Білий вовк та восьминіг

Леслі Бонд повертається в Британію і нарешті отримує омріяну посаду в штабі аврорів, але йому ще треба постаратися, аби довести свою цінність новому напарнику — Себастьяну Морану. Моран відомий тим, що чудово розкриває справи і лякає новачків, але при ближчому знайомстві, не такий він вже і страшний. Страшні демони в його голові та минулому, за якими Моран ганяється понад десять років. Чи стане цим двом сил, розуму та спритності розкрити заплутану справу з контрабандою і обманути кримінального короля? Чи шлях обох обірветься раніше? Дізнайтесь на сторінках роману.
21666351 223
Публікація: 01.01.2023 - 29.11.2023
Роман
Завершено
Сторінок: 441
Символів: 661 115
Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.
Sill_Veylin
15.02.2024 15:25
До частини "Час помилок"
Спойлер!
я знову кричу з того як моран задрочував його на доки, а в ключовий момент бонд все пройоб
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Sill_Veylin
    07.02.2024 00:22
    До частини "Спільна справа"
    *астрально пробралася в хату і гризе робочий стіл* Та ну тебе, мені треба спати, а я сиджу читаю. Я ж вже читала це! Але все одно цікаво, зараза, вони такі смішні та живі (в контексті Морана маємо двозначність пхпх)
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Пляшка брому
    08.01.2024 16:21
    До частини "Особистий секретар"
    Вітаю з ланцюжка – та дуже рада зустріти вас знову! Не скажу, що зустріч була несподіваною з огляду на усі обставини, але ви змогли мене здивувати. Чи приємно? Спробуємо розібратись)) Почнемо з того, що ваш твір здався мені якимось трохи трансфобненьким. Це не дивно з огляду на референси до світу пані Ровлінг, але ніколи не думала, що зустріну в укррайті щось настільки антипрогресивне. Отже, наша головна героїня (вибачте, я не можу називати її героєм) вимушено живе під якимось маскувальним закляттям і не відчуває з цього приводу ніякого дістресу і дисфорії. Усі транс-персони, які щоденно відчувають тиск через місгендеринг, в цьому місці просто встали та вийшли нафіг. До речі, я навіть перевірила, на ао3 ви вказуєте пейрінг м/м, хоча головна героїня вживає щодо себе займенник «вона», і регулярно себе осмикує, бо треба ж вдавати з себе чоловіка. То вона в вас жінка, транс-персона, хто саме? Можливо, вам варто було б додати до твору дисклеймер з цього приводу, щоб не вводити читачів у оману. Щодо мови твору. Ви використовуєте дуже цікавий прийом переходу від теперішнього часу до минулого в залежності від фокалу, і це не завжди виходить гладко. Коли ваші герої вдаються до спогадів, час починає перестрибувати теперішнього на минулий, і текст через це сприймається нерівно. Можливо, саме в першому розділі варто б змінити час і навіть фокал. До речі, не дуже зрозуміло, чи такий важливий нам внутрішній світ Морана, якщо ви одразу його вбиваєте? Ви використали дуже потужній прийом щодо початку твору: почали його з екшенової сцени. Мені, на жаль, екшену при цьому не вистачило, ви одразу перейшли до внутрішного світу та спогадів головного героя. Але з динаміки важко перейти до таких глибоких речей, тому на мій погляд, екшену недостатньо, щоб захопити з перших слів, (до того ж, в першому ж абзаці починаються «стрибки в часі», і це заважає зрозуміти, що відбувається), а спогадів недостатньо, щоб якось емоційно прикипіти до персонажа, тому його смерть не вражає, і сцена прощання, що могла б бути дуже емоційною, насправді не викилкає ніяких емоцій, бо Моран для нас поки що не герой, а лише статист. В описі твору я побачила, що це вже друга редакція, з виправленими хибодруками – можливо, вам варто додатково перевірити твір на помилки, зокрема пунктуаційні, і на русизми типу «загубленої крові»: тут, вочевидь, мала бути втрата крові, бо навряд чи ваш персонаж носив свою кров у пакетах та загубив десь дорогою. Щодо сюжету – нажаль, за три прочитані розділи я не зрозуміла, у чому була зав’язка та чи буде подальший сюжет якось стосуватися першої справи нашої героїні на новому місці роботи, тож не можу сказати нічого ані хорошого, ані поганого. Сподіваюся, ваша головна героїня знайде спокій зі своїми гендерними питаннями, а ваш твір знайде свого читача.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Наталя Кош
    08.01.2024 20:00
    До частини "Особистий секретар"
    Воу, ви зробили стільки цікавих висновків по буквально одній обмовці персонажа, що я в щирому захоплені. Втім, я все ж мала крихку надію, що взявшись читати мій твір, а не відмовившись від нього на етапі реєстрації, ви будете читати його уважніше, аніж правила ланцюжка. Хай там як, добре, що ви вказали на стрибки в часі у першому розділі, ще попрацюю над цим. Щодо пунктуації, також є грішок, але певна, не критичний. Дякую, що приділили час і привели друзів!
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Даніїл Овечко
    19.12.2023 18:16
    Вітаю із взаємочитання! Спочатку трохи розповім про себе: не те, щоб я був фанатом всесвіту Гаррі Поттера, однак завжди з цікавістю дивлюсь на такі історії. Та й не дуже багато я читав подібного. На жаль, я не зміг дочитати до останньої частини, якось із перервами довгими інтерес згас, (дочитав до "Розваги у засідці") але в мене вже є, що сказати. Мені дуже сподобалися персонажі, а точніше їх опис та мова тіла, легко відчуваєш емоції персонажів, уявляєшь створені образи, та й взагалі атмосфера локацій передається доволі чітко. Ще мені підпало на око те, що текст читати взагалом легко і проходить майже на одному диханні. Із мінусів то скажу один суб'єктивний, це те, що мені не подобається, коли доля героїв розкривається з самого початку, можливо, це було однією із причин втрати інтересу, але перерви зробили своє (то вже мої проблеми). Але сама історія гарна. Дякую за надання можливості цікавого проведення часу!
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Наталя Кош
    19.12.2023 19:03
    Шкода, що закінчуєте читати саме на цьому розділі, після нього починається основний двіж)) Але в цій роботі з кліфігенгерами в мене не дуже склалося, тому тепер точно знаю, що найслабша її частина - це початок, що не затягує. А щодо розкриття долі героїв на початку, мені майже образливо, що ви подумали, наче ці замальовки з теперішнього лише для нагнітання трагедії і великого спойлера читачам. Я вам ще й десятої частини їх долі не розкрила, це ж лише зав'язка закінчується, Якщо зазирнете в теперішню сюжетну гілку наступного розділу, побачите, що і там починається рух. Не такий масштабний, як в сюжетній гілці минулого, але на те воно і менша значно, аніж основна. Хай там як, а я дякую за відгук і рада, що хоча б мій стиль не просідає з роками))
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Кровоточивий корабель
    17.12.2023 00:30
    До частини "Перше знайомство"
    Спойлер!
    добрий вечір, це знову ж таки я сильно перепрошую, виявилося я занадто рідко перечитую правила, щоб пам'ятати про те що відгук повинен бути десь після розділу другого, та й зазвичай мені випадають буквально 1/1 роботи, хай би які розміри вони не мали.. ай дійсно, переплеснувши та почавши читати цю главу, одразу видна вагома різниця. ваша увага до деталей, як, наприклад, завалений стіл який начебто є зазвичай позначкою неохайності, а тут лише підтверджує, як Бонд сказав "суворі традиції" специфіки роботи аврорів де за цим всім слідкувати просто немає часу, але ж Моран все одно заздалегідь попереймався про новачка -- це ось приємно. чесно кажучі в вас стіль це як читати серіал, як би воно не звучало. було смішно уявляти оцю всю крутість Морана, яка розпадається одразу ж як щось йде не у вистроєній ним атмосфері нагнічування новачок/стара гвардія відносин, так би мовити. так, давай, Моране, зроби себе страшніше, щоб не показувати свій безлад. але і як воно усе повертається на місце (момент з помічною комою всміхнув, як вони завжди це роблять, хах). взагалі приємна в них вийшла перша зустріч, як у такого привітного чолов'ягу потім Бонду не закохатися -- загадка, яку мені ще розгадувати протягом тексту, але я буду тут. щоб дінатися. тег "смерть персонажа" змушує думати у бік гіршого варіанту для когось з них, а персонажі прописані так приємно що якось вже й не хочеться оцього всього для них, але подивимося ще, всяке може буть. і попри все, все ще тримається вся ця атмосфера, важкість. легко читаємий текст не дає забути про події які чекають героїв через рік; бо це боляче, гризуче, мені дуже чомусь припало до серця опис крові на підлозі. гадаю, якби Бонд навіть міг стерти її з підлоги магією одразу ж з бетоном, по саму землю, -- все одно б бачив пляму там. його ведуть під руку, бо сам він ходить не може, важко і погано, пусто. це сильно описано і я люблю це. дякую, знову ж таки вибачте, за оцю незручність.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Наталя Кош
    17.12.2023 10:47
    До частини "Перше знайомство"
    Спойлер!
    Я рада. що ви повернулися! Ехехе, так, мені кажуть про трохи "фільмовість" описів, але гадаю це перевага)) Моран дуже крутий у питаннях роботи, а от в побуті буває трошки незграбним. Ну і характер в нього не подаруночок на перший погляд, бо "говоримо одне, а робимо трохи інше" - це класика жанру) Я рада, що вас інтригує ця історія і затягує в свої тенета, як авторка просто пищу від захвату. В минулому відгуку ви писали, що вам не зовсім зручно читати на Аркуші. Ця робота тепер є і на Ао3, тож якщо той інтерфейс вам зручніше, або захочете скачати, запрошую: https://archiveofourown.org/works/52291156
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Кровоточивий корабель
    15.12.2023 02:58
    До частини "Сніжинки"
    м, та я опинилася у потрібному місці у потрібний час! вітаю з ланцюжка смертей 🫀 інтерфейс цього сайту не дозволяє виділяти слова, тому я майже не можу читати через відсутність концентрації уваги на ньому, але все одно мене так зацікавило все що тут відбувається й відбуватиметься далі. обов'язково дочитаю як переживу ці два тижні. отож. я лише з фільмів знайома з поттеріаною, але гадаю це не проблема (глава зі словничком дуже корисна 1000 плюсів за). і наскільки ж СМАЧНО на початку пропрацьовані емоції, біль, страждання та неминуча смерть. нагнітання атмосфери неперевершене, а влитися у текст виявилося набагато легше ніж думалося. емоції легко читаються, персонажі живо поводяться. і як красиво все це переходить у ці приємні ніжні стосунки Морана з Бондом, спочатку смачненько, потім — солоденько, вав, і все це на фоні того що перший якби помирає, а інший — вирішує цю проблему текст, загалом, дуже приємно читати. не змогла виділити поки що якихось недоліків, це ж перша глава, але буду читати далі й хоча сумніваюся у їх знаходженні, але буду тримати в курсі 🫡 дякую UwU
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Наталя Кош
    15.12.2023 15:30
    До частини "Сніжинки"
    Я рада, що вам сподобався вступ і сподіваюсь дійсно побачити вас іще під цією роботою, адже фактично ви її ще не почали навіть)) Дивно рахувати авторську примітку за розділ, а "Сніжинки" — це скоріше вступ, аніж повноцінна частина, хоч і доволі яскравий вступ. Мені насправді дуже сумно, що ви не дістались першого розділу. Розумію, що за умовами ланцюжка до читання обов'язковий лише перші розділи, але зовсім не розраховувала, що за початок зарахують примітку. З іншого боку, цих вихідних я сподіваюсь викроїти час і таки залити другу редакцію цієї роботи також на АО3, можливо там вам буде зручніше читати.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Снікі Фокс
    19.11.2023 12:25
    Попри те, що я читала це з великими перервами, однаково частенько ловила себе на думці що хочу кинути справи, і продовжити знайомитись з вашою неймовірною історією! P.S. Подушню трохи, і скажу що мені дуже не вистачало бодай цьомчкика між гг)))
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Наталя Кош
    19.11.2023 20:37
    Пххх, я дуже рада, що попри перерви, робота манила вас)) А цьомчики перенеслись у другу частину, якщо встигнете ознайомитися з нею за тижнень-два (вона вдвічі менша, якщо що), то почитаєте ще першу редакцію! В другій будуть трошки інші імена та ще пара правок)) Я дуже рада, що робота вам зайшла, це неймовірно приємно! Сподіваюся побачити вас і в наступних частинах!
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Снікі Фокс
    18.11.2023 10:18
    До частини "Час помилок"
    Коментар видалено автором
    Наталя Кош
    18.11.2023 14:56
    До частини "Час помилок"
    Ехехе, дякую) Трошки доробила механіку проклятих міток з канону Гаррі Поттера і вийшла доволі цікава штука!
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • A.K.U.L.A
    30.10.2023 09:14
    До частини "Сніжинки"
    Я взагалі далека від манг, Гаррі Поттера, просто зайшла на перший фанфік, щоб перевірити сайт. Але я можу Вас привітати - виклад матеріалу дуже цікавий, динамічний, легко читається. А ще у вас великий словниковий запас українських слів. Тож успіхів, продовжуйте. Дійсно, у Вас є талант
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Наталя Кош
    30.10.2023 09:43
    До частини "Сніжинки"
    Привітати, бо зацікавились?) То читайте далі! Це пригодницький роман, обіцяю далі буде тільки цікавіше!
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • A.K.U.L.A
    30.10.2023 15:05
    Можливо, і почитаю. Просто я і фентезі - це дві різні планети) Мало чого розумію, от чесно. У Вас є твори не фентезі? Я б почитала.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Наталя Кош
    30.10.2023 16:01
    Є містика ^^" Але ця робота поки в даному об'ємі найкраща серед викладений по сюжетній складовій. Я б її скоріше назвала пригодами в фентезі-сеттінгу, а не прямо фентезі. Спробуйте, раптом зайде? Фентезі ж в різних піджанрах є.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • YayaTyts
    09.04.2023 21:11
    До частини "Новорічний ранок"
    Спойлер!
    Ну що ж, це був емоційний шлях! І якщо на мить відкинути інтригу з Мораном та взаємодію Моран/Бонд, я б в першу чергу дуже хотіла похвалити цю історію як добре продуматий детектив з пригодами! Я обожнюю дивитись детективи, а от читати якось не часто випадає шанс, тому ця робота мене потішила. Це був пазл великого злочину Мілвертона та посіпак, а автор зуміла детально відкалібрувати, сформувати частинки та подати читачеві! Справа з магічними звірями; зачарованими столовими приборами; магічним даром, що жорстоко крадуть в дітей; таємничим островом; кражею паличок; отман газети — все це просто неперевершено! Продумано, зважено, систематизовано! Браво! Тепер інтрига щодо смерті Морана... вже говорила, що то для мене було занадто сильно! Але якщо не враховувати мої слабкості, це чудовий хід, цей перемикач подій і настрою твору щоразу змушував вструснути власну тушку. Ооо, а під кінець похвалю за приділену увагу кожному позитивному герою історії, їх історіям життя. Проте звісно ж Моран/Бонд на першому місці, тут прописано було так багато, детально та майстерно, що не дивуюсь своїй надмірній прив'язаності до їх емоційного стану. Коли буквально проживаєш значну частину їх життя, мабуть лиш камінь залишиться байдужим! Також значну роль в творі приділили патронусу, від форм до складності його викликати і це було цікаво!) Дякую за цю чарівну мандрівку! P.S.: то Бонд повернеться до іншого образу, а патронуса зможе викликати?
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Наталя Кош
    10.04.2023 16:34
    До частини "Новорічний ранок"
    Спойлер!
    Я дуже рада, що вам зайшла моя робота! Я нею дуже пишаюсь насправді й хочу щоб читали всі, але коли воно дійсно вистрілює, радію щоразу як дитина) Хоч штука ця детективом не задумувалась, в цьому жанрі, схоже, дійсно вийшло щось цікаве, й що найкраще, мені було дуже в кайф все це писати! Дуже шкода, досі, що з мого основного сюжетного гачка вам стало погано. Навіть трішки соромно, хоч я наче розумію, що обставини, але все ж. Рада, що попри це, вам вдалося насолодитися сюжетом! І дуже круто що прослідковується сюжетна лінія з патронусом! Вона дійсно важлива й вагома, тож я рада, що вона не губиться! Дякую, дякую, ще раз дякую, що читали й залишали фідбек! Про патронуса, є маленький бонус)) https://archiveofourown.org/works/45294115
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Декаслі
    28.02.2023 14:40
    До частини "Ранкова газета"
    Так, по-перше я хочу вбитись. Вбитись бо я дочитала, прочитала все. Я знаю ВСЕ. Добре, що живі всі, хто мав звалитись живий 🌝 if you know what I mean 🌝 Трохи шкода Морана, на якого вже хотіли накинути новеньких, йому й так вистачало дітей у відпустці, а тепер ще й це, але добре, що він має вибір. Також тяжко зітхнула за Бонда; бідолаха вперше попросив відпустку і ось йому на, звісно. Сподіваюсь, хоч колись вони матимуть можливіть нормально відпочити, можливо, навіть удвох, але я ні на що не натякаю 🌝 Історія була не те щоб захоплююча — я просто так сіла і десять розділів за вечір схавала, не знаю, як так вийшло, але маєш шо маєм! Просто прекрасно те, як повільно розкриваються характери персонажів, як минуле впливає на їхні характери й мотиви (особливо Морана, кхм). Хотілося б якось спитати, як ти вибодовуєш всі ці причинно-наслідкові зв’язки, але то вже особисто. Я під великим враженням і не думаю, що воно зійде найближчим часом. Дякую за цей магічний детективний шедевр, якось повернусь перечитати зі знанням, що буде далі 🌚🌚
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Наталя Кош
    01.03.2023 14:05
    До частини "Ранкова газета"
    Ехехе, ти знаєш ще не все, бо в мене є ще п'ять бонусів до цієї роботи на АО3 А про відпустку, скажу тобі великий-великий секрет: Моран з Бондом - однаково трудоголічні жопи. Коли вони кажуть, що хочуть у відпустку, це означає, що вони хочуть виспатися, неспішно з'їсти сніданок і знову прийти на роботу, де не буде завалу. Просто тому, що взагалі-то їм більше немає чим зайнятися. Не захоплююча історія, от взагалі ні)) Про причинно-наслідкові, чесно кажучи, не знаю, чи мені буде що розказати. Вони просто виникають і типу все? Хоча опрацювання персонажа на передодні написання твору все ж присутнє звісно) А про перечитати, от прям гарна думка! Гадаю на вихідних я все ж знайду час, щоб зверстати цю штуку в красиву пдфку, дуже рекомендую читати саме її потім, бо воно буде того варте! Дякую за розгорнутий відгук!
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Декаслі
    27.02.2023 21:15
    До частини "Приховані мотиви"
    Нема слів, одні емоції. Хоча і їх нема, бо це капець повний. Звісно, я підозрювала, що щось таке має бути, але це повна шляпа…
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Декаслі
    27.02.2023 20:48
    До частини "Осіннє полювання"
    Спойлер!
    Напружена бійка і тут А БЕЗ СПЕЦЕФЕКТІВ НЕ МОЖНА? Крикнула, дякую хд Тепер відчуваю, як потроху накочує, бо вже осінь, скоро цей самий день, коли Моран помре. От для чого вбивати його? 😑😑 P.S.: Моран, який гепнувся зі стільця — стеню.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Наталя Кош
    28.02.2023 21:48
    До частини "Осіннє полювання"
    Спойлер!
    Цікаво, що ти на цьому розділі почала відчувати, що от-от, наближається той день) Ну і так, Моран і стілець - це найкраща частина розділу))
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • YayaTyts
    31.03.2023 23:53
    До частини "Осіннє полювання"
    Спойлер!
    Ні, мені ще більше подобається подарунок Бонду та діалог з Лестрейдом: — ти мене не любиш — я не по хлопцям
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Декаслі
    27.02.2023 19:22
    До частини "Перемоги і обов’язки"
    Спойлер!
    Так і знала, що тварини люблять Морана :з Не віриться, що навіть після такої сцени ти збираєшся його вбити, а як же кнізл? 🥺 Темне-темне минуле, про яке нам бозна-коли розкажуть, ясно. Воно ж трохи розкриється в наступних розділах? 👀
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Декаслі
    25.02.2023 19:20
    До частини "Весняний бал"
    Спойлер!
    Моран в жіночій формі. Моран в жіночій формі. Моран жінка. У мене виходить уявити лише його, мужика, в сукні 🫣 Розумію, що там було перевтілення повне, але моя уява так не хоче… Що дивно, Бонд запросто представ в моїй уяві в образі чоловіка середніх літ. Цей розділ був просто… я видихнула вкінці, бо з кожного абзацу чекала, коли щось піде не так, коли їх помітять. Але обійшлось, ну і слава Бонду! Презентація то просто жах; хочу щоб всім таким магам стався Круціо.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Декаслі
    25.02.2023 18:52
    До частини "Розваги у засідці"
    Спойлер!
    1. Карти — прекрасний спосіб пізнати одне одного краще, стопроц, перевірено двома любителями таємниць. 2. Ворона в волоссі Моран просто щось хд Там і додумувати не треба, бо його волосся виглядає як натуральна птаха хд 3. НУ НАРЕШТІ, я вже зачекалася! То аукціон чи презентація? 👀
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Декаслі
    25.02.2023 18:16
    До частини "Перше знайомство"
    Спойлер!
    Ой знали б вони, завидки Бонд виліз, то не говорили так про нього! Цей жінкочоловік всім сраки надере своїми ніжними руцями! Можна я під кожним розділом буду писати, що ти вбила Морана, поки не переконаюсь в тому, що ти його таки не вбила? 👀
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Декаслі
    25.02.2023 17:20
    До частини "Сніжинки"
    Досі крикаю з того, що Моран з Гафелпафа 🙈 Добре уявила, як лапа цієї бібізяни завтовшки з тендітне тільце Бонда звисає з плеча другого, і це просто щось. Він звісно сильний, впорається, але — о господи! — які ж вони безглузді один з одним! Обожнюю це 🌚
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Наталя Кош
    25.02.2023 18:33
    До частини "Сніжинки"
    Але він з Ґрифіндору, про Гафелпаф він пожартував) Бонд же в нього перепитує "Справді на Гафелпафі" і Моран такий "ні" Мені здавалося, що це зрозуміло...
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Декаслі
    25.02.2023 19:37
    Ай, може мій мозок це пропустив (другий раз читаю, куди пропустив?), бо надто багато писала в тві, що в тебе гед на Морана з Гафелпафу... чи Путішистік... ви мене вбиваєте :'D
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • YayaTyts
    21.02.2023 23:37
    До частини "Літнє розслідування"
    Кросівки, шорти, мокра від поту футболка Морана і кава в постіль! Як же це двояко звучить, аж самій сподобалось! Чудова частина!
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • YayaTyts
    04.02.2023 21:59
    До частини "Розваги у засідці"
    Перш ніж дійду до кінця твору, хочу відмітити цю частину! Я дуже рада відвертій розмові героїв, навіть якщо вона пройшла у грайливій формі) А ще... Легше мені дійсно не стало від того, що "знаю", що сталося з Мораном, та від постійних чередувань того року, цього року. Це дуже тяжко та сумно.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Наталя Кош
    04.02.2023 23:20
    До частини "Розваги у засідці"
    Спойлер!
    Охохо, рано ви про кінець думаєте, ой рано У мене на жаль не вийшло робити розділи однорозмірними, а останні прям ніяк в затверджений об'єм не влізли... Власне, коли дійдете до 13го, виділіть на нього годинку, а то і більше.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Вікторіада
    29.01.2023 02:44
    До частини "Спільна справа"
    Завітала до вас з Ланцюжка відгуків. Буду чесною, трохи важко читати роботи в незнайомому фандомі, бо важко уявити собі персонажів, тому я намагалася читати як оригінальний твір. Та й давно нічого не читала по фандому ГП, то ж це з іншого боку як повернення додому. І хоч я встигла прочитати невелику частину текста, можу сказати, що історія інтригуюча, динамічна та дуже серйозна! Це звучить дивно, але є фанфіки, які написані як дійсно фанфіки (звучить ще дивніше, мабуть 😅), а є фанфіки, які можна випадково переплутати з оригінальним твором. Таким чином я хотіла сказати, що мені сподобався ваш стиль оповідання. Не сумніваюся, що ті, хто розбирається у фандомі, в захваті від вашого твору! Мені треба більше часу та більше прочитати, і наступний мій відгук буде більше об'єктивним.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше
  • Наталя Кош
    30.01.2023 20:41
    До частини "Спільна справа"
    Дякую за відгук! Хочу звернути увагу, що опис основних персонажів в творі все ж присутній, а для поврнення в фандом ГП на початку присутній словничок. Сподіваюся, він вам допоміг. Я приємно вражена тим, що вам зайшла моя історія, бо вона дійсно має мало спільного з обома оригіналами, скоріше просто моє переосмислення всесвіту ГП з симпатичними мені персонажами іншого сеттингу! Ще раз дякую за відгук, сподіваюсь ви зацікавились достатньо, аби ще як-небудь завітати та дочитати!
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше