Зміст
  • Любов, город і жізнь растєній.
  • Дудочка моєї мрії
  • Магія народної прикмети
  • Важке мистецтво спокуси
  • Семінарист
  • Носороги і кенгуру
  • Всеперемагаюча любов
  • Методологія сільського виховання
  • Знайомство з батьками
  • Камо грядеши, Гаврило?
  • Поштова дорога
  • Екзорцист
  • Крим мій
  • Грибофілія
  • Голуб у поміч.
  • Омовіння
  • Хронологія польоту кота
  • Англійська мова
  • Педагогічні джерела
  • Заміокулькас
  • Амур
  • Зоопарк
  • Історія вина
  • Бізнес-пропозиція
  • Просто Марія
  • Рай
  • Асоціація
  • Нова пошта
  • Пригоди лопати
  • Лекції з котознавства.
  • Морозко
  • Французькі равлики
  • Зайти як свої
  • Українізація
  • Спогад про бізнес
  • Вампіри
  • Брати Грімм
  • Біруші навпаки
  • Секс-інструктор
  • Іваничук
  • Ізумруд
  • Цок в лобок
  • Щасливе дитинство
  • Принцеса
  • Галушка
  • Методика англійської
  • Собака мордою вниз
  • Баня
  • Сором
  • Мистецтво перспективи
  • Діточки
  • Таксист
  • Дзвінок мамі.
  • Щось мені робиться.
  • Руки змії
  • Літні мрії
  • Котячі роздуми
  • Дід
  • Котики
  • Стратегія матраца
  • Обсесивна компульсія
  • Синдбад
  • Поцілунок
  • Рукавичка з кота
  • Д’Артаньян
  • Новорічна ініціація
  • Уроки читання
  • Дрозд
  • Тест
  • Галя
  • Барахолка
  • Дракон
  • Нелюба
  • Мушкетер
  • Зайчик в намисті
  • Сільські церемонії
  • Ми йдемо на футбол
  • Доктор
  • Цап
  • Аналогія
  • Мистецтво родити
  • Житомирські ласощі
  • Космонавт
  • Зайнятість населення
  • Сільські зустрічі
  • Мопассан
  • Чемпіон АТБ
  • Полювання
  • Грабіжники
  • Дорога додому
  • Симптоми коронавіруса
  • Співи
  • Шахта
  • Ковток мартіні
  • Нон
  • Обсесивна компульсія

    Сповідь психотерапевту, яку дівчаткам краще не читати, бо я не сексист.

    В психіатрії є нав'язливі стани, а мене є нав'язливе перехрестя. І це особливо тяжкий випадок. Треба буде якось доктору показати.

    Почалося це три роки тому, коли я пішов на зелене світло. На перетині проспекту Миру і Першого травня в місті Чорноморську Одеської області.

    Саме тоді і вона пішла мені назустріч. Живе уособлення жіночої краси. Ноги - во, волосся - во, спідничка - під ноль, а бюст взагалі ого-го! Лєнін би позаздрив. І на лиці красива, як зараза. Вся вулиця зглядається.

    Вона також знає, що зглядається, тож не йде, а несе себе. Як милість людству. Жаль, Єлизавета Друга її не бачила, а то б повчилася бабця ходити. Каблучками і шпильками.

    А назустріч я човгикаю. Очей не відірву. Явно у дружини на скандал напрошуюсь. Іду та переживаю, що старий. Що жонатий. Що ще хочу і що Сєргєй. А не просто тобі гєй. Чесно, думаю так було б легше ходити по переходам.

    Сходимося посередині і я посковзуюсь очима по її спині. Щоб уточнити, як там нижче.

    Диявол з'являється нізвідки в образі кримінального курдупля в кепочці. Плівся розхитаною ходою позад неї. Милувався, розбійник. Аж тут ця шпана обгонить красуню і тягне руку до святого. З камінною мордякою. Безбожно і з підвивертом щипаючи її феноменальну задню округлість. А що, так можна було? Там же амплітуда хитання страшна була. Не менш сорока сантиметрів і то тільки в одну сторону.

    В мене вилазять очі. Богиня зойком підскакує і розвертається в повітрі. Прямо-таки винищувач вертикального зльоту. Сумочка свистом ріже повітря на шматки. Дика вогнедишна фурія готова роздерти подразника.

    І впирається, сердешна, в мої очі на півнеба. В яких написано великими буквами жирним шрифтом. Це не я, не вбивайте! Одразу повірила, богу дякуючи. Почала роззиратися в пошуках іншого підходящого гада. Тримаючи ручкою пошкоджену філейку.

    Але де там. Справжній подразник вже закінчує перехід і не оглядається. Нічим себе не видає. Хтиві грайливі руки і ті в кишенях. А мене тим часом особиста жінка з переходу волочить. Машини сигналять. Зелене світло кінчається.

    Отак воно з тих пір і повелося. Як тільки підходжу до цього клятого перехрестя, так і згадую ту прекрасну форму, яку знагла вщипнули. Як жива перед очима хитається. У всіх своїх несамовитих подробицях. Ще жодного разу за три роки не забувся пригадати.

    Отже ж розбійник! Щоб тобі ті руки повідсихали.

    Точно треба доктору показатися…

    Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

    Вподобати!
    Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.