

- Це самогубство герцог ... Вони вмить зітруть форт в пил ... Але якщо хочеш то можеш померти. Тоді твоя маленька ельфійка буде моєю ...

- Ми повинні захистити свій народ! І ... я вмирати не збираюся, якщо ми будемо весь час відступати то рано чи пізно нас зіжруть і не подавляться ... Герцог вийшов з кімнати голосно грюкнувши дверима.

- Знаю Магнус, ти знайдеш спосіб зупинити ворога ... І ми разом обов'язково воювали б з ними. Адже ти лезо мого меча ... Але, тут наші шляхи повинні розійтися ... Мій демон вимагає твою маленьку ельфійку. Вибач брате, - мовив про себе принц. Герцог спустився вниз до захисників форту і бійцям підрозділу

- Нас чекає дуже важкий бій! Хто боїться може відступити з принцом ... Але запам'ятайте, я буду битися, не для того, щоб загинути, а щоб зупинити ворога ... Тільки декілька воїнів вирішили відступити разом з принцем.

- Ваша світлість, у мене маленька донька в столиці ...

- Не треба вибачатися, я не пробачу собі якщо твоя дочка втратить батька.

- Дякую, ваша світлість!

- Так якщо більше ніхто не хоче відправлятися з принцем, прошу через пів години командирів груп у вітальню, для обговорення стратегії, звернувся герцог до своїх товаришів по службі в підрозділі.

Герцог вирішив піднятися до Сільванм, щоб попрощатися і сказати щоб вона їхала в столицю і там дочекалася його, але піднявшись ... побачив, як вона йшла по коридору, про щось розмовляючи з Альбертом. Герцог промовчав, посміхнувся дивлячись їм услід і спустився вниз ... Через деякий час там були командири ... Розгорнувши карту, Магнус подивився на смужку на ній і показав пальцем на неї

Це пагорби ... До них їхати годину або два ... - ми знаємо що ворог зазвичай йде в наступ широким фронтом, що взяти менші загони ворога в кільце і оточити ... наш шанс тільки в тому щоб одним ударом прорвати їх лінію ... Але для цього нам потрібна несподіванка ... Виступаємо за годину ... накажіть всім людям відполірувати обладунки до блиску. Щоб в них відбивалося сонце, як в дзеркалі. Крім того, це не все ... Мені потрібно, щоб зброєносці винесли великі дзеркала, врятовані з мого родинного замку.

- Але навіщо, ваша світлість?

- Нам треба засліпити наших ворогів ... Щоб вони прийняли нас за зірку караючу їх праведним гнівом, хоча б на хвилину чи дві, цього для нашої кінноти буде достатньо. ... Тільки б погода не підвела.

Альберт

В той час коли герцог вимовляв сво. полум'яну промову перед воїнами, принц спустився в покої Магнуса і Сильвани, де ще спала ельфійськая діва.

Дівчина відкрила очі і побачила сидячого принца.

- Ви так прекрасні, коли спите, моя леді.

- Ваша високість, це лестощі і...і ... коли я прокинулася, побачивши ваше обличчя, я подумала, що я ніби в раю.

- Ні, моя прекрасна діва, ви все ще в нашому брудному світі ... Але треба поспішати, одягайтеся, нам потрібно терміново їхати з форту ... Дівчина одяглася і тримаючись за руку з принцом вийшла з покоїв, не помітивши що їх помітив Магнус .

Магнус

З форту виїхало два загони, один - принц з невеликою вартою і слугами поїхали в бік столиці, інший - воїни спеціального підрозділу, в начищених до блиску обладунках виїхали в сторону пагорбів. За воїнами їхав обоз зі зброєносцями і дзеркалами. Добравшись до пагорбів, Магнус наказав розставити дзеркала по флангах, свого загону ... Герцог дістав з похідної сумки підзорну трубу і подивився в не

... Вдалині видно як піднімається пил від ворожого війська. Було ясний день і сонце, як раз сяяло над ворогом.

- Опустіть дзеркала, але не кладіть на землю, щоб не стали брудними. За моєю командою, підійміть їх і направляєте промінь в ту точку ...

- Так, ваша світлість ...

- Коли ми будемо на півдорозі до ворога кидаєте дзеркала і дієте за обставинами, швидше за все відступаєте ... але чим чорт не жартує … Можливо нам всміхнеться вдача.

Почалося чекання ... Потім герцог ще раз подивився в трубу ... І ... чорт дійсно пожартував. Незважаючи на велику протяжність ворожого війська ... Навпроти лицарів рухався загін ворожого воєначальника, герцог побачив, як один з ворожих воїнів несе кристал ... магічний вплив якого підтримує грязьових монстрів від розпаду ... Лорд Чимгвар

- Ваше лордство, ворога не помічено ... Все спокійно ...- Ці слабкі людці ... вони напевно зараз мчать навтьоки до своєї столиці ... А того хороброго лицаря, який врятував ельфійка, напевно, давно вже посадили на кіл. .. Ох відчуваю як їх королішко приповзе до мене на колінах ... і буде просити про помилування. Хоча його давно не було видно, да й дивні чутки, ха-ха… Наче він один з нас.

Раптом все навколо засяяло і заіскрилося ... Це сліпило очі ...- Що за ... - Це не магія, ваше лордство! Напевно якесь природне диво, сказав поруч маг ... - Чорт, у мене вже очі болять ... Через гуркіт, що створювала сама армія, стукіт копит вони не чули ... А коли почули, було пізно. ..

- Тривога, це важка кавалерія ... Але в наступну мить іклистий монстр виявився проткнути списом ... а через ще мить, його самого роздробили копита бойових коней. Армія монстрів не встигла висунути на противагу кінноті копійщиків ... і лицарі на повній швидкості врізалися в ворога.

Магнус

Магнус намагався пробитися до ворожого командира і кристала, поки фланги ворожої армії перебудовувалися, щоб задавити нахаб. Спис герцога давно вже було зламано пробивши ворожого воїна в чорних обладунках, голову якого зараз топтав бойовий кінь герцога. Його колись блискучі обладунки тепер повністю вкрилися ворожою кров'ю. Магнус рубався немов лев ... В його очах горіла ненависть і лють ... Тільки що він дивом ухилився від ворожої булави і мечем завдав удару у відповідь супротивнику в горло. Той був менш щасливий і тепер хрипів, випустивши зброю намагався закрити руками рану з якої струменем витікала кров ... Магнус все ближче підбирався до кристалу, він вже бачив, як його воїнів тіснять ворожі воїни зі флангів, котрі оговталися після несподіваної атаки ... зарубавши і затоптавши по дорозі мага, попередньо ухилившись від кулі вогню, герцог вклав меч у піхви і витягнувши герцогську булаву, символ влади, з усієї сили вдарив по кристалу ... на початку здавалося, що ніщо не сталося, але потім почувся гуркіт, кристал тріснув ... і розсипався. .. Все породження з бруду розсипалися за ним ... Ворог який ніби оговтався знов почав відступати. Герцог було хотів скомандувати відступ користуючись моментом, але побачив що в його сторону рухався величезний рогатий воїн, його ікла були закривавлені, а очі дивилися на Магнуса зі злістю і люттю ...

- Я давно чекав цього моменту, лицар. Моменту, коли зможу битися з гідною людиною. В руках у рогатого була величезна сокира ... більше Магнуса і в зріст самого монстра. Магнус зрозумів, що до нього говорить командир монстрів. Той перехопив сокиру двома руками і кинувся в атаку ... Молодий герцог причепив до пояса булаву, дістав меч і пришпоривши коня кинувся на зустріч ворогу …

Сільвана

Тримаючись за руки з принцем вона сіла в карету і та рушила, вона побачила, як воїни покинули замок перед ними ... Вдягнута дівчина була в легку коротку подорожню сукню, довжиною до колін, котру подарував їй принц.

- Скажіть, ваша високість, а як герцог, він теж покинув форт, йому нічого не загрожує? - - Він виїхав раніше вночі ... мабуть ви вночі його чимось образили ... невже продовження не було?

-... Не було.

Принц і Сільвана сіли в карету і виїхали за межі форту. Альберт почав пестити дівчину, цілуючи її ніжну шию і торкаючись руками до грудей ... Це через вікно побачив один із солдат, той який боявся загинути і якого відпустив Магнус.

- Леді, ви шльондра, поки ваш чоловік помирає ... ви тут ... ви не гідні .. . його.

Дівчина почувши це спробувала відштовхнути принца ...

- Стійте, ви сказали, що Магнус втік?

- Я так хочу вас …, принц спробував залізти рукою дівчині під сукню.

- Що я роблю ... принц невже ви? ..., - дівчина, вдарила принца коліном в пах і відкривши дверцята карети вистрибнула з неї ... Обтрусившись вона зупинила воїна ...- Де мій чоловік?

- Але ви були з принцом ...

- Це не важливо, я люблю свого чоловіка, принц ... давайте не будемо про це ... Скажіть, де мій чоловік?

- Він на пагорбах, на південний схід звідси.

- Дайте мені коня, будь ласка, і лук зі стрілами ... Я повинна бути поруч з ним, такий закон ельфів.

- Воїн зліз з коня, і сів поруч зі своїм зброєносцем на осла ... попередньо давши дівчині лук і сагайдак зі стрілами ... Вже від'їжджаючи вона повернулась і крикнула лицареві, - Тримайтеся подалі від принца, він, частково демон, - але ті її вже не чули.

Магнус

Лезо меча майже вцеліло у свою мету ... в повітря злетіли краплі крові і шматок вуха командира Армії монстрів проте меч лорда Чимгвара перерубав ноги коня Магнуса, і сам лицар полетів шкереберть ... вдарився головою об камінь. Тільки шолом врятував герцога, правда від удару втративши форму. Кров заливала обличчя пораненого Магнуса ...

- Все-таки доведеться померти, подумав герцог ... Очі заливав кривавий туман та лицар підняв меча і хитаючись попрямував до громили, який його чекав ... Лорд Чімгвар, перехопив руками сокиру і з шаленим криком кинувся добивати свого ворога ... Ось вже кілька кроків розділяє їх ... Він завдає косий удар, який повинен був переполовинити герцога, але той дивом ухиляється від удару ... присівши ... Лорд збиває герцога і той летить в величезний камінь, про який Магнус вже бився до того. Демон посміхнувся почувши що щось хрустнуло у його супротивника, але … через хвилин зрозумів що ... з його живота вивалюються кишки і нутрощі ... і стирчить меч. Він робить крок щоб добити приголомшеного і пораненого герцога, щоб забрати його з собою в могилу але ...

Сільвана

Сільвана гнала коня що є сил ... Ось вже чуються звуки бою, ось вона бачить піших зброєносців біля дзеркал ... Помітивши що ситуація на полі бою критична, вона кричить:

- Люди мого чоловіка. Ваш герцог в небезпеці, а ви тут стоїте, відпочиваєте. Давайте покажемо ворогові, що він рано радіє.

І зброєносці кинули дзеркала, і закричали, а потім рушили в атаку на чолі з принцесою ельфів ...

- За Ерланд, За Емірі, За герцога !!! За ельфійку!

- Аен ва Еларен!, - над пагорбами рознісся бойовий клич ельфів, котрий вже багато років як не було чути в цих землях.

Ворог не очікував, що ворог їх буде знову атакувати ...І ця врятувала людей герцога, дала кілька нових хвилин для них ... Тут Сільвана помітила Магнуса і сокиру лорда демонів котру той заносив над юнаком. Дівчина дістала стрілу “яка обертається”, націлилась в кисть руки громили і вистрілила ... Лорд Чімгвар думав що він цим ударом вб'є супротивника ... але замість удару сокирою ... він побачив що його розлітаються на дрібні шматки і від них залишається лише обрубок.. Він хотів був повернутися, щоб побачити хтось же його вразив ... але тут в його очей влетіла інша стріла, та він вже не бачив шматки від своєї голови. Втративши командира серед монстрів почалася паніка

Герцог трохи отямився і підвівся. Спостерігаючи обстановку на полі бою, він підняв руку, командуючи відступ ... Ворогів все ще було в десятки разів більше, їх паніка давала можливість герцогу організовано відступити ... В цей час Сільвана під'їхала до нього, подавши руку щоб допомогти піднятися на коня ...

- Чому ти тут, а не з принцом?

- Приїхала тебе рятувати

- Але ж він…

- Дурник, я обрала тебе, невже ти хочеш мене віддати тому кого опанував демон?

- Демон?

- Забираємось звідси, я тобі потім все розповім.

Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

Вподобати!
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.