Зміст
  • Ліс 2020-2022
  • Собаки, які нас зустрінуть
  • Спрощення
  • Про Василя та Мотрю, та літературу
  • Радевичі
  • Гра у цифрові кості
  • Вагітна ніч
  • Радевичі, Інгулець 2021
  • Передвідїздне
  • Усвідомлення
  • Дивна ця гра, шахи.
  • Серпнева спека під Лодзем
  • Нагадування про смерть
  • Жирафобійня, 18+
  • Кава "3-v-1"
  • Кава і джини
  • Два дні у Лодзі
  • Веснянка
  • Коли гучність на повну
  • Сенси вокзалів
  • Про любов
  • Тихе місто
  • Перед Великднем
  • Замерзлі музи
  • Прогулянка вечірнім Лодзем
  • Про світло і смерть, 18+
  • Руда
  • Київ-2020
  • Зустріч 2021 року.
  • Про палєзне: рік риби
  • Залісся, що існує в реалі
  • Сонце взимку і Різдво 🌞
  • Спорчена шаурма. П'єса-мініатюра
  • Крига. Вітер. Два собаки
  • За тиждень набралося вражень...
  • Нескорений степ
  • Світло в голову і охолодження думок
  • Бог, якого не впізнаємо колись
  • Зустріч 2022 року
  • Відвідання статуї Христоса-Царя в Свебодзіні
  • Зруйновані малюнки
  • Вогняні кулі
  • Про верблюдів
  • Нитки із арматури
  • Кіт. Пес. Хрест.
  • Білий вірш на вісімнадцять синонімів білого
  • Смачний Всесвіт
  • Ломбард, лотерейка, аптека
  • Ніч і вітер на подиху довіри
  • AZZART
  • Кохана
  • Коли затримуєш дихання
  • Про любов

    Головне в цьому світі - любов. Людей, яких ніхто не любить, і які нікого не люблять, видно одразу. Це злі люди. З них тече отрута, буквально з рота валяться отруйні розмови, і з очей сочиться ядучий погляд. Їх видно і за вторинними ознаками. Вони зазвичай обмежені, невиховані, жартують дурні однотипні жарти і погано пахнуть - тхнуть в усіх сенсах. І вони ніколи не говорять вживу чи по телефону своїм рідним, що люблять їх. Вони не соромляться - вони просто цього не вміють. Не навчені.

    А головна їх ознака - вони не вірять в те, що люди можуть любити одне одного. Я не кажу тут за весь світ, а лише про рідних людей і стосунки між рідними. І коли кажеш злюкам, що іноді буває інакше, що можна жити без ненавісті до людей, особливо до рідних - їх просто вивертає!

    Їх рот фонтанує розповідями про життя, якого ви не бачили, про злість, якої ви не відчували, і про купу інших речей, які вам невідомі і чомусь нецікаві. А злюки намагаються довести, що ви не знаєте життя. А на просте зауваження, що ви і не бажаєте знати такого життя, їм остаточно рве дах - вони не розуміють, що можна жити інакше: з любов'ю до своїх рідних людей, не страждати, як ці злі люди, і не радіти, як вони, одноразовим успіхам в плані грошей, сексу чи якоїсь халяви.

    Мені жаль таких "знавців життя". Вони це бачать і згодом розуміють, що їх хтось жаліє, і тоді їх ненавість стає персональною і до мене, і до тих людей, що вказують своїм прикладом на їх безсенсовне існування. Їх ненавість стає всепоглинаючою, агресія зашкалює, і потім... ці люди якось тихо зникають з мого життя.

    Думаю, вони не витримують тиску. Не мого. Власного: не можуть бачити щасливих і спокійних облич, не можуть зрозуміти, що на окремі стереотипні речі може бути просто все одно і, мабуть, починають розуміти, що за мішурою успіху-грошей-лоску вони таки не змогли роздивитися головного в житті і навчитися простим речам - любові, наприклад.

    Злі діти. Так, такі люди мені нанадують злих дітей. Одним словом - нещасливі та й годі. І видно, як такі злюки намагаються замістити нестачу любові, вважайте нестачу уваги, якимось пафосними речами: змагаються у кількості сексуальних партнерів, хизуються вмінням випити сто літрів водкі, розбираються в модних брендах і немодних, в яких ходять "лохі", і забивають собі і іншим голови такою дічью, що дійсно стає страшно, коли намагаєшся уявити, як купа некорисної, тупої і отруйної інфи вкладається в головах подібних людей?

    Чому вони такі? Бо дійсно нікого не люблять, та й їх, мабуть, не сильно любили і не берегли у дитинстві, не опікувалися, от і виростають озлобленими на весь світ, так собі думаю.

    Бережіть близьких, любіть їх, повторюйте їм "я тебе люблю" щоразу при спілкуванні, особливо дітям, щоб не виросли злими, обмеженими і без розуміння такої простої і такої важливої речі, як любов. Бо коли тебе хтось любить і чекає, і ти знаєш про це - жити хочеться. А коли ні - ... Так, тоді навпаки. Пояснюйте це дітям, прямою мовою, щоб не виростали злими дивакуватими дорослими, що не розуміють простих, але насправді важливих речей, бо дорослих не виправиш - їх злий досвід сильніший за ваші добрі слова.

    Любові вам.

    Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

    Вподобати!
    Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.