Зміст
  • Любов, город і жізнь растєній.
  • Дудочка моєї мрії
  • Магія народної прикмети
  • Важке мистецтво спокуси
  • Семінарист
  • Носороги і кенгуру
  • Всеперемагаюча любов
  • Методологія сільського виховання
  • Знайомство з батьками
  • Камо грядеши, Гаврило?
  • Поштова дорога
  • Екзорцист
  • Крим мій
  • Грибофілія
  • Голуб у поміч.
  • Омовіння
  • Хронологія польоту кота
  • Англійська мова
  • Педагогічні джерела
  • Заміокулькас
  • Амур
  • Зоопарк
  • Історія вина
  • Бізнес-пропозиція
  • Просто Марія
  • Рай
  • Асоціація
  • Нова пошта
  • Пригоди лопати
  • Лекції з котознавства.
  • Морозко
  • Французькі равлики
  • Зайти як свої
  • Українізація
  • Спогад про бізнес
  • Вампіри
  • Брати Грімм
  • Біруші навпаки
  • Секс-інструктор
  • Іваничук
  • Ізумруд
  • Цок в лобок
  • Щасливе дитинство
  • Принцеса
  • Галушка
  • Методика англійської
  • Собака мордою вниз
  • Баня
  • Сором
  • Мистецтво перспективи
  • Діточки
  • Таксист
  • Дзвінок мамі.
  • Щось мені робиться.
  • Руки змії
  • Літні мрії
  • Котячі роздуми
  • Дід
  • Котики
  • Стратегія матраца
  • Обсесивна компульсія
  • Синдбад
  • Поцілунок
  • Рукавичка з кота
  • Д’Артаньян
  • Новорічна ініціація
  • Уроки читання
  • Дрозд
  • Тест
  • Галя
  • Барахолка
  • Дракон
  • Нелюба
  • Мушкетер
  • Зайчик в намисті
  • Сільські церемонії
  • Ми йдемо на футбол
  • Доктор
  • Цап
  • Аналогія
  • Мистецтво родити
  • Житомирські ласощі
  • Космонавт
  • Зайнятість населення
  • Сільські зустрічі
  • Мопассан
  • Чемпіон АТБ
  • Полювання
  • Грабіжники
  • Дорога додому
  • Симптоми коронавіруса
  • Співи
  • Шахта
  • Ковток мартіні
  • Нон
  • Знайомство з батьками

    Знайомство з батьками хвилює не тільки молоде покоління. Батькам також дістається. Особливо коли обраниця сина має зайти. Мене, наприклад, вщент до смерті заінструктували, що говорить і коли мовчать. Як за тиждень до її пришестя почали, то в коридорі під час зустрічі насилу вспокоїлися.

    На колінах просив не робить мене таким ідеальним, бо потім дитя не взнає якщо шо. Я ж не зможу весь час придурюватися. Подумає дверима помилилась, бо тут дядько якийсь чужий вештається. У жінки з сином від цього скромного прохання аж іскри з очей. Ти, главне, шуточки свої кинь, а ми вже там розберемося.

    А мені то що. Не страшно від слова зовсім, однаково з нею разом не жить. Як сину подобається, то і мені добре. Як там у народі кажуть? Бачили бісові очі, що купували, то їжте, хоч повилазьте. У мене, наприклад, не вилізли, хоча і могли. Сильні очі просто.

    Основна частина марлезонського балету пройшла на ура. Дарма тільки накручували. Дівчинка виявилася гарна куди не глянь, а я також нічого не вмолов. Син Сашко нарешті розслабився, а сонечко до того осміліло, що пішло пудрити носика.

    У нас тим часом за столом зайшлося про мою матір, яка в свої сімдесят сім самостійно обраховує субсидію і знає геть чисто всі закарлючки пенсійного законодавства. Уособлення анекдоту про пенсіонера, який за недорого задовбе будь-яку організацію. Нічне жахіття собесу.

    Сашко поцікавився, чому вона в свій час не вивчилася на юриста. Була б класним адвокатом, бо й так саморуч виграла три судових справи.

    Довелося ввести сина в звичаї післявоєнної бідної патріархальної сільської сім’ї. В якій маються син і троє дочок (і серед них моя мати, а його бабця).

    Мій дід цілував домострой і це було модно. Сина, як водиться, віддав служити на охвіцера. Будьонний по конях наше всьо. А дочки що? Яке там навчання. Село, баби… А баби то ж худоба – на огород!

    На жаль, мені властива недоладна театральність. Та й випив же трохи за нагоди. Тож саме в той момент, коли потенційна невісточка нишком висунулася з ванної кімнати, я якраз голосно вигукував: «А баби то ж худоба – на огород!!!!». І махнув рукою в бік потенційного городу, де вже виднілась соляним стовпом синова радість.

    Красунечка почула лише мою останню фразу. Від якої, власне, і остовпіла. Нас також заціпило, бо дуже вже невдобно вийшло.

    Сонечко першою викотилась із ступору і видала величезними очима:

    - Я, здається, щось пропустила…А показалось, така інтєлігєнтна сім’я….

    Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

    Вподобати!
    Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.