Зміст
  • Любов, город і жізнь растєній.
  • Дудочка моєї мрії
  • Магія народної прикмети
  • Важке мистецтво спокуси
  • Семінарист
  • Носороги і кенгуру
  • Всеперемагаюча любов
  • Методологія сільського виховання
  • Знайомство з батьками
  • Камо грядеши, Гаврило?
  • Поштова дорога
  • Екзорцист
  • Крим мій
  • Грибофілія
  • Голуб у поміч.
  • Омовіння
  • Хронологія польоту кота
  • Англійська мова
  • Педагогічні джерела
  • Заміокулькас
  • Амур
  • Зоопарк
  • Історія вина
  • Бізнес-пропозиція
  • Просто Марія
  • Рай
  • Асоціація
  • Нова пошта
  • Пригоди лопати
  • Лекції з котознавства.
  • Морозко
  • Французькі равлики
  • Зайти як свої
  • Українізація
  • Спогад про бізнес
  • Вампіри
  • Брати Грімм
  • Біруші навпаки
  • Секс-інструктор
  • Іваничук
  • Ізумруд
  • Цок в лобок
  • Щасливе дитинство
  • Принцеса
  • Галушка
  • Методика англійської
  • Собака мордою вниз
  • Баня
  • Сором
  • Мистецтво перспективи
  • Діточки
  • Таксист
  • Дзвінок мамі.
  • Щось мені робиться.
  • Руки змії
  • Літні мрії
  • Котячі роздуми
  • Дід
  • Котики
  • Стратегія матраца
  • Обсесивна компульсія
  • Синдбад
  • Поцілунок
  • Рукавичка з кота
  • Д’Артаньян
  • Новорічна ініціація
  • Уроки читання
  • Дрозд
  • Тест
  • Галя
  • Барахолка
  • Дракон
  • Нелюба
  • Мушкетер
  • Зайчик в намисті
  • Сільські церемонії
  • Ми йдемо на футбол
  • Доктор
  • Цап
  • Аналогія
  • Мистецтво родити
  • Житомирські ласощі
  • Космонавт
  • Зайнятість населення
  • Сільські зустрічі
  • Мопассан
  • Чемпіон АТБ
  • Полювання
  • Грабіжники
  • Дорога додому
  • Симптоми коронавіруса
  • Співи
  • Шахта
  • Ковток мартіні
  • Нон
  • Щасливе дитинство

    Коли з тремтячим надривом говорять про шкоду діточкам від комп’ютера, я враз згадую своє босоноге дитинство. Зовсім не захмарене такою заразою. Там жили інші небезпеки.

    Кілька разів зимою або влітку міг втопитися. Досі пам’ятається смак мулу на зубах та мерзлі льодяники на інтимних подробицях.

    По разу і на все життя труївся цигарками та самогонкою. Прима з Прилук збивала з ніг і не таких коняк як я, а бурячиха сліпої Гандзі вирубала з цього світу першим ковтком.

    Спочатку велосипедами намагався з розгону валити дерева, а підріс - то мотоциклами господарські будівлі. Саме бадьорий канкан Сірожи на мото Чизетта по будмайданчику подарував моїй мамі першу сивину.

    Був закусаний осами до напівживого стану під час розорення їх кубла. З першого разу не дійшло і тоді вже якось шершень показав дорогу на небо.

    Грав у війну і розтрощили скобліком лоба. Скоблік, якщо не в курсі, це v-подібний кусень стальної проволоки, яким стріляють із самостріла. Експериментально доведено, що пробиває жабу наскрізь, а ногу до кістки. Добре, що мозку тоді ще не було, то й не зачепило.

    Під час гонки на швидкість гепнувся на радянський автодор - залитий бітумом щебінь для кращого зчеплення з колесами. Зчеплення дійсно було прекрасним, бо коли моє тіло зупинилося, то жива шкіра залишилася тільки на вухах.

    Кілька разів втрачав слух, випалював брови і рвав нігті під час мимовільних вибухів в руках самопалів та самодіяльних вибухових пакетів.

    Надламував копчик при встановленні рекорду дальності в стрибках на лижах з трампліну. Ну дуже млосне відчуття солодкої болі і паралізованих ніг.

    Після катання із солом'яних скирд змивав остюки аміачною водою, залишеною в полі недбалим агрономом. Навіть не пробуйте повторити - очі повилазять...

    Це далеко не повний перелік катавасій, в яких я приймав активну участь.

    При цьому в сільському обліку завжди значився як спокойна дитина. Уявляєте, наскільки живучими були мої ровесники, шибеники першої категорії?

    І от згадую я тепер своє щасливе дитинство та тихо плачу в куточку од радості. Яке це щастя, що тоді не було таких страшних комп'ютерів...

    Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

    Вподобати!
    Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.
    Анна Осадчук
    16.11.2023 09:27
    До частини "Щасливе дитинство"
    Коліна зчесувала до кістки, стрибали з хати на кучу бур'янів, лазила в колодязь доставала обірване відро сестрою. Да оглядуючись в дитинство, розумію, що у батьків нерви були,як канати. І так ,я теж була дуже спокійною дитиною на фоні моїх однолітків.
  • Поскаржитися
  • Антинаціональний контент
  • Диверсійна діяльність
  • Спам
  • Іншомовний контент
  • Порнографія
  • Порушення авторського права
  • Інше