Зміст
  • Любов, город і жізнь растєній.
  • Дудочка моєї мрії
  • Магія народної прикмети
  • Важке мистецтво спокуси
  • Семінарист
  • Носороги і кенгуру
  • Всеперемагаюча любов
  • Методологія сільського виховання
  • Знайомство з батьками
  • Камо грядеши, Гаврило?
  • Поштова дорога
  • Екзорцист
  • Крим мій
  • Грибофілія
  • Голуб у поміч.
  • Омовіння
  • Хронологія польоту кота
  • Англійська мова
  • Педагогічні джерела
  • Заміокулькас
  • Амур
  • Зоопарк
  • Історія вина
  • Бізнес-пропозиція
  • Просто Марія
  • Рай
  • Асоціація
  • Нова пошта
  • Пригоди лопати
  • Лекції з котознавства.
  • Морозко
  • Французькі равлики
  • Зайти як свої
  • Українізація
  • Спогад про бізнес
  • Вампіри
  • Брати Грімм
  • Біруші навпаки
  • Секс-інструктор
  • Іваничук
  • Ізумруд
  • Цок в лобок
  • Щасливе дитинство
  • Принцеса
  • Галушка
  • Методика англійської
  • Собака мордою вниз
  • Баня
  • Сором
  • Мистецтво перспективи
  • Діточки
  • Таксист
  • Дзвінок мамі.
  • Щось мені робиться.
  • Руки змії
  • Літні мрії
  • Котячі роздуми
  • Дід
  • Котики
  • Стратегія матраца
  • Обсесивна компульсія
  • Синдбад
  • Поцілунок
  • Рукавичка з кота
  • Д’Артаньян
  • Новорічна ініціація
  • Уроки читання
  • Дрозд
  • Тест
  • Галя
  • Барахолка
  • Дракон
  • Нелюба
  • Мушкетер
  • Зайчик в намисті
  • Сільські церемонії
  • Ми йдемо на футбол
  • Доктор
  • Цап
  • Аналогія
  • Мистецтво родити
  • Житомирські ласощі
  • Космонавт
  • Зайнятість населення
  • Сільські зустрічі
  • Мопассан
  • Чемпіон АТБ
  • Полювання
  • Грабіжники
  • Дорога додому
  • Симптоми коронавіруса
  • Співи
  • Шахта
  • Ковток мартіні
  • Нон
  • Таксист

    Прошу вибачення за надмірну натуралістичність опису. Текст 18+

    Ніщо так не схоже на паскудну брехню, як свята правда. Ніхто з жінок не вірить у цю історію і жоден з чоловіків не сумнівається у її правдивості. Що ви хочете - особливості сприйняття інформації людиною.

    Якось зустрів свого зненацька почорнілого знайомого і поцікавився, що з ним трапилось. Той приречено озвався, що розводиться. В його випадку сюжет був не новий, тож спитав, що на цей раз. Виявилося, що секс в машині. Я скептично хекнув і зробив припущення, що це тягне на довічне, а не розлучення. Паша, а його звали Паша, обпік поглядом і зацьковано угукнув - жарт явно не зайшов. Що так серйозно? Невже справді випала екзотична нагода в авто і ти не встояв? Як би ж то. Було б не так обідно…

    За місяць до описуваних трагічних подій Павлік вирішив таксанути. На цигарки. На свою майбутню біду натрапив на закохану парочку. яка в своїй шаленій пристрасті відразу розвела багаття кохання на задньому сидінні. Паша, допоки довіз, ледь самостійно не відчув смак любові від такого саундтреку. Зопрів бідний увесь. Сп’янілий від любощів мужик дуже щедро розрахувався і порадив не перейматися. До такого прямо поту. Виявилося, що переживати треба було…

    Бо саме тоді це і трапилося. Вітер кохання був настільки сильним, що закинув найінтимнішу деталь жіночого туалету до кишені спинки водійського сидіння. Там ці трусики мереживні і упокоїлись. Хто їздив у жигулях, той знає про такі кишені ззаду передніх сидінь. Паша в житті туди не заглядав і це було дуууже необачно з його боку.

    Через кілька тижнів потому, передовик виробництва, спортсмен і зразковий сім'янин, Павло Олександрович віз сім'ю до тещі в село. Була весна, співали метелики. Донечки з дружиною медом сюркотали на задньому сидінні.

    Небо впало на землю зі словами «Мама, со це?». Смерч, який пантерою накинувся на Пашу, ледь не перекинув машину з дітьми. Нещасний, в якого зі свистом видряпувалися очі, з останніх сил зупинив авто на узбіччі.

    І спробував видертися. Повстання було жорстоко придушене, а його розпачливий зойк потонув в мереживі жіночих трусиків. Які вперто пхались на самісіньке дно його скотинячої горлянки.

    П.С. Будь-які спроби пояснити походження трусів закінчуються нападами безпричинної люті.

    «Мама, со це?»

    Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

    Вподобати!
    Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.